lørdag den 22. marts 2014

Åben have og glashus hos Tante Grøn

Tante Grøn og Syrenprinsen inviterer igen i år, indenfor i deres smukke have på Mors.

17.-18. maj samt 24.-25-maj 2014

Begge weekender fra kl. 13.00 til kl 17.00


Vi besøgte haven flere gange sidste år, og det var hver gang en utrolig smuk og inspirerende oplevelse. Ud over at oplevelsen var guf for både dufte og syns-sansen, så var det også et stort boost af inspiration.  En oplevelse vi helt sikkert skal have igen - og måske du også gerne vil?


Programmet for de to weekender er helt uovertruffen - og der bliver masser af ekstra "goodies" til de besøgende. Ja programmet kan du jo se i en mere "fyldig udgave" på TANTE GRØN´S HAVE, men når jeg nu viser jer den her også - så kan jeg jo tilsætte mine egne drømmende kommentarer også :-)

Weekenden d. 17.-18. maj 

Begge dage

 • I denne weekend kommer der blandt andet en bod med smukke ting i vintage-stilen fra "Frøken Fryd" - et must for dem der elsker den gamle franske og svenske landstil.
  Her er helt sikkert masser i kategorien "guld" - og jeg vil  SÅ gerne kaste mig over herlighederne. 
 • "Rosenbuen" - med de flotte og rustikke jernting til haven.
  Ja - da vi så Rosenbuens lækre ting første gang forelskede min mand sig i det fineste bålfad. Og den heldige asen fik det sørme i føs´dags-gave :-)
 • Salg og udstilling af tunesiske terracotta- krukker.
  Krukker - man kan aldrig få for mange af håndlavde krukker. Og jeg vil SÅ gerne se dem.
 • Salg af sjældne syrener
  Jeps - salg til mig :-) Jeg ønsker mig en syren - eller flere. Især sådan en lyseblå én som jeg så sidste år i maj, da vi besøgte Tante Grøn´s have. Måske jeg er heldig i år?
Lørdag
 • Jeppe Urban, som til daglig kreativ leder i Haven i Hune, kommer og udfolder sine særlige evner med blomster. Han er uddannet landskabsakitekt og udlært hos den kendte blomsterkunstner Tage Andersen. Det bliver helt sikkert en stor oplevelse at se ham skabe ting med blomster.
  Øj hvor er det bare spændende - sikke meget inspiration der må være at hente hos sådan en begavet mand. Jeg HÅBER sådan at kunne komme forbi i Flade på denne dag. 
Søndag
 • "Blomsten og Krukken” - en unik blomsterforretning fra Mariager komme og sælge skønne og særlige planter.
  Efter et kig på butikkens hjemmeside er jeg SÅ fristet.... sikke mange spændende ting.

Weekenden d. 24.-25. maj

Begge dage
 • I denne weekend kommer kunstner Annette Skjærbæk, fra AS Bronzeart, og viser sin bronzekunst af den smukkeste slags. Anette er inspireret af naturen og hendes kunst passer utrolig godt til udsmykning af haver og uderum. Hun er af havefolket særligt kendt for sine sommerfugle og guldsmede - men har også utrolig meget andet at byde på.
  Nogen af kan nok huske det - Annette er min mor, og jeg er den utrolig stolte datter. Jeg elsker hendes kunst, og glæder mig til at se det i Tante Grøn´s have.
  Se AS Bronzeart´s blog HER
  Min mor glæder sig utrolig meget til at vise sin kunst hos Tante Grøn - og jeg håber I vil tage godt imod hende. Har I lyst til at følge hendes blog, lægger jer som følger eller lægge en kommentar - så vil hun blive rigtig glad. Hun vil også gerne bytte "blog-rulle-link" med alle jer havefolk :-)
 • "Rosenbuen" - med de flotte og rustikke jernting til haven. 
 • Salg og udstilling af tunesiske terracotta- krukker.
 • Salg af sjældne syrener
Lørdag
 • "Staudestedet" fra Djursland kommer med masser af skønne og spændende stauder - også af den sjældne slags.
  Endnu et spændende plantested.... Ja - hvorfor kender jeg det ikke i forvejent? Jeg har helt sikkert en brist dér - og dét må der laves om på. Hmmm...  jeg fornemmer det bliver nogle dyre weekender :-)
Søndag
 • "Frøken Fryd" kommer igen, med en bod blandt andet med smukke ting i vintage-stilen. Et must for dem der elsker den gamle franske og svenske landstil.
 • Denne dag kommer Ole Heide fra "Heides" planteskole forbi og fortæller om sin passion for syrener.
  Jeg glæder mig til at høre Ole Heide fortælle. Jeg nåede det ikke sidste år, og det var jeg ret ærgerlig over. Måske han frister mig til endnu en syren.... hvem ved :-)

