torsdag den 17. december 2015

17. december

Vi har fået den smukkeste julebuket bragt til døren i dag.


Det er virkelig den smukkeste jeg kan forestille mig, og jeg fik helt krøller i maven da jeg kom ind af døren og fik øje på den. Hvide tulipaner og hyacinter, blandet med lækkert gran og fyrregrene, og en duft af jul og friske blomster. Enkel og utrolig elegant, og helt perfekt i vores julehjem.


Nu står den midt i stuen og jeg sidder her og nyder synet. Juleglæden mærkes tydeligt og jeg sender tusindvis af tanker til de søde mennesker som har sendt den til os. Søde mennesker som har store kram til gode når vi møder dem næste gang. 


Jeg er heldig - ikke kun med de smukke blomster i vores stue, men også med at min weekend nu er startet. Efter et par timer med julehygge med mine svane-kollegaer her til aften, en julegave fra min chef som står og kigger på min inde i den anden stue, og julemusik i højtalerne, så er stemningen helt i top.  


*Rigtig glædelig julestemning*

9 kommentarer:

 1. Åh der er ikke noget der er bedre end at få en buket blomster specielt når så er skøn. Det er ren forkælelse, og så dejligt.
  Det er herligt når der bliver tænkt på en.

  Kæreste Susan en rigtig god forlænget weekend, det bliver sikkert skønt
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Det må være dejligt med så skønne mennesker i sit liv, at de sender blomster... Og hvor er det en smuk buket. Også en skønherlig dejlig Jul til dig. :0)

  SvarSlet
 3. Skønt buket - dejligt med fantastiske mennesker i ens liv som overrasker.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 4. Det må være juleglæde. - At glædes over en så fin en buket - at glædes over en lang weekend - at glædes over gave fra chefen. Det er de små ting der tæller, for i virkeligheden er det dem der giver livet kulør.
  Rigtig glædelig jul til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 5. Vildt smuk buket, som i vildt :)

  Rigtig skøn weekend
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Kære Susan.

  Tusind tak for din smukke og stemningsfyldte julekalender. Jeg nyder hver dag, at åbne en ny låge i æstetikkens verden.

  Hvor er det dog dejligt, at læse om din glæde ved julebuketten. Synes absolut også den passer perfekt til jeres hjem. Jeg er sikker på, at giverne i den grad nyder, at forære en buket til nogen, som de ved, virkelig virkelig forstår at værdsætte og nyde den. Du må være et elsket menneske, Susan:o)

  Kys og kram

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.