onsdag den 26. marts 2014

Give away - Vil du vinde den perfekte kalender til os havefolk?

NYT - Reglerne for deltagelse er ændret, 
så nu kan du også deltage selv om du IKKE er på facebook :-)

Jeg har været utrolig heldig, og har endelig fået mig den kalender som jeg længe har manglet. Jeg har længe været "kalender-løs", da jeg ikke kunne finde den rette, men nu har jeg en... en kalender som jeg selv har designet på hjemmesiden personligalmanak.dk :-)


Den er overskuelig, nem at bruge, og så har jeg selv har sat mig præg på hvilke ting der var vigtige i min hverdag. Der er nemlig god plads til at skrive noter - for mit vedkommende  havenotater vel og mærket :-) Størrelsen er valgt så den passer perfekt i min taske - så kan jeg bruge den som "ekstern hardisc" når vi er på havebesøg eller til markeder. Ja - jeg er ret glad for den


Man kan bruge sit eget billede på for- og bagsiden, samt bestemme farver og design på indholdet. Jeg valgte en "to do-liste", en lille oversigts-kalender og felter til notater på hver uge side. Her har jeg fx. noteret hvornår jeg har sået, sat knoldene i Orangeriet - og hvornår tulipanerne kom ud :-)


Give away
Jeg blev så begejstret for min nye kalender, at jeg spurgte personligalmanak.dk om de ikke syntes én af jer skulle have muligheden for at vinde sin egen kalender. Dén ide var de helt med på, og derfor.... her er konkurrencen :-)


Reglerne for at deltage er:

1 lod for at....
... Skrive en kommentar under indlægget her,
 hvor du fortæller hvordan DU vil bruge din nye kalender. 

1 lod for at....
..... LIKE personligalmanak.dk på deres Facebookside. Det kan du gøre via linket HER
Skriv i din kommentar herunder, at du har LIKET på facebook

Hver ting giver dig 1 lod - så gør du begge dele så deltager du med 2 lodder.

OBS
Hvis du deltog efter de "gamle regler" så er du selvfølgelig stadig med. 

Du deltager så med 2 lodder, da du jo har opfyldt begge ting.


Hvornår finder jeg vinderen?

Konkurrencen løber indtil d 17. april 2014 kl. 12.00. Derefter vil jeg finde den heldige vinder :-)


Jeg håber I har lyst til at deltage, for kalenderen fra www.personligalmanak.dk er virkelig fin.

Og ganske som sædvanligt så handler mine "uden for hus og have-indlæg" kun om ting og steder som jeg selv finder spændende, interessante eller godt - og som jeg tænker også kunne have jeres interesse. 

*God fornøjelse*

42 kommentarer:

 1. Hej Susan, jeg så dit indlæg da du havde fået din kalender, og noterede linket - til senere brug, så jeg skal helt sikkert have sådan en kalender, og hvis jeg kan vinde den.... ja så gør det jo ikke noget. Jeg bruger kalender til at huske med - både fremadrettet - og tilbage. Fremadrettet hovedsageligt for at notere markeder - som f.eks. Ledreborg - åbne haver og aftaler om venindemøder, fødselsdage og meget andet. Bagudrettet noterer jeg forskellige navne på blomster, links til havesider og navne på nye bøger - som jeg har læst om - måske på bloggen. Når man, som jeg, ikke er så ung mere..... så må man ha nogen huske-hjælpemidler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi.
   Ja min hukommelse behøver også en assistent.... jeg kalder det min eksterne hardisc :-)
   God ide at få noteret navne på havebøger og links ned også... jeg glemmer dem altid.
   Mange havehilsner Susan

   Slet
 2. Fuldstændig fantastisk forside din kalender har:-)
  Hvis jeg vinder, så skal kalenderen bruges til have-projektstyringsværktøj.
  Drømmen er, at kunne holde åben have til næste sommer, så i kalenderen vil jeg kunne udtænke og lægge slagplanen for dette års arbejde hen imod drømmen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor herligt.. Åben have :-) Når du har en dato klar, så må jeg lige ha den skrevet i MIN kalender.
   Havehilsner Susan

   Slet
 3. Jeg kan kun styre én kalender ad gangen, derfor er der mange krav til min kalender, så det ville være fantastisk at kunne designe sin egen ud fra egne behov. Min kalender skal bruges til aftaler arbejds- og familiemæssigt, notater, fødselsdage, begivenheder og alt hvad jeg skal huske - samt det haverelaterede. At den også er smuk at se på og i vil da kun fremme brugen! Så hos mig ville det være én til det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Èn til det hele.... det er også det jeg er bedst til. Og jeg syntes faktisk at min kalender kan rumme det hele.
   Rigtig god weekend
   Hilsen Susan

   Slet
  2. Deltager med to lodder aka de nye vilkår :-) har liked på facebook.