Jeg ved det bliver spændende med alle de forskellige besøgende - men havevenner... den bliver også bare endnu smukkere i år. Jeg ved mulden gemmer på over 6000 nye glædesdepoter i form af forskellige nøje udvalgte løgplanter. Og haven og glashuset dét ER jo den største attraktion. Jeg kan altså næsten ikke vente med at se det hele. 


Tante Grøn beder mig fortælle, at de gerne vil lægge have til et lille "gardenparty" i form af et blogtræf - hvis nogen er interesseret i at arrangerer det. Jytte fortæller at hun nok skal finde en hyggelig plet til begivenheden - hvis nogen har lyst.
Jeg syntes det er en skøn ide, og vil rigtig gerne deltage - men arrangerer det kan jeg desværre ikke tilbyde. 

Er det dig som er arrangør? Så skriv en mail til Jytte på denne adresse johnjustesen@mail.dk og aftal nærmere :-)


Tante Grøn og Syrenprinsen har jo ikke selv nogen blog, hvor de kan skrive om deres arrangement. Og da jeg ved at de vil blive rigtig glade, hvis nogen har lyst til at dele budskabet for dem, tænkte jeg, at du er velkommen til at bruge et par af billederne fra indlægget her, hvis du gerne selv vil skrive lidt på din blog om deres arrangement. 
Du skal blot nævne hvor billederne er fra med et link til min blog :-)


Jeg håber sådan at planerne tillader at vi kan komme til Mors begge weekender. Vi har ikke så langt at det gør noget, og det er ingen problem at tage turen nogle gange. Men jeg kan da godt se at det vil kræve den STORE pengepung med alle de fristelser som der er på programmet.... men penge brugt på haven - de er brugt på fremtiden :-)


Se flere oplysninger som fx. adresse, entre osv på hjemmesiden:57 kommentarer:

 1. Jeg kan kun sige at jeg virkelig gerne ville deltage i et af disse fantastiske arrangementer - det er jo et festfyrværkeri af gode oplevelser oveni selve besøget i dejlige Tante Grøns dejlige have og jeg tror at det igen bliver en stor succes:o) Et blogtræf ville også bare være lykken, men jeg kan desværre heller ikke arrangere.
  Det er lidt øv at der er så langt til dejlige Flade og lige nu har jeg et par andre ture jeg skal på her i foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Festfyrværkeri er en rigtig god beskrivelse Lisbeth.
   Ja - nogle har et pænt stykke vej til Mors, men jeg ved at det er populært at tage nogle overnatninger i området, og så besøge nogle af de andre spændende steder nu de er på disse kanter.
   Håber alligevel på at vi ses. Det kunne være hyggeligt.
   Mange hilsner og god weekend

   Slet
  2. Søde Lisbeth.

   Så må du ha` din drinkS i Europa-palle-sengen til gode:o)

   Knus og tak for hjertevarmende ord

   Slet
 2. At arrangere et blogtræf er nok lige i overkanten for mig, da jeg endnu ikke selv har været med til et. Men jeg håber sådan, at det bliver i første weekend d. 17-18 maj, for jeg vil så gerne være med. Dog er det ærgerligt at jeg ikke kan komme, når din mor er i haven. Ville ellers rigtig gerne have set hendes kunst..... og lade mig friste.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også mit første træf til gode Heike... Jeg håber også det bliver den første weekend.
   Vi kommer højst sandsynligt begge dag i den første weekend - og så søndag i den 2. weekend. Og min mors bronze... hvis du kommer forbi Viborg kan det være du må kigge forbi hos hende? Hun har jo tingene hjemme :-)
   Knus fra Susan

   Slet
  2. Kære Heike.

