søndag den 26. januar 2014

Egen er sprunget ud....

Ja... her i vores stue altså. De et godt nok drevet frem af varmen fra brændeovnen, men det betyder ikke at følelsen af forår ikke følger med.


Grenene fandt vi nytårsaftensdag i Digterparken. Stormen havde sørget for at mange grene var blæst af træerne, og stærkt inspireret af mange af jer andre bloggere som havde taget grene ind - så kom de med hjem fra turen.


Spændingen var stor da de tykke knopper begyndte at springe ud - og ikke mindst var vi spændte på hvad det mon var for nogle grene. For ud over at støvdragerne har fået gang i vores allergiske reaktioner, så var vi lidt på bar bund med hvad det nu var for en sag. 


En lille rask debat på nogle af Facebooks havesider, gav mange godt bud på hvilket træ det var. Forsyhia, vinterjasmin, troldhassel og kastanie var på banen. Men én foreslog Eg - Stilkeg endda, og det syntes jeg var et godt bud, Her et par dage senere - har de små blade foldet sig ud, og støvdragerne er blevet længere. Så nu er jeg ikke i tvivl om at det er en smuk egegren. 

Hvor længe den får lov at blive stående at pryde stuen - ja det må vores allergiøjne, næser og hoveder afgøre :-)

*Håber I har haft en god weekend*

4 kommentarer:

 1. Hej Susan.Dejligt med lidt grene i stuen..........og den ser da rigtig fin ud.Har selv gang i et par magnoliegrene..........og de er så småt begyndt at åbne sig.
  Skal nok vise billeder når jeg lige kan finde ud af mit kamera.............og en lille ny tablet.
  Så den står på et indlæg med hvide blomster i dag.
  Men ellers stå den på havelæsning.Har en del bøger jeg skal igennem
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
 2. Den er smuk. Den helt sart lysegrønne farver er da bare rent forår :-)

  SvarSlet
 3. Smuk gren , fantastisk frugt den har !

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint med de grønne rakler. Faktisk har jeg en pelargonie som er egebladet, der minder lidt om din gren. Flot at det lykkes!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.