   Slet
 4. Jeg ville elske at have sådan en kalender og især , hvis den havde så fin en forside som din. Er vild med det billede af jer to skønne tøser <3
  Jeg ville bruge kalenderen til at holde styr på aftaler, fødselsdage osv. Min hukommelse er ikke hvad den har været

  SvarSlet
  Svar
  1. Din kalender får også en fin forside Marianne.... Jeg ved da at du har op til flere skønne tøser at tage med på billederne.
   Og lidt ekstra hukommelse - det kan vi alle bruge :-)
   Knus Susan

   Slet
 5. Sidste år havde jeg en billedhavekalender, selvfølgelig fra min egen have. Den var guld værd fordi det var så hyggeligt at gense haven, måned for måned. Den du har fundet her, er noget helt andet men super ide at bruge den som have-huske-kalender, det vil jeg også bruge den til hvis jeg fik tilbuddet! Frisk initiativ af dig, at du lige kunne lave sådan en giveaway, godt tænkt... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja.. jeg have en god ide om at andre af jer have-folk også manglede en kalender til alle jeres datoer, noter, tegninger og optegnelser. Og faktisk så har jeg foreslået firmaet, at de skal lave en mulighed for at bruge sine billeder INDE i kalenderen også. Jeg håber og krydser... for det kunne da være ekstra skønt.
   God weekend
   Knus Susan

   Slet
  2. PS. Og jeg har liket... 🌻🌻🌻

   Slet
 6. Det ville være skønt med sådan en fin kalender man selv kunne sætte sit præg på. Kalenderen ville absolut blive min hjerne protese, der skulle skrives aftaler, fødselsdage og andre begivenheder i, den ville kunne hjælpe mig med at holde styr på alle de aftaler man har hver uge. x fingre for at jeg er den heldige, har liked på facebook.
  Hilsner fra Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. "Hjerne-protese".... FNIS :-)
   Mange havehilsner fra Susan

   Slet
 7. Hold op hvor er den fed, hvis ikke jeg vinder, så må jeg ind og bestille... Jeg er også en af dem der ALDRIG lærer at køre aftaler, noter osv, ind på pc, tablet, iphone eller lign.... Jeg er frygtelig gammeldaws , og vil ha min kalender i min hånd, klar til at skrive med min yndlingspen i... :0) Jeg ville nok bruge den all round... Både til de daglige aftaler, job osv, men jeg ville nok sætte et fedt foto på forsiden af min hest og jeg, og så skal kalenderen også bruges til trænningsnoter, som eks. distancelængde, tid, puls osv... Jeg rider nemlig distanceridning, og det kunne være en fin lille bog til at samle alle noter, omkring hesten og vores fælles trænning... :0) Mange forårshilsner fra Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Jeg er heller ikke nogen ørn til det med kalender på mobilen.... for jeg vil OGSÅ bruge min ynglingspen.
   Spændende med langdistanceridning Heidi.... meget spændende.
   God weekend og nyd vejret
   Susan

   Slet
 8. Hej Susan.
  Det var da en fantastisk ide med en have kalender - lige noget for mig. Som det ser ud nu, så skriver jeg det hele ind i et kedelig excel ark, så jeg trænger da virkelig til noget mere farverigt og glædebringende. Har derfor "like" deres facebook side.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ved du hva´ Heike..... Du har da bestemt brug for noget som er mere farverigt, og jow.. dét er der meget mere glæde i. En kalender man kan ha´ i hånden er nu noget ganske særligt.... den er personlig.
   Mange havehilsner Susan

   Slet
 9. Jeg ville elske at have sådan en kalender, især fordi jeg har det bedst med at have skrevet de ting ned jeg skal i en rigtig kalender og ikke på mobilen.

  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena.
   Nej det er bare ikke det samme på mobilen vel? Sådan har jeg det også.
   mange hilsner Susan

   Slet
 10. Hej
  Det lyder som en rigtig god ide med at designe sin egen kalender. Jeg vil få kigget nærmere på hvad mulighederne er for at designe med helt egen opsætning, eller er det noget du kan fortælle mere om. Har forsøgt om jeg kunne gennemskue din opsætning af kalenderen på dine billeder, men det er lidt svært at se:-)
  Jeg synes det lyder som en ret go ide med en decideret have kalender. Det kan meget nemt glemmes hvornår løgene bliver lagt, så min ville blive en have almanak :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine.
   Omkring "helt eget design" - så tror jeg du må søge info på firmaets hjemmeside.
   Mit umiddelbare svar er, at processen med at samle kalenderen er super nemt, da de forskellige moduler ligger klar i programmet. Om du kan ændre modulerne - det ved jeg ikke. Jeg var rigtig godt tilfreds med de muligheder som programmet gav mig, og jeg søgte ikke efter alternativer.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 11. Ih, hvor er jeg glad for, at du kommer med denne giveaway, og med PRÆCIS det jeg ønsker mig aller mest lige pt!
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg bruge min personlige almanak til en trænings kalender og påmindelser! - Sidst vil jeg bare lige sige TUSIND TAK for, at du vil komme med denne super fede konkurrence! Fortsat god dag! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen hvor er det herligt :-) Rigtig godt at høre at du kan li´ konkurrencen.
   Mange hilsner og go weekend
   Susan

   Slet
 12. Ej, en skøn give away.
  Jeg ville vælge nogen billeder af mine dyr til udenpå kalenderen.
  Jeg ville bruge kalenderen til aftaler som lægen, tandlægen osv(:


  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Jeg vil gjerne være med i denne trekningen:-) Jeg er en stor tilhenger av EKTE kalendere, klarer ikke å bruke kalenderpåminnelser på min mobiltelefon. Jeg vil bruke kalenderen til å holde styr på mine vakter på jobb og aktiviteter på fritiden og andre avtaler.

