onsdag den 12. marts 2014

Når drømme går i opfyldelse

Måske man skal være lettere tosset for at brænde inderligt for at få sig en gammel fransk barneseng... men ikke destomindre - så var det lige det som jeg gjorde.

Jeg har ledt i næsten et år, og opdaget at den slags kun var at finde i Odense eller på Sjælland. Og med en bil i vores størrelse, så var det ret uopnåeligt at få sådan én til Viborg. Flere forsøg på at finde en transportmulighed var gået i vasken, og hver gang måtte jeg sig nej tak til min reservation af sengene.....


Men heldigvis har vi verdens bedste venner. De planlagde for nyligt et besøg på Sjælland, og ind tikkede beskeden "Har du fået hentet din seng? - vi kan hente den til dig". Ja gode venner er dem der forstår hvad der er vigtigt for én, og så var det bare at få handlen i stand og så at vente..... :-)


I lørdags nåede sengen så til sidste stop på rejsen, nemlig vores have. Den er blevet placeret på den til tænkte plads, og den er nøjagtig lige så fin som jeg havde forestillet mig den ville være. Det var skønt at se den dér - for sikke jeg har ventet på dét øjeblik. Min søde mand er ikke så visuel som jeg - og kunne ikke lige set "arrangementet" for sig. Men heldigvis så tror han på hvad jeg har af ideer - og han syntes også den er mægtig fin.


Den er placeret ved de to foderhuse ud mod vejen, og så snart de to klematis springer ud, så får sengen alt det grønne som baggrund. Lige dét sted er rigtig godt, når det kommer til dagens sidste solstråler. Og hvis man skal snakke om udsigten.. så er det denne her.....


Den ene side af sengen er lagt ned, og som I jo nok har gættet så skal den nu leve videre som en fin lille havesofa. En plade er blevet lagt i bunden, en madras er på vej og masser af puder og tæpper skal gøre det sidste for at give det perfekte lille sidde-sted. 


Så jeg er virkelig glad - ja nærmest lykkelig faktisk. For hvor har jeg sukket efter at dén drøm skulle gå i opfyldelse.... nu skete det. 

*HURRA FOR DRØMME OG VERDENS BEDSTE VENNER*

25 kommentarer:

 1. Hvor godt Susan du endelig har fundet drømme sengen - hvor den bare smuk :) det bliver fantastisk til sommer og nyde en kop te og så med den udsigt ;0) Jeg kan godt se den ikke er i den samme stil med den jeg havde stående i butikken. Den er så fin den du har fundet...

  Kærlig hilsen Tanja
  Stort tillykke med sengen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tanja. Ja det er jo ikke sådan at have forelsket sig i en model..... jeg vidste det skulle være denne da jeg så den første gang. Det var dén der passede i min drøm. Men din var også rigtig fin, og jeg er sikker på at den nok skal passe perfekt i en andens drøm.
   Mange forårs hilsner fra Susan

   Slet
 2. Gode drømme er til for at gå i opfyldelse :-) nogle gange tager det bare laaang tid. Hvor er din seng fin og drømmedejlig. Den vil i holde mange pauser i og nyde mange timer i hinandens selskab. Men Lukla er nok den der optager den mest, hun er god til at fine hyggelige og bløde steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Anette.... dén der venter - venter jo på noget godt :-)
   Jeg glæder mig også utrolig meget til en masse skønne stunder i sofaen. Lige nu er det stadig for køligt, men jeg er ved at være klar med både puder og tæpper.
   Jeg tror også at Lukla vil sætte pris på den - når tæppet kommer i altså :-) Men hun ville nu nok allerhelst have den vendte UD mod vejen - så hun kan holde øje med hvad der sker.
   Mange knus

   Slet
 3. Det ser rigtig godt ud! Og det bliver selvfølgelig endnu bedre til sommer! Jeg tænker - som Anette - at den måske bliver til hundeprinsesseseng ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Lukla er en prinsesse af format..... og hun vil med garanti nyde solens stråler i sengen. Men et bedre udsyn til vejen ville vist have været bedre... Hun vil vist hellere kigge forbipasserende end Orangeri.
   :-)
   Knus

