onsdag den 10. december 2014

10. december

Vi er begyndt at overveje årets "juletræs-situation". Vi er nemlig ikke sikre på at vi når ud til Fransk Livsstil i Lemvig for at hente ét, og det er jo om nogen de smukkeste træer vi kan tænke os. Jeg forsøger at bilde mig ind at jeg godt kan bruge ét fra den fine - og nærligende, juletræ´s gård... men I kender måske følelsen "det andet havde nu været bedre". 


Jeg håber vi finder ud af noget én af dagene her.... tiden går jo særligt hurtigt her i december. Måske der sker et julemirakel, eller måske jeg får mig selv overbevist :-) Det vil tiden vise.

Jeg håber jeres julepyntede haver og drivhuse holdt til blæsten i nat. Her er alt ok. Jeg bekymre mig ikke om vores Orangeri bliver stående - for dét gør det!!! Men jeg er derimod bekymret over om jeg har fået fjernet løsdele nok i haven. Hvis noget skal kunne ødelægge Orangeriet - så er det nemlig flyvende objekter.

Men så slemt har det nu ikke været. Jeg var endda ude og tjekke kl 03.45 - ja altså kun fordi at Lukla mente at det var lige dér hun bare måtte ud i haven.

Nu venter endnu en tralv og spændende dag på arbejde. Men jeg må indrømme at der skal arbejdes på at få den indre julestemning frem - det står ned i stænger uden for..... og der er ikke det mindste hvidt i :-(

*GLÆDELIG JUL*

3 kommentarer:

 1. Det er simpelthen den kedeligste december ever... Regn og blæst gå væk...Jeg skal ud om lidt og have ryddet op på terrassen , for jeg troede jeg havde fået fjeret alt løsøre, men jeg blev klogere... Mon ikke I når at få hentet jeres helt specielle juletræ ? :0) Her står den på normannsgran som altid, jeg tror aldrig jeg får familien med på noget andet, det tager for lang tid, når 5 mand skal diskutere.... Og når først juleaften oprinder, og træet er pyntet i al sin glans, tusmørket falder på, og vi fylder stuerne med tændte stearinlys, ja så juletræet netop det år, det allersmukkeste der nogensinde har stået på matriklen... Se, det er nemlig ægte julemagi... En fortsat dejlig december til dig Susan, altså hvor jeg nyder julehyggen på din blog... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare super sød Heidi. Virkelig :-)
   Det er dejligt at høre I følger med herinde - selv til de lidt "kedelige" indlæg :-)
   Og du har virkelig ret..... man får altid det smukkeste træ, uanset hvor mange der er at vælge imellem, og uanset om man er enig eller ej. Julemagi... det er ganske sandt.
   Og gæt engang... juleenglen kom på besøg i aftes :-)
   Vi HAR får et vores fine juletræ. Det må jeg fortælle om i morgen. Knus Susan

   Slet
  2. Det var jo det jeg sagde... ;0)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.