  SvarSlet
 14. Jeg deltager med stor glæde!
  Jeg ville bruge min kalender, til en fælles kalender til min kæreste og jeg, da vi flytter sammen her på onsdag, også går det jo ikke at jeg aftaler en masse vi skal, hvis han nu ikke kan, derfor er det et most for mig at vi har en fælles kalender, da jeg ikke kan gå uden for en dør uden min egen kalender!

  (Og jeg liker dem allerede på facebook)


  Knus
  Zofia Bodi
  tresmaaord@outlook.dk
  www.tresmaaord.dk

  SvarSlet
 15. Jamen så vil jeg da gerne deltage.
  Hvordan vil jeg bruge kalenderen...? Tror jeg vil bruge den til at notere nye planteindkøb i + hvornår og hvor disse bliver plantet.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 16. Kære Susan.
  Jeg vil elske at vinde den flotte og praktiske kalender, så jeg har også liked på fb.
  Jeg vil bruge den som havekalender, i stedet for alle de små lapper papir med ting jeg skal huske om hvornår det forskellige blev plantet og sået.
  Knus fra Eliane.

  SvarSlet
 17. Jeg vil være være rigtig glad for at kunne have sådan en smuk kalender som årets drivhus kalender. Jeg er nemlig så heldig at have en andel i min bror og svigerindes drivhus, så ud over at ha´ styr på hvad vi skal plante - skal jeg også planlægges busturene ud til drivhuset. :-)

  SvarSlet
 18. Kære Susan
  Det ville være så dejligt, om jeg vandt den fine kalender! Så kunne der endelig komme styr på alle notater om såning, prikling, stauder og ikke mindst roser - det der med hvor, hvornår, hvad, hvordan og hvorfor - hvem har jeg styr på - det er nemlig mig, der står for alt i vores have :)
  Kh Linda

  SvarSlet
 19. Er afhængig af min fysiske kalender;o og i og med at min som jeg har nu "går ud" i juni, kan den da fint klare en opdatering;p

  SvarSlet
 20. Jeg vil bruge min kaldender til at skrive mine aftaler :) Har liket på facebook!

  Sarah Riisager - sharkjaer@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg ville også være superglad for sådan en kalender og selvom jeg kunne bruge den til alle mine notater og aftaler, ville jeg måske endda overveje at give den til en veninde :)

  Ulla

  SvarSlet
 22. Hej Sus ! Jeg kunne sandelig også bruge sådan en skøn bog, jeg har sedler alle vegne. og kan ikke fine dem når jeg skal bruge dem.
  Annette

  SvarSlet
 23. Hejsa Susan!
  Skøn ide du kom på her:-)
  Har lige forsøgt mig med at designe en kalender på deres side og det er sjovt, fundere allerede hvad der skal være på forsiden, og hvilke farver, jeg ved dog klart den skal være uden linier:-). Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg bruge den i min lille nystartede butik, jeg vil skrive de kreationer ned jeg laver, og ordre.....
  Mange glade hilsner fra Anette

  SvarSlet
 24. Hej Susan.
  Hvor er det bare en lækker kalender man kan få der!
  Jeg ville bruge min til have, job og alt andet. Den skal kunne rumme det hele.
  Jeg linker også på facebook.
  Hilsen Lotte

  SvarSlet
 25. Dejlig giveaway!
  Kunne vildt godt tænke mig at vinde den kalender, da den er meget personlig og sød. Min mor bror en kalender der er æld gammel, og ved at falde sammen, og kunne godt tænke mig at give hende kalenderen hvis jeg nu vandt den, for jeg ved hun vil have så meget gavn af den, og kun blive glad :-)

  - Krydser finger
  byceciliang@live.dk

  SvarSlet
 26. Sikke en chance ! Jeg griber den og håber :) Jeg synes det er svært at finde denp erfekte kalender ! Køber en ny hvert eneste år- ha ha - ja, det gør vi jo alle, men det jeg mener er, at jeg køber en ny model, i håb om, at den vil være god. Jeg har brug for en kalender, der er overskuelig og med plads til at skrive lidt tanker og indtryk og selvfølgelig, aftaler og frisørbesøg :)

  SvarSlet
 27. Hvor er den flot! Jeg ville bruge den til at skrive aftaler ol. ned :-)

  Therese S
  Therese_skov@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Super fin kalender :-)

  Jeg deltager med begge 2 lodder.
  Jeg ville bruge min kalender som hverdags kalender. Min hukommelse kan ikke altid rumme alle aftaler og noter, og står netop og mangler en kalender faktisk :-)

  Jeg krydser fingre!
  miasunivers@hotmail.com

  God påske!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.