fredag den 26. december 2014

Hvis man ønsker sig det længe nok.......

Jeg ønskede mig noget sne...  ganske ægte og eventyrligt julesne. Det gør kun noget godt for mit humør - og det kan noget med at få mig til at nyde og sanse det hele meget mere. Jeg havde drømt og håbet... og jeg havde virkelig bedt om sne... og så kom det. 


Billedet herunder er fra julenat omkring kl 02. Vi var ved at være færdig med at åbne de sidste julegaver, og så kiggede jeg ud af vinduet. Sikke et julemirakel.


Vi havde den dejligste aften sammen med vore familie. Vi fik grinet og hygget os... og nydt at  have familien samlet. At julesneen kom var som den fineste stjerne på toppen af en aften jeg vil mindes med glæde.


Da vi vågnede... op af dagen.... 1. juledag, var det dette eventyrlige syn der mødte os. Vildt betagenede og meget hvidt :-)


Haven har virkelig fundet den fine vinterkjole frem -  og det er endda den særlige slags som også lægger sig på grene og kviste.


Dét sker så sjældendt...og nu dagen efter er det der endda endnu.


Orangeriet har også fået et snetæppe på taget. Ikke et lag som bekymrer os med hensyn til vægten, så det for lov at ligge til at "smukkesere".


På jernsengen er der også redt op med det store hvide sengetæppe.


På terrassen er der liv og glade dage. I fuglenes restaurant er der gang i serveringen, og vi tror også at rygtet fra julefesten har nået ud til dem. Der er hele to nye "foderlader" på vej til fuglene, så man kan jo sige at vi udvider beværtningen :-)


Nååe ja - Lukla tjekker også lige om der er noget som hun har lyst til at smage på. Denne gang var der vist kun æbler på bordet, og de er ikke det store hit for hende.


Plantebordet og vores "urban garden" ser også skønne ud med sne på. Og se engang hvor flot frostmønstret er på jordbærkrukken... det er da eventyrligt.


Lavendelkrukkerne hænger lidt med hovederne - de er ikke vilde med den tunge sne. Men det er jeg... sneen ser rigtig flot ud, så lidt knækkede grene er helt ok med mig.


I "slangebedet" nyder vi særligt hvordan plantespydene og de høje Verbena giver hinanden godt selskab dér i sneen. Det er sådan lidt rodet og kaotisk -  men alligevel elegant og let. Det er dejligt at have et "beplantet" bed selv om det er vinter, og det særligt da vi jo har det lige uden for vores stuevindue.  


Det er nu at vi rigtigt kan se formen af vores have. Se hvordan "væggene" og "tilbehøret" gør sig uden alle de grønne og farverige planter omkring sig..... og jeg er ret godt tilfreds. Det ser godt ud :-)


Kun ganske lidt farver er her..... men det er da også smukt.


Så jeg føler mig heldig. Jeg fik min elskede sne - og jeg nyder at det er koldt og klart i vejret. Julefreden har virkelig sænket sig over mig og vores lille hjem. Vi glædes og vi smiler - og vi nyder vores juleferie.


Tak til jer søde mennesker som fulgt min lille julekalender herinde. Jeg har desværre haft utrolig dårlig tid til at få svaret på jeres kommentarer og hilsner - men I skal vide at jeg har nydt hver og én af dem. Jeg er en glad blogger... og jeg har de sødeste og skønneste besøgende :-)

♥ Stort og hjerteligt juleknus til hver og én af jer ♥*I LOVE SNOW*

8 kommentarer:

 1. Nyder at kigge dine billeder, det er virkelig flotte og sigende billeder! :) Jeg elsker også sne, og endelig kom der lidt her igår og idag :) God aften til dig, og tak for en lille hyggelig rundvisning i "snehaven" :) KH Trine

  SvarSlet
 2. Hej Susan. Ja det var fantastisk med sne oven på alt den regn vi har haft. Hvor er det nogle flotte billeder du har fået ud af det.
  Rigtig god jul til jer alle 3 fra Alma og mig

  SvarSlet
 3. Kære Susan.

  Ja, det det føltes faktisk som et lille julemirakel, at sneen begyndte at dale ned selveste julenat, som for mig er ret speciel.

  At vågne op til en ny, ren, lys og hvid verden julemorgen føltes så godt ovenpå de endeløser uger med gråt i gråt og regn i stride strømme.

  Skønne billeder og dejligt at høre om din glæde ved julen og ved sneen. Billedet af den frosne rose med icing på toppen er helt eventyrligt.

  Snevejrsknus fra mig

  SvarSlet
 4. Skønne skønne billeder af en smuk sneklædt have og orangeri. Fortsat god juleferie :-)

  SvarSlet
 5. Hej Susan Det var så sandelig også en fantastisk overraskelse her på Amager! Så vidunderligt som den bedste julegave. Den kan bare noget den nyfaldne sne. Fortsat god juleferie.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det smukt ud og sikke en fin gave at få selve juleaften... Ingen sne i sønderjylland, men lidt frost har vi, og det er godt... :0)

  SvarSlet
 7. Smukke snebilleder - godt du fik dit ønske opfyldt, vi må undvære her hos os.
  Jeg må trøste mig med, at vi slipper for sjappet, når det skal væk igen, men kønt er det nu.
  Juleknus
  Lisbeth

  SvarSlet
 8. Kære Susan, dejligt når et juleønske går i opfyldelse, og med den smukke kulisse som vinterhaven er, kan det kun give julefryd og varme. Imellem os to er jeg stukket af til "de varme lande" jeg og alm. dansk vinter, vi dur ikke rigtig sammen. Så jeg spiste frokost på terrassen juleaftensdag....og gik med min lille dreng på stranden og samlede muslinger. Vi var på planteskole om formiddagen, bare ose og en lille forårsplante eller 10 i kurven.
  Glædelig jul og tak for dine altid søde og eftertænksomme kommentarer hos mig.
  Henrik

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.