   Vi glæder os til at se dig. Du medbringer lige en masse solskin, ikke?:o)

   Kærligste vi-ses-hilsner

   Slet
 3. Det lyder rigtig spændende, men det er lidt svært at sidde på Samsø og arrangere et blogtræf, men hyggeligt kunne det være. Jeg har i øvrigt selv lavet blogtræf på Samsø d. 24.5. så da kan jeg ikke deltage, men der kommer nok ikke mange herover den dag, tante Grøn trækker nok mere :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Jeg så godt at du havde blogtræf i den ene weekend. Jeg håber bestemt at der er mange der tager turen over til øen og besøger dig og din smukke have.
   Jeg vil gerne komme forbi en dag - men det bliver desværre ikke dit arrangement.
   Knus Susan

   Slet
  2. Kære Lisbeth.

   Jeg er nu ret sikker på, at du får en hel masse gæster til dit blogtræf. Du, som er så flittig, til at skrive regelmæssige kommentarer hos andre bloggere, må efterhånden have opbygget en masse kontakter og venskaber over det ganske danske land. Ønsker dig al mulig held og lykke med det.

   Kærlig hilsen

   Slet
 4. Fed salgstale... :) Jeg har forlængst læst programmet hos Tante Grøn og sat et lille kryds i den første weekend. Den anden weekend skal jeg til Samsø....til blogtræf. Vi var hos Tante Grøn to gange sidste år og det var en forrygende oplevelse at opleve hendes have. Så megen skønhed og planterigdom skal man lede længe efter - det er vist kun hos Claus Dalby at der findes mage til. Og Tante Grøn er jo et skønt, havepassioneret menneske med stor hjertevarme.

  Programmet ser meget fint ud, det bliver vist nødvendigt at spare lidt lommepenge op med alle de fristelser.

  Blogtræf kan jeg ikke tilbyde at arrangere, men mon ikke man støder på nogle man kender, som så kender nogle flere...

  knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har sat mange krydser Ulla... :-) Vi kommer flere dage, og foreløbig ser det ud til at vi kan nå hele tre dage. Det vil være SÅ utrolig hyggeligt at hilse på jer - bare jeg så kan kende og huske jer!!!
   Ja - der skal spares op. Det bliver vi vist nød til... der bliver mange fristelser, men særligt så glæder jeg mig til at se haven i sit smukke flot. Det bliver vildt flot.
   Knus Susan

   Slet
  2. Kære Ulla.

   Ja, kan du ikke godt forstå, at jeg gerne ville have Susan ansat som marketingschef?

   Ulla, jeg er meget stolt og rørt over, at også I har lyst til at tage turen til Flade endnu engang. Det er simpelthen helt fantastisk og overvældende at tænke på. I er nogle, som virkelig fortjener en medalje for trofast støtte og flittigt fremmøde:o)

   Mon ikke alle I haveblog-ejere kunne sætte et bette navneskilt på jeres brystlomme, så jeres læsere og skribent-kolleger kan genkende jer?.o)

   Jeg har før oplevet at møde så mange "kendte" mennesker fra blogs på havebesøg hos bl.a Claus Dalby, at jeg slet ikke nåede at se haven, før 5 min i lukketid:o)

   Ja, Ulla vi må have slagtet sparegrisen og tømt dens maveindhold ud og bruge det på planter og andre uundværligheder.

   Knus og på glædeligt gensyn

   Slet
 5. Det lyder som nogle super arrangementer :-) Jeg vil gerne gense Tantens flotte have, men begge weekender er fuldt buket op i vores kalender.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgerligt Vivi... Jeg ved at man ikke får mindre lyst til at besøge haven, når man allerede har set den én gang.
   Rigtig god weekend
   Susan

   Slet
  2. Kære Vivi.

   Dig husker jeg så godt. Det var din mand, som tog nogle fantastiske billeder. Og det var jer der havde kørt så langt, at vi var ved at dåne, da vi hørte det:o)

   Kærlig forårshilsen

   Slet
 6. Sikke du frister ;.-) Desværre er der laaangt til Mors her fra, synes jeg - men frister, det gør det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fristelser er der jo masser af.... jeg KENDER det :-)
   Men måske der er flere fristelser på disse kanter, så det kan blive til en lille udflugt for jer.
   Håber du har en god weekend.
   Susan

   Slet
  2. Kære Frede.

