torsdag den 11. december 2014

11. december

Selv om det er tidligt mørkt og i disse dage også både koldt og blæsende, så er der stadig både smukt og dejligt ude i vores have. Vi vil jo gerne nyde haven hele året, så vi forsøger at skabe hygge og liv derude. Lys og stedsegrønt er en stor del af det hele - enkelt egentligt, men med en stor effekt. 


I går aftes inviterede vi vores gæster på varm cacao i Orangeriet. De ville gerne se vores Orangeri - og så var det jo oplagt at vise dem hvordan det er vi bruger det på denne tid af året.


Og vi bruger det til råhygge og særlige stunder. Til at nyde at være ude - også selv om det regner, tordner og sner - alt imens vi sidder lunt og i læ på vores lammeskind og nyder noget der varmer både krop og sjæl. Og det kan jeg fortælle at sådan en go´ varm cacao gør. Tricket er at smelte noget marabu chokolade med i gryden når du varmer din Mathilde op.... så smager den bare helt fantastisk.


Lammeskindene giver en god varme til bagdelen, så når vi rykker ud i Orangeriet for en stund - så rykker de med.  Varmeblæseren giver temperaturen et lille nøk op af, og sammen med de levende lys, så bliver det helt fint at sidde og slappe af derude.


Det var hyggeligt at have besøg i Orangeriet - rigtig hyggeligt. Vores vinter-orangeri har en ganske særlig stemning, og når man har besøg af søde mennesker som virkelig også mærker den stemning så er det jo særligt rart.
Da gæster var draget hjem, kunne vi jo godt ha´ sat os ind i den varme stue med det samme. Men nu der var så hyggeligt derude - så måtte vi lige nyde det lidt mere.

Nu vil jeg nyde min fridag - den anden sidste inden den store julefest.

*SMIL TIL DEM DU MØDER PÅ DIN VEJ*

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det altså bare hyggeligt ud :-) - Dejligt at I kan udnytte drivhuset også om vinteren!

  SvarSlet
 2. Uhm.....det ser dejligt hyggeligt ud og det at kunne bruge det hele året er skønt, her i vintermånederne giver det en helt speciel følelse at kunne sidde ude i orangeriet og nyde det :-), kh Margit

  SvarSlet
 3. Hvor ser det vare skønt ud! Rigtig god fridag :-)

  SvarSlet
 4. Hej Susan Dejligt at i kan bruge jeres orangeri hele året...................og der ser bare SÅ hyggeligt og stemningsfuldt ud med alle lysene.
  Håber du får en dejlig fridag Knus Jette

  SvarSlet
 5. Helt fantastisk så hyggeligt det ser ud

  SvarSlet
 6. Det ser såååååå hyggeligt ud :-)
  Det får mig dog til at savne vores gamle drivhus, den havde vi også stor glæde af hele året.

  SvarSlet
 7. Det var en smuk fornøjelse at besøge jer Susan. Vi nød det i fulde drag. Glæder mig til vi ses igen.
  Ps: Tak for dejlig kakao og masser af flødeskum :o)'
  Kh Lisa

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.