onsdag den 2. december 2015

2. december

Nu dufter det af gran og kanel i vores lille hus - det dufter af jul :-)


De fine grankranse som jeg købt på det julepyntede torv i Wernigerode, er nu pakket ud af deres papir, og imens jeg begyndte at dekorere dem med ekstra grønt og kogler faldt der en dejlig ro over mig. 


Ganske som sædvanligt har jeg jo købt mig til kransene - men jeg elsker at gøre dem til "mine egne" og at jeg kan ret godt li´ hvordan de virker i vores julepyntede hjem. De er enkle, men alligevel effektfulde - og så er de super julede. 


Nååå ja - roen fortog sig da jeg over flere omgange måtte løbe efter Sarpa der havde sin lille kønne snude lidt for langt fremme. Først var det de gamle mellemværk som løb igennem stuen - og lidt senere var det dusken med blød ene. 

 

Ja jeg kan jo ikke lade være med at grine - indvendigt altså så hun ikke ser at jeg IKKE er sur. Men hun er altså bare et livstykke. 

Efter at ha´ indfanget båndet igen, fik hver krans sit bånd og sløjfe.  


Traditionen tro hænger den ene krans på den gamle hattehylde over vores sofa. Herfra spreder duften af gran i hele stuen. 


Den anden er igen på plads i køkkenet. Vores gamle vindue har stadig sin vante plads, selv om bordet under neden er skiftet ud er vinduet og kranset ganske som det plejer. Jeg syntes det er SÅ fint, og en af de ting som jeg glædes allermest over i vores julepyntede hjem.


Har du også en "ynglings ting" når du pynter op til jul? 


* Til vi ses i morgen - pas på nogen ikke løber med jeres gran og grene :-) *

12 kommentarer:

 1. Hvor er der blevet fint men du har jo også haft god hjælp ;o))
  Jeg kom godt nok til at grine da jeg så dit indlæg for jeg har også lige pyntet et gammelt vindue..er helt glad for at der er andre end mig der kan finde på at bruge dem indendørs.
  Tænk hvor må sådan et gammelt vindue have oplevet mange ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jo da Rita. Vinduet er et af mine bedste fund og jeg elsker det :-) Sådan en "udeting" og sådan lidt vel brugt - gør sig godt inden døre syntes jeg. Det giver sjæl og gør et rum og hus lidt personligt. For som du siger - det må have oplevet mange ting.
   Mange julehilsner Susan

   Slet
 2. Her er hundene for gamle til at løbe med gran og bånd og den slags, men jeg kan godt huske hvor svært det er at blive vred på en unghund der gør den slags ;-) Det er smukke kranse du har, og snart vil jeg også hænge grankranse op herhjemme :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - ikke nemt at bliver vred vel ;-) Og nogen vil nok også tænke på hvordan jeg dog har haft tid til at tage billeder - nu hunden laver unoder. Tja - det kan jeg ikke svare på, jeg var nok lige faldt i grine-smile-staver tror jeg.
   God fornøjelse med grankransene
   KNUS Susan

   Slet
 3. Skøn krans, og skøn fortælling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)
   Der er mange fortællinger med en rolling i huset.
   Knus Susan

   Slet
 4. Fine kranse hvor der er brugt forskelligt gran.
  Fine bånd som skaber det ekstra der skal til.
  Fine hunde som skaber leben i huset
  Og fine ophæng af kranse steder hvor de skaber glæde og dufte
  Og ikke mindst en fin fortælling hvad der sker nå mennesket er koncentreret om noget andet og der et frit spil for andre, som ikke lige får opmærksomhed :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Og sikke en dejlig og fin kommentar fra din hånd.
   Tusind tak
   Julehilsener Susan

   Slet
 5. Kære Susan Hvor er de fine dine kranse og så yndigt med blonder på, passer supergodt. Her stikker lille Zeus også af med juledekorationstingene. Tror dæleme at han er en lille julehund kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhhhh en julehund :-) hvor dejligt. Dem kan vi ikke få nok af vel ?
   Knus

   Slet
 6. Hvor er de altså bare fine de kranse, og så lige med dit eget lille tvist, hvor ser det godt ud, de arrangementer du laver. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen :)
   Ja man kan gøre meget almindeligt købt til sit eget med små midler. Det er sjovt og lidt hyggeligt synes jeg.
   Knus

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.