mandag den 22. december 2014

22. december


I køkkenet har jeg lavet min lille "julesamling" på en gammel bageplade. Den er så smuk og fin, at jeg ikke nænnede at fjerne den for at få min sædvanlige kasse ind på pladsen. Men en gang imellem så er det jo også fint med noget nyt - bare det også gør dig glad. 


På bakken står gamle henkogningsglas med lys og blonder - og så det gamle apotekerglas med den fine gren. De røde bær på den nøgne gren er utroligt smukke, og selv om de er svære at holde friske hele december, så hører det bare til. Den smukke forkobrede hortensia er fra LoPe.


En gammel stage med et enkelt hvidt lys... og så et gammelt julekort med vores dejlige gamle hund Sherpa. Det er en god fornemmelse at han stadig "er med", for jeg savner ham helt utroligt meget. Julen er i sandhed traditionernes tid - og man savner dem, man ikke længere kan dele det hele med.
Hvordan skal man skrive ønskeseddel når man ikke kan få det man ønsker sig allermest? Man må blot ønske sig, og håbe på gode stunder med dem vi stadig har at dele livet med.Til jer heldige mennesker som har juleferie allerede....... NYD DET. Få en masse gode oplevelser, og husk at det kun er jer der sætter loftet for hvor meget I må hygge jer.
... og ta´så lige en kop varm cacao for mig også :-)


* GLÆDELIG JUL *

8 kommentarer:

 1. Tak - og også glædelig jul til dig og dine :-) - Det ser rigtig smukt ud med dit stilleben på den gamle bageplade :-)

  SvarSlet
 2. Hej Susan.Smukt stilleben du viser..........utroligt hvad glas kan bruges til.
  Du kan bare det med at sætte dejlige ting sammen.
  Jeg vil også ønske dig og din familie en rigtig dejlig jul.
  Mange juleknus Jette

  SvarSlet
 3. Rigtig glædelig jul

  Julekram ♥
  Birgitte.

  SvarSlet
 4. Fint ser det ud på en både nostalgisk, smagfuld og hyggelig måde. Og så har det hele sådan et gnistrende rent udtryk, som bare er lidt magisk. Kan godt forså du er glad for dette valg i år.
  Massevis af julehilsner fra Katinka

  SvarSlet
 5. Kæreste Susan og Jesper.

  Endnu et pragtfuldt stilleben, du har skabt Susan. Du har en helt speciel evne, til at kreere et rent, smukt, diskret og meget meget stemningsfyldt og effektfuldt stilleben. Please, keep them coming. De giver virkelig noget godt til både øjne og sjæl.

  Med stor stor tak for hyggelige stjernestunder sammen med jer i året, der snart er gået, vil vi ønske jer og jeres kære en rigtig dejlig og hyggelig jul, samt et lyst og bekymringsfrit 2015. I må endelig hilse jeres mødre, som vi har været så heldige at møde.

  Vi har jer så meget at sige tak for. Tusind tak for al jeres støtte og de mange vidunderlige billeder, I har taget, når I har besøgt vores have. Vi elsker jeres billeder, og er taknemlige for, at I har været så søde og betænksomme, at forevige lykkelige havestunder og dejlige blomster i peak for os. Håber på flere skønne gensyn med jer i det nye år.

  Giv hinanden et knus fra os. Et rigtig langt og varmt et af slagsen.

  Juleknus og varme tanker fra huset og haven i bakkerne

  SvarSlet
 6. PS Tak også for de mange mange vidunderlige og meningsfulde blogindlæg, som jeg ALTID læser og nyder.

  Flere knus

  SvarSlet
 7. Hvor er det super-hyggeligt - GLÆDELIG JUL

  SvarSlet
 8. Sikke søde og julehyggelig opstilling. Rigtig glædelig jul til dig og din familie!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.