onsdag den 16. december 2015

16. december

Nogle er så heldige de har gamle fanske glober. Jeg er ikke én af dem - så jeg bruger hvad jeg har der ligner :-) Glasklokker som ellers er beregnet til at beskytte sarte stiklinger, eller som denne her... en del af en glaslampe. De ligner godt nok til at de fungerer som jeg gerne vil - for jeg vil rigtig gerne lave mine små udstillinger i dem.


Her har jeg lagt noget af det - for hundene, eftertragtede sukker, kandis og julekrydderier. Der er også nogle gamle blonder, en gammel apoteks flaske, bedekort og det smukkeste... en forkobret mistelten.


Det hele er arrangeret under glasklokken på et fad på fod..... så har jeg en lille juledekoration.


I år har jeg også forelsket mig lidt i de fine dadelgrene. Meget brugt af dem som er til den franske landstil, og selv om jeg som regel afholder mig fra at hoppe med på de luner, så er de bare så fine at jeg måtte have nogen selv. Når de er friske er de grønne og lidt gule, men når de tørre bliver de brune med et lidt lilla skær.


Hunde-pigerne hygger sig, og nyder særligt når der er weekend eller jeg har mine fridage. Julehygge er bestemt noget de sætter pris på - ganske som jeg gør.

I morgen venter sidste arbejdsdag inden weekenden med flere julerier tager over, og mon ikke jeg får styr på de sidste hemmelige ting jeg har på min huskeseddel.


*Jeg håber I er ved at være lidt i julestemning*

7 kommentarer:

 1. så fint der er i dine glober, jeg er også globe-fan.... men har ligesom dig valgt melonklokker og en enkelt nylavet glaskuppel frem for de gamle franske..... men man har jo lov til at ønske sig....

  SvarSlet
 2. Det ser fint ud...og hvor er det et sjovt billede af hundene :)

  SvarSlet
 3. Hvor fint det lille arrangement er, jeg synes at det er utrolig flot og så enkelt
  Bare en rigtig god ide som sagtens kan leve efter juletiden.
  De to tøser på sofaen er bare herlige de må simpelthen nyde hinandens selskab utrolig meget. Engang imellem kan jeg godt tænke at Jack burde have en god ven af samme slags men jeg er lidt bange for at han vil synes at det er en rigtig dårlig ide, så ryger noget af mors opmærksomhed.
  Endnu dejlige billeder og jeg håber at du når de ting du har skrevet på listen :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Herligt billede af de to tøser og en fin lille opstilling du har fået lavet.

  SvarSlet
 5. Billedet af dine tøser fik mig helt til at glemme resten af indlæget:-))))de er skønne!

  SvarSlet
 6. Hvor fint og luftigt dit julehjem er...tænker det hele sikkert funkler når lys tændes ved aftentide:0)
  Julehilsner fra Katinka

  SvarSlet
 7. Hvor ser det fint ud.... Jeg var på weekend ophold her i weekenden i Hamburg, og kom hjem med de fineste glaskugler. De kan altså noget med jul de tyskere, og deres juleglas er så fine. Fik bla. en meget smuk svane og en fin sød engel med hjem til juletræet. Har lavet en fin æske, hvor de pynter i, med lidt gran og silkebånd på mit stuebord. Jo, glaskugler kan andet end hænge på træet. :0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.