mandag den 29. december 2014

Lykken er at møde nye venner

Kan I klare flere billeder som hverken er fra hus eller have? Det håber jeg, for jeg vil så gerne vise jer lidt flere billeder fra vores ture ud i det sneklædte landskab her omkring Viborg. 


I Dollerup bakker ved Hald sø, fik vi på turen selskab af en flok skønne vinterklædte Islændere. En stolt og klogt dyr - som har en temmelig stor "nuttetheds-faktor" også. Ganske sikkert en flok "rookier" på vinterfold - og med stor lyst til at hilse på dem som måtte komme forbi.


Lukla var ret nysgerrig på de store dyr - og temmelig cool og frisk på at hilsen.  Men da den dunfarvede fyr - på billedet herunder, kom med raske og skridt og et kækt blik i øjet.... så var hun knap så modig. Så op på mors arm.... og så kunne vi snakke videre.


Der er ikke noget så blødt som en hestemule, og der er ikke noget som følelsen af deres varme ånde i ansigtet når man står og hilser "næse til næse". Har I aldrig oplevet den følelse..så må I ikke snyde jer selv hvis I får muligheden. Lukla fik den oplevelse for første gang...  og jeg kunne mærke på hende, at hun slappede af da hun mærkede den varme ånde. Smukt egentligt...  blot man er venlig stemt så betyder det ikke noget om man er ret forskellige.


Ja - det er en god fornemmelse at møde nye venner.


Nyd sneen derude... uanset om I har fået meget eller lidt...  eller om I kan li´ det eller ej :-)

6 kommentarer:

 1. Skønne skønne billeder - det ser ud til at være et hyggeligt møde:-)

  SvarSlet
 2. Dejlige hestemuler, det er noget helt specielt. Flot at Lukla tog det i stiv pote med de store smukke dyr.
  Kram fra Heike

  SvarSlet
 3. Det er da vist de første hestebilleder ever på din blog.... ;0) Me like a lot... :0) Islænderen er en skøn race, fantastiske billeder.... Knus og rigtig godt nytår fra Heidi, som har den første sne til gode endnu... ;0)

  SvarSlet
 4. Skønne skønne billeder <3 Savner allerede sneen. Måske er vi heldige at få lidt mere inden vinteren er slut

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.