mandag den 8. december 2014

8.december

Julen er børnenes fest...... og det er jeg helt enig i. Jeg er blot ikke enig i at der er en aldersgrænse for hvornår man ikke er barn længere, og hvornår julen er vigtig. For sådan ser jeg det slet ikke. Man bliver aldrig nogen sinde for gammel til at fejre jul.


Alle har lov at glæde sig til julen - uanset alder. Hvorfor skal man ikke have gaver blot fordi man bliver voksen? Og hvis man får - hvorfor må man så ikke vise at man virkelig glæder sig til at åbne dem?  Er det forbudt at flå gavepapiret af - blot fordi man er voksen? Forventningen til den smukke fest, alle lysene og duften af dejlig mad og glæde...... er det kun børn der får ond i maven af den slags? Nej selvfølgelig ikke. Man kan nemlig ikke blive for gammel til den slags :-)

Man kan blive ligeglad - men det har vist ikke noget med alder at gøre :-) Vi skal blot nyde at der er nogen som har lyst til at give os gaver - og ikke være spor praktiske, fornuftige og voksne.Jeg vil gerne tolke det sådan, at vi alle er børn i julen..... store som små. Og så holder vi EN stor julefest som vi alle er inviteret med til. Gaver og glæde til alle - inklusiv dem som er aaaalt for gamle, og også dem der slet ikke sætter pris på dem. Og måske... måske de alligevel mærker aller inderst inde at der er nogen som har tænkt på lige netop dem :-)Mangler du en julegave? 

SOLGT
Så sælger jeg den skønne gamle legetøjshund her.
Se mere på min "Loppeside" - du finder den i menuen og lige HER

6 kommentarer:

 1. Du har om noget så ret, kære Susan.
  Der burde ikke være nogen alder på juleglæde. Julen er hvad man gør den til som voksen, så om vi flår gavepapiret eller bare er ligeglade, må være op til den enkelte. Jeg ved godt hvad jeg vælger.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt Heike.
   Jeg vidste godt... at du godt vidste hvad netop du vil vælge:-)
   Og dejligt at høre jeg ikke er alene med mine tanker om det..... nogen gange kan jeg godt føle mig lidt alene nemlig.
   KNUS og julehilsner fra Susan

   Slet
 2. Kære Susan, hvis ikke den lille hund allerede har fået nyt hjem, så skal den til Gotland -til min svigermor der bliver 80 år og stadig er så barnslig (som det hedder på svensk) at hun vil smelte over denne lille blide hund med gavtyveblikket. Den kommer til at bo i Visbys ældste beboede hus -et korntårn fra1100-tallet.
  Tak for i går og kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle.
   Det lyder som et skøøøøønt hjem til den gamle tøjhund. Det er da om noget en fantastisk historie der venter..... det kan ikke blive bedre. Jeg sender dig lige en mail :-)
   Vi vil også rigtig gerne sige tak for i går :-) Der var hyggeligt - og super sjovt.
   Knus og glædelig jul til dig og familien

   Slet
 3. Jeg håber at alle kan finde juleglæde, nogle måske kun i ringe grad, og andre i det helt store "skrud". Julen får det bedste frem i os, synes jeg :)
  Og voksne skal også have pakker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja.. julen får det bedste frem i os. Det syntes jeg også.
   Mange glade julehilsner
   Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.