torsdag den 23. januar 2014

Velkommen til "Restaurant Fugl"

Vi har stadig ingen sne, men her er hunde hamrende koldt. Men det er okay, og jeg har ventet på frostgraderne siden jeg fyldte fryseren med forskelligt lækkert til fuglene i december måned.


Så i dag kom det hele frem i restauranten - og nu kan de små fjerede-venner bare tage for sig. Menuen er selvfølgelig ganske uden beregning, og gæsterne må gerne hænge ud både halve og hele dage.


Menuen består af både store og små kager - kager af palmin, fuglefrø, nødder og efterårets bær. Et sundt og fornuftigt måltid - hvis man altså er fugl.


Kagerne er pyntet med frø og kerner - og vi håber at selv den mest kræsne lille fugl vil blive glad.


Kort tid efter at maden var serveret, var der godt besøgt ved alle "borde". Måske jeg er heldig i morgen - og får "fanget" nogle af gæsterne med kameraet. Men de er bare ikke særligt interesserede i at blive foreviget med fedt og fuglefrø i hele næbet.

*Velbekomme*

16 kommentarer:

 1. Det ser godt nok lækkert ud. Man får helt lyst til at smage kagerne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana - men jeg tror nu at fugle syntes bedre om dem end du vil gøre :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Heldige fugle, spændende om du får billeder i morgen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - jeg tror jeg bevæbner mig med min søde mands kamera. Det er vist bedre til den slags :-)
   Mange hilser fra Susan

   Slet
 3. Jeg hader også den slags fotos hvor jeg bliver "fanget" med skeen halvt inde i munden, - så jeg forstår fuldstændig de generte fugle. ;)
  Men sandelig et overdådigt tag-selv bord du har disket op med, der skal nok snart blive udsolgt.
  Jeg lurer også på dit havebord? Har du vist det før, det ser superskønt ud. Måske man kan bede pænt om et tydeligere billed...??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Fru Friis :-)
   Ja - jeg tror også at der bliver udsolgt... men måske at Lukla også har del i dén bedrift. For hun ELSKER det fuglefedt, og har grædt højt og længe ved havedøren her til aften. Hvis hun kan få muligheden for det -så tager hun hun vist en temmelig stor bid af kagen.
   Selvfølgelig må du da se mere til bordet... men jeg tror lige jeg vedhæfter et link til et tidligere indlæg. Her kan du se lidt mere.
   http://mylovinggarden.blogspot.dk/2013/09/grill-bord.html
   Tante Grøn hjælper mig med min dårlige hukommelse - og fortæller at den er fra Nexø Pejse, som holder til i byen Flade - ganske som Tanten selv :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 4. Fuglenes Noma tror jeg - det ser helt overdådigt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - man spiser vist også som fugle hos Noma - har jeg hørt :-) Små portioner, som var de serveret for en lille fugl :-)
   Men her er der masser af mad - og vi fylder genre op hvis de kan spise mere.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Hej Susan
  Hvor ser det lækkert og indbydende ud, jeg bliver jo helt inspireret ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det vil da være rigtig skønt hvis du bliver inspireret. Måske dine fugle også skal ha´ restaurant :-)
   Rigtig god weekend.
   Susan

   Slet
 6. Skønt besøg på restaurant fugl,maden henrivende, betjeningen i top, meget anbefalelsesværdigt :-))))) Ha en dejlig dag far Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Også god dag til dig Anette.
   jeg kan fortælle at der er fuldt hus lige nu - måske det er brunch tid??
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 7. Åh jeg forstår så godt hvis der er udsolgt hos dig Susan......smukt tager det sig ud og godt med lidt forkælelse til de små her i kulden ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er viiiiildt koldt derude. I dag kommer solen lidt frem, men ellers så venter vi stadig på sneen. Men i weekenden tror jeg vi findet nogle steder hvor der er sne... kommer sneen ikke til os, så må vi komme til den. Og vi skal jo egentligt ikke så langt væk.
   mange hilsner og god weekend.
   Susan

   Slet
 8. Uha som der bliver kræset om de små :) det er også så hyggeligt at se på. Her hos os er der desværre ikke så mange fugle som der plejer at være på trods af at fodringen er den samme.

  SvarSlet
 9. Det ser hyggeligt ud med alt det mad du har stillet frem til fuglene :-)
  Ang. billeder af dem: tålmodighed, tålmodighed alt afhæning af hvilke fugle du vil tage billeder af, nogle fugle er ret tamme andre mere sky ;-) Stil dig ved et vindue, hvor fuglene ikke har så let ved at se dig og vent, så skal du nok få nogle gode billeder :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.