torsdag den 4. december 2014

4. december

Jeg elsker ting med historie, og juleting med historie har bare noget ganske særligt over sig. Dette fine krybespil fandt jeg på et marked i foråret, og jeg har glædet mig lige siden - til julen skulle komme og jeg kunne finde det frem igen. 


Det er en gammel sag, lavet af pap. Der er flere "lag" i billedet, og det har tidligere kunne stå selv så det lignede et billede. Jeg har sat den i en af mine "fakirer". Der kan det også stå med mellemrum imellem lagene, og det giver en rigtig fin effekt.


Når solens stråler rammer det kommer der nærmest liv i billedet. Det er ret fascinerende som det virker...  Simpelt lavet, men alligevel meget levende.


Krybbestillet står på et lille fad, sammen med nogle af mine kære ting. Gamle lyseholdere og mine armbånd som jeg lægger når jeg kommer hjem fra arbejde. Den gamle røde stage er også et loppefund. Èn af de ting som bare "talte" til os - og som bare måtte med os hjem.


Den lille vase her er også en del af mit stilleben. Den er et nyt fund, og min første forelskelse har stadig ikke lagt sig endnu. Men sådan er det vist bare med hele denne lille dekoration... det er ting som jeg holder meget af. Hverken nyt eller moderne - men ting med sjæl... julesjæl. 


*Julesjælen længe leve*

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare supersød, rigtig nostalgisk. Din fascination af lyset i krybbespillet , kommer tydeligt frem på fotoet. Hvor har du mange fine ting Susan. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en fin dag at fotograferer :-) Og lys er der jo ikke så meget af på denne tid af året. Jeg er pjattet med fine fund... det bærer vores hjem også præg af.
   Mange julehilsner Susan

   Slet
 2. Hvor er det smukt. I er rigtig gode til at finde smukke ting. Det er som om Viborg, Lemvig og Mors vrimler med skønne butikker.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane.
   Tja jeg ved nu ikke...... vi har ikke så mange i Viborg, men Lemvig er altid et besøg værd. Men måske vi også også er vant til at køre efter tingene.. og derfor kan man jo sagtens fine en go del butikker på én dag. Vi jyder har jo lidt langt imellem "seværdighederne".
   KNUS til jer begge.

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.