søndag den 9. marts 2014

Nu er det lige op over....

Nu er det lige op over at vinderen af titlen som det "mest inspirerende blogindlæg 2013" bliver fundet. Den sidste dag hvor man kan stemme er d. 11. marts - altså på tirsdag.


Som jeg skrev i mit sidste indlæg, så er jeg utrolig stolt over nomineringen, men efter at have set hvor mange søde mennesker som har stemt på mig - så er jeg bare endnu mere stolt.


Det er jo intet mindre end overvældende - og meget uvirkelig for en midtjyde som jeg med fødderne godt plantet i mulden. Det er jo en helt fantastisk opbakning I alle har givet mig - og når jeg læser jeres søde kommentarer, så føler jeg, at jeg allerede har vundet det der er allervigtigst :-)


Vil du se mit indlæg "Vil du stemme på mig og mit indlæg om Tante Grøn´s have???" så kan du gøre det HER, og hvis du også gerne vil lægge din stemme på én af de nominerede så kan du gøre det her:
 Du kan stemme 2 gange. 
Stem HER og HER

Jeg krydser selvfølgelig fingre for at være den heldige, for ud over æren og titlen, så er det en rigtig fin præmie. Men altså søde venner..... Jeg er bare allermest glad for jeres opbakning - for den er jo bare helt fantastisk. 


*Jeg håber... og krydser... og siger TUSIND TAK*7 kommentarer:

 1. Du har i hvert fald fået min stemme, for det var virkeligt en godt indlæg, som gav så meget inspiration til havedrømmene:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Havedrømme er den skønneste slags drømme....
   Mange forårs hilsner fra Susan

   Slet
 2. Held og lykke! Jeg krydser fingre - og jeg har selvfølgelig stemt på dig for længe siden :-)

  SvarSlet
 3. Hej Susan
  Jeg krydser alle mine fingre, for at lykkes dig at løbe med sejren ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen Heidi.
   Mange forårs hilsner fra Susan

   Slet
 4. Så fik jeg også stemt på dig Susan - virkelig smukt indlæg i tante grøns have :) Håber så meget du vinder - held & lykke

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.