   Ja, Susan er en skøn fristerinde:o) Hvis I engang vælger at tage til dette område, kan jeg varmt anbefale steder som Haven i Hune og Heides Planteskole og der er mange andre gode steder i Nordjylland, som frister.

   Kærlig hilsen

   Slet
 7. Hej Susan.Vi har allerede planlagt den store tur til det nordjyske til maj...........og kommer den første weekend.Håber da meget på at vi mødes.Skal også en tur til Skagen og Haven i Hune.Glæder mig allerede...........det bliver SÅ spændende at se den skønne have som jeg har læst så meget om.............og et fint program.
  God weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh hvor godt... Jeg glæder mig, og tror da bestemt at vi så render i hinanden. Vi kommer også den første weekend. Jeg håber jeg kan kende jer - og huske jer... og håber I vil bære over med mig når jeg ikke kan ;-)
   Haven i Hune - den skal vi også besøge i år... jeg håber... :-)
   Knus og god weekend til dig

   Slet
  2. Kære Jette.

   Vi glæder os også til at hilse på dig og din(e) rejsefælle(r) Husk at give dig til kende, ikke? Skagen og Haven i Hune er nogle af Danmarks smukkeste oplevelser, så det skal nok blive en dejlig tur for jer.

   På glædeligt gensyn-hilsner

   Slet
 8. Kære Susan.

  Trillioner af tak fordi du bringer dette indlæg om vore Åben Have og Glashus arrangementer i maj. Sikke et flot og kæmpestort stykke arbejde du har lagt i det. Og kærlighed, ikke mindst:o) Det betyder rigtig rigtig meget for os blogløse. Tusind tak for alle de pæne og hjertevarmende ord om vores have. Vi glæder os rigtig meget til begge weekender og til igen at få besøg af en masse søde og positive havemennesker.

  Når jeg vinder i LOTTO, eller arver en ukendt amerikansk oliemilliadær-onkel, så frikøber jeg dig fra dit nuværende job, og ansætter dig som lobbyist og marketingschef til en skyhøj løn:o) Du er nemlig meget værd.

  KæreSusans læsere.

  Vi glæder os meget til at invitere jer indenfor havelågen igen.Hvis nogle af jer dukker op, så giv jer endelig til kende. Jeg vil gerne hilse på jer. Det er så dejligt at få sat et ansigt på et kendt navn fra haveblogverdenen. Man føler jo, at I er "gamle venner", selvom man aldrig har set jer in real life. Krydser fingrer for, at vejrguderne vil lade solen skinne på jer den dag I har valgt at komme. Vi bliver jo helt benovede og rørte nogle gange, når folk fortæller hvor lang en rejse de har taget, blot for at se vores have. Derfor ønsker vi også, at I får en rigtig god oplevelse.

  Endnu engang tusind tak for din store hjælp, omsorg og støtte overfor os, kære Susan. Det betyder meget mere, end du aner.

  Lørdagaftenknus og kærlige tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante Grøn.Kan slet ikke fortælle dig ,hvor meget jeg glæder mig til at besøge din skønne have og dit orangeri.
   Vi kommer den første weekend.........og håber på at møde andre havebloggere.JA !!! vi kommer jo helt fra København..........men laver en tur ud af det .Og har planlagt flere besøg i det nordjyske.
   Og jeg skal nok give mig til kende.Glæder mig meget til at hilse på jer begge.God søndag aften knus Jette

   Slet
  2. Ooops, når der var du jo så lige, Jette:o) Det er en svimlende tanke, at I kommer helt fra København for bl.a at besøge vores have. Jeg er sikker på, at du får lov at møde andre havebloggere her i vores have. Tror det bliver en dejlig bonusoplevelse for dig. Nu må du lige medbringe nogle milde vinde fra det østlige Danmark, ikke?:o)

   Snart er det maj og vi ses.

