lørdag den 5. december 2015

5. december

Jeg har lavet et lille vinterlandskab - på min helt egen måde. 


Ingen vat og røde nisser, men derimod små træer og et stort snedækket bjerg. Ja en lille papkirke har jeg været på udkig efter, lige som jeg utrolig gerne ville have haft en lille hjort eller to stående inde i glasklokken også. Men hvem ved... måske næste år. 


Sjovt som jeg kom til at tænke på vores juletur til Harzen, da jeg lavede min lille dekoration. Tænkte på følelsen af at køre dér i mørket i det sneklædte landskab, og hvoran to krondyr krydsede vejen lige foran os. Så fik jeg kun endnu mere lyst til at kunne sætte et par små hjorte dér ved siden af træerne under glasklokken. 


Hyacinterne har så småt indtaget vores hjem, og snart vil duften af blomsterne fylde stuerne. Jeg elsker duften, og glæder mig over at løgene efter endt blomstring snildt kan gemmes, og plantes ud i haven.


På sådan en dejlig lørdag - trods regn og blæst, vil jeg forsøge at bevæge mig mod overfladen igen. Mandag morgen venter mine dejlige kollegaer og en festlig uge på apoteket, og så må jeg forsøge at være på toppen. Måske dagen idag skal bringe mit en lille bitte smut ud i samfundet..... hvem ved om det bliver en tur på grøntorvet efter lidt flere hyacinter.

* Skøn lørdag til jer alle *

2 kommentarer:

 1. Et fint landskab! Men jeg kan godt se at en hjort ville gøre det endnu finere :-) Jeg har heller ingen nisser ;-)
  God lørdag til jer!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du også synes om det.... det er vist lidt sit eget ;-)
   Måske hjorten dukker op op dag.
   Knus Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.