   Slet
 4. Det er det man kalder rigtige venner og sengen er sgu' flot :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tim... Ja rigtige venner er guld værd.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Jeg kan lige se det for mig, og det bliver smukt med clematis i baggrunden.;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også kan du tro. Sidste år fik den - klematissen, en stor omgang med klipperen. Det var tiltrængt for at holde styr på den, men resten af sommeren var den helt brun og bar. Så jeg er helt klar til blade og blomster - og jeg skal nok vise jer hvordan det set ud.
   mange knus

   Slet
 6. Tillykke med at din drøm gik i opfyldelse, den ligner en drøm i din have med en
  drømmeudsigt :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lisbeth :-)
   Jeg har sørme også klappet i mine små hænder adskillige gange over den - da jeg hørte de kunne tage den med - da den var blevet afhentet - da den landede her hos os - og ENDELIG da den stod på sin plads i haven.
   Den er mega skøn.
   Knus Susan

   Slet
 7. Pragtfuldt når det hele går op i en højere enhed... Tillykke med kuppet, den er virkelig skøn. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var et kup kan du tro - et kup for mig ihvertfald. Lur mig om ikke nogen vil mene det er unødig fyld og alt for dyrt jern... men jeg er bare lykkelig.
   Det er nemlig skønt når det passer perfekt som man havde drømt om.
   Knus Susan

   Slet
 8. Hej Susan.Skønt når ens drømme går i opfyldelse...............og det gjorde din jo.
  Perfekt sted den står............og det tror jeg også at Lukla finder ud af.
  Dejligt med gode venners hjælp.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du har helt ret..... Lukla skal nok finde den :-)
   Om ikke andet når vi sætter os godt til rette - så skal hun nok kommer også.
   Tak for din søde hilsen
   Knus fra Susan

   Slet
 9. Kære Susan.
  Tillykke med din smukke seng. Rigtig smukt smedejernsarbejde. Dejligt når man kan hjælpe hinanden (som da I bragte vores lille lam til Odense).
  Også dejligt at du fik gjort rent i pavillonen i går. Selvom DMI lover koldere vejr, så er jeg sikker på at foråret er her. Vores tulipaner i krukker har fået frost et par nætter, men det kan nu ikke ses på dem.
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eliane. Hvor er jeg glad for at høre at jeres tulipaner har det fint trods frosten. Jeg har luret meget på vores - og truet med at sætte dem ud. Men nu slår været om, og vi skal nok ikke bruge Orangeriet på samme måde de næste dag - så de får lov at fylde derinde noget tid endnu.
   Tak for din hilsen
   Mange forårshilsner fra Susan

   Slet
 10. Tillykke med sengen, Susan.
  Hvor er det dejligt at høre at det endelig lykkes at få den transporteret hjem. Og som den dog pynter på sin plads, det bliver et rigtig lille hygge paradis, når du er færdig.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heike. Ja det var jo nærmest blevet en lang historie efterhånden - og sikke mange søde mennesker som har holdt øje med senge til mig - og foreslået muligheder for at få den hjem. Men NU lykkedes det, og det er den perfekt seng.
   I dag er puderne kommet med posten - nu krydser jeg bare fingre for at betrækkene passer :-)
   Mange hilsner Susan

   Slet
 11. Tillykke - den passer fint ind i jeres have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie....
   Forårs hilsner fra Susan

   Slet
 12. Tillykke med den fine nye seng. Den passer perfekt der, og sikke en skøn udsigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.
   Ja det var sådan et godt sted - som vi ikke bruge optimalt. Og udsigten fejler ikke noget :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 13. Skøn seng ..... og skøn blod du har....
  Min mand har også lavet en jernseng om til bænk ( desværre en ny seng, han har sat brædder på... !!! ) Men den har da lidt af faconen.....

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.