   Flere kærlige hilsner

   Slet
  3. Kære Jytte.
   Ihhh hvor jeg hygger med med at du sådan hopper med her på bloggen... det er bare herligt :-)
   Stort arbejde - ja måske, men jeg vil SÅ gerne sprede budskabet om jeres spændende og fantastiske arrangement, og jeg glæder mig selv utrolig meget til at opleve det hele. Og kan min omtale give andre en stor oplevelse i jeres have - så vil jeg være aller mest lykkelig :-)
   KNUS

   Slet
 9. Uha uha, det lyder mere end fristende.... skal lige se, om manden kan overtales. Vi har meget langt til Flade... meeen, jeg ved, det er turen værd!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen kæreste Tulle. Hvis jeg pludselig ser dig og din gemal dukke op helt nede fra næsten Tyskland, så tror jeg, at jeg dåner. Og jeg vil blive MEGET glad for at se min sønderjyske blomst igen:o)

   Knus og mojn

   Slet
  2. Ja du kan tro at det er turen værd..... :-) Jeg kan se på Jyttes svar, at du har et pænt stykke vej - men jeg kan love din mand at det kun kan blive en dejlig tur. Min mand og jeg tager ofte på tur - og når vi er på vej et sted hen, så finder vi altid andre skønne steder at se på vejen. Det er rigtig hyggeligt, og en god oplevelse.
   Jeg håber vi ses.
   mange hilsner Susan

   Slet
 10. Tak for et flot indslag Susan, det lyder fantastisk, men maj går nok ikke for mig, for da kommer vores længe ventede Orangeri :-) så lige nu er vi i kapløb med tiden. Vi skal have revet garage ned, renset mursten og anlagt fundament. Men nøj det lyder spændende håber ikke det bliver sidste gang. God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina.

   Når en orangeridrøm går i opfyldelse, er man i en helt anden verden og jeg kan så inderligt godt forstå, at end ikke syv vilde heste kan lokke dig væk fra forberedelser til det store drømme-projekt. Jeg ønsker dig så meget held og lykke med det hele. Og håber at få indretningen at se på din blog.

   Vi ved endnu ikke om vi holder åben have i 2015. Som tingene ser ud nu, tror vi det ikke. Vi har et liv, der gør det svært at langtidsplanlægge.

   Pøjpøj-kærlige hilsner

   Slet
  2. Hvor er det bare en spændende tid Tina. Jeg husker det tydeligt, og selv om der er meget at se til, så er forventningen utrolig skøn.
   Jeg glæder mig også rigtig meget til at følge med.... det er så spændende at se hvordan I indretter jer.
   Knus Susan

   Slet
 11. Åhh, hvorfor er der så langt til Mors. Det er en have og ikke mindst et havemenneske, jeg rigtig gerne ville opleve IRL. Jeg håber, I får nogle fantastiske og festlige dage.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Signe.

   Tusind tak for de søde ord. De varmede meget. Både vi og vores have, ville også rigtig gerne have besøg af dig og dit magiske kamera:o) Men ja, der er et stykke vej og der skal også være overskud til sådan en lang tur. Vi mødes måske på en eller anden anden havesti en skjønne dag.

   Knus retur

   Slet
  2. Hej Signe.
   Jeg er SIKKER på det bliver festligt. Det er en spændende program og der er virkelig noget at se på. Jeg glæder mig særligt til at se de mange mange tulipaner... SUK det bliver smukt.
   Knus Susan

   Slet
 12. Hej Susan, jeg har netop med stor glæde læst Tante Grøns havebog, lånt på biblioteket, og jeg tror jeg må eje den... Sikke nogle fantastiske havemennesker, og hvilken oase , de der har skabt sig... :0) Jeg er vildt imponeret, og jeg må atter en gang konstatere, at ejg får så mange gode ideer til min egen have, blot ved at rode rundt i blogland, og finde inspiration hos jer fantastiske havenørder... :0) Min mand og jeg skal have plantet nyt læhegn ved terrassen, vores flotte gran og taks, overlevede desværre ikke Bodil... Istedet skal der nu plantes sommerfuglebusk og tulipantræ... Og så vil vi kaste os over et helt nyt forsøg... Kirsebær, så og sige moreller, det første træ er bestilt... :0)
  Jeg kan godt forstå du vil prøve ar komme afsted begge weekender, det ville jeg nok også gøre hvis jeg boede lidt tættere på.. Go søndag herfra.. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Heidi.

   Du får lige en hilsen fra mig, selvom det er Susan du skriver til:o)
   Jeg er både meget stolt, glad og rørt over at høre, at du kunne lide min bog. Når man udgiver en bog, er det som at stå med sit totalt blotlagte hjerte i hånden og vise det frem for et publikum. Så positiv respons gør een så glad, at man får lyst til at danse og juble.

   Det lyder så godt, at Bodils hærgen nu har været årsag til nye spændende tiltag. Vi har rigtig mange moreller på vores bakke og vi elsker de træer. Både blomstringen og nydelsen ved at spise de søde og saftige moreller er fantastisk. Det træ skal I nok blive rigtig glade for. Pøj pøj med havesæson 2014. Og ikke flere "Bodiler", tak:o)

   Kærlig kirsebærhilsen

   Slet
  2. Kære Heidi. Ja blogland er et fantisk inspirationssted - her er altid noget nyt at hente, masser af gode ideer og ikke mindst en særlig og smittende gejst. Jeg elsker det :-)
   Jeg vil give dig ret i at bogen er skøn - jeg har været i gang med den et par gange, og bliver til stadighed fundet frem.
   Det lyder spændende med jeres projekter.... men hende "Bodil" ... FY!!!
   Knus og havehilsner fra Susan

   Slet
 13. Jeg sætter alle sejl ind på at det skal lykkes mig at komme et smut forbi paradiset på Mors i år .... Tante Grøns hellige havestier står højt på steder jeg bare vandre rundt ;0)

  .....og sikke et flot program - Anne Svane fra Staudestedet er bestemt en fristelse der er værd at besøge også :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe.

   Det ville være en stor glæde, endelig at få sat et ansigt på den blogindehaver, som jeg har fulgt igennem rigtig lang tid. Hvis du kommer, vil du så ikke være sød at give dig til kende? Jeg vil så gerne hilse på dig:o)

   Ja, vi må have sparet op, for hende Anne Svane HUN har GUF!!!!!!!!!!:o) Big time GUF!!!!!!:o)

   På forhåbentligt glædeligt maj-gensyn og kærlige hilsner

   Slet
  2. Ja det er et ualmindeligt og spændende program som Jytte og John har sammensat.. og deres have er jo unik og en særlig oplevelse i sig selv.
   Jeg håber vi ses... det kunne være rigtig hyggeligt.
   mange havehilsner fra Susan

   Slet
 14. Har lige haft gang i Tantens bog i dag, oh, jeg gad godt se hendes tulipaner. Vi var på besøg deroppe i august sidste år - og at se haven i maj er sikkert helt anderledes men lige så smukt. Men desværre - det kan ikke blive i maj 2014 at jeg kommer til Mors. æv æv æv

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Sussi.

   Jeg er glad for at høre, at vi lige har været på tur i haven sammen:o) Rigtig hyggeligt:o) Det var skønt at få lov at hilse på dig sidste sommer. Og din fine og betænksomme gave står flot som aldrig før.

   Ja, haven er helt helt anderledes om foråret.Da har den et helt andet let og romantisk udtryk.

   Kærlige hilsner fra hende du er på havevandring med:o)

   Slet
  2. Hej Sussi. Vi var så heldige at vi kunne besøge Jytte og John´s have til alle deres tre arrangementer sidste år...... det var noget særligt hver eneste gang. Haven var meget forskellig fra gang til gang- og jeg ville ønske for dig at du kunne opleve foråret i Flade.
   Jeg håber vi kan mødes en anden gang Sussi :-)
   Mange havehilsner fra Susan

   Slet
 15. Åhhhh.... jeg håber jeg kan proppe det ind imellem mine arbejdsweek-ender....selv om jeg elsker mit arbejde, elsker jeg altså havebesøg højere, - håber det kan lade sig gøre. Håber sandelig vi ses i Flade!
  Haveknus fra fru friis :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen kære, søde Fru Friis da...hvis du kommer, så ruller jeg simpelthen den røde løber ud:o) Jeg hejser også flaget....nå nej, har jo ingen flagstang. Og du må kysse alle de levende frøer, du ser i haven.Du må også tage en mormor i sengen i glashuset. Jeg skal nok putte dig. Og så kan Molly ligge i fodenden:o) I to vil bestemt pynte og kaste glans over arrangementet:o)

   Knus til vores eminent dygtige chauffør

   Slet
  2. Ihhhh hvor er det bare herligt. Jeg håber også på at du får det til at lykkedes Fru Friis. Og så kan det jo godt være at Jytte ikke lige selv havde tænkt at planlægge et blog-træf... men det sker måske helt af sig selv, simpelthen for at vi bare alle gerne vil nyde og opleve haven :-)
   Jeg håber vi ses
   KNUS

   Slet
 16. Hei Susan!
  Takk for din kommentar:)
  Helt nydelige bilder, skulle gjerne ha vært på hagebesøk der!
  Likte spesielt godt det siste bilde,ååå hvor vakkert!

  God uke videre til deg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Alva.

   Ja, Susan tager fantastiske billeder. Hun indfanger sjæl og stemninger og det er en kunst, at kunne:o)

   Hav et dejligt forår oppe i skønne Norge.

   Kærlig hilsen

   Slet
  2. Ja det er ét af mine ynglings steder.... Jytte og Johns have.
   Også dejlig uge til dig.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 17. KÆRE SUSAN

  TUSIND TUSIND TAK FORDI JEG MÅTTE LÅNE DIN BLOG <3 <3 <3 JEG FØLTE STOR TRANG, TIL AT SKRIVE TILBAGE TIL ALLE DINE SØDE LÆSERE.

  Knus og kram og endnu engang TAK

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er KUN en fornøjelse at have dig på visit Jytte... Du er mere end velkommen - altid :-)
   Og selvfølgelig..... jeg kan sagtens forstå at du brændte for at sige hej til dem alle.
   KNUS

   Slet
 18. Kære Susan og Jytte.
  Vi glæder os rigtig meget til at se haven igen og kan varmt anbefale at tage et par overnatninger.
  Det lyder som en eminent god idé med et lille navneskilt på brystlommen, så vi kan kende hinanden.
  Vi har jo ingen blog, men håber at vi må være med alligevel.
  Mange kærlige hilsner fra John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Eliane og John. Navneskilte er en super ide.... Jeg skal ihvertfald nok komme med navn på, og håber at mange andre også vil gøre det samme. Som tidligere fortalt- min hukommelse er ret dårlig mht navne - og jeg vil være utrolig ked af ikke at kunne "kende" alle jer andre.
   Jeg håber vi ses - for det glæder jeg mig også til.
   Knus Susan

   Slet
 19. Søde Eliane.

  Tusind tak for dit altid positive væsen:o) Vi glæder os også meget, til at få besøg fra Fynsland endnu engang. Jeg håber og tror, at I vil synes, det er umagen værd, at køre så langt endnu engang, for det vil jo blive en helt anden have I får at se, end sidste år i august.

  Så kan du jo også lige tjekke, om du synes, jeg behandler de iris, du var så sød at forære mig, ordentligt:o)

  Selvfølgelig ville det være rigtig dejligt om alle, der kommenterer på blogs uden selv at eje een, vil sætte et lille navneskilt på brystet. Jeg er sikker på, at der også er mange, som rigtig gerne vil hilse på dig Eliane:o) Med så mange kendte ansigter, der har bebudet deres komme, tror jeg det bliver et helt lille gardenparty:o)

  Knus og de bedste ønsker om, at din genoptræning går rigtig godt.

  SvarSlet
 20. Hejsa...

  Jeg er helt ny i denne blogverden ...... og har helle ikke hørt om tante Grøn før,
  men det lyder HELT VILD SPÆNDENDE.... Og sikke et program.
  Vil se om jeg kan komme begge weekender, det lyder rigtig spændende og inspirerende....

  Kram
  Susanne

  SvarSlet
 21. Åååå, her skulle jeg veldig gjerne vært med!! Er dessverre opptatt begge helgene med feiring av nasjonaldag og arbeidshelg. Kos deg masse og så ser jeg fram til å lese dine blogginnlegg herfra!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.