onsdag den 8. januar 2014

Velkommen til det nye år.....

Et nyt år er da herligt.... Alting er ubrugt, og alting er ukendt. 

Forventningens glæde er jo ofte én af de bedste ting, og hvis du skal igang med noget nyt, så har du jo hele 12 måneder foran dig, så der jo god tid til både store og små projekter. 

Utallige glædesdepoter
Jeg glæder mig f.eks. som et lille barn, til at se alle vores utallige glædesdepoter når de kommer op af jorden her i foråret. Jeg er ret sikker på at det bliver utrolig flot, men om de tanker vi har gjort os, om hvad der er sat hvor, også ser godt ud. Dét kan vi kun vente på at se. 


Livsstil messe på Ledreborg
Jeg glæder mig også, til endnu en skøøøøøn tur til Livsstils messen på Ledreborg sidst i maj måned. Vores tur sidste år, var simpelthen så god, at jeg syntes den fortjener en gentagelse. Heldigvis vil min søde mand også gerne afsted igen - for uden ham, så blev der ikke nogen tur. 


Åben have & Orangeri
Efter den skønne oplevelse vi havde med vores "Åben have & Orangeri" sidste år, kan vi slet ikke lade være med at lave en gentagelse. 

Heldigvis er hele "holdet" klar igen, så endnu engang kan vi inviterer til en hyggelig dag med have, orangeri, bronekunst, botanisk brugskunst, gode loppefund - og andet godt. 

For dem som planlægger deres sommer allerede nu, kan jeg fortælle at datoen bliver 

lørdag d. 16. august
Meget mere info følger senere. 


Vedligehold
Og ellers så har jeg bestemt at min ferie skal bruges på at få ordnet nogle ting på vores hus. 
Gamle huse som vores har masser af charme og sjæl - men kræver også en masse TLC. Dét får det i år i kraft af maling og knofedt. 
Ja - det vil nok være en overdrivelse at sige jeg glæder mig til arbejdet, men jeg glæder mig til at få det gjort. Det gør godt at der er orden på tingene, og det gør ondt at se huset når det trænger. 

Egentligt så syntes jeg der er masser af projekter - men det er jo med at vurdere hvor man umiddelbart for "mest for pengene". En stor drøm er at få fjernet vores hæk, og få den erstattet med et flot hegn, ligesom vores udhus trænger til nyt tag. Men altså... Rom blev ikke bygget på én dag, og især ikke hvis man ikke har vundet i Lotto :-)


Glæde, hygge og oplevelser
Noget som vi helt sikkert vil opleve i det nye år er glade og positive mennesker - for dem er der bare mange mange af i havekredse :-) Vi skal hygge os med dem vi kender, og måske vi får nye bekendtskaber også. Vi får helt sikkert mange oplevelser i kendte haver, og måske også for os ukendte steder.
Jeg kigger allerede på oversigter over markeder, og jeg glæder mig allerede til "jagten går ind". Ja - både plantemarkeder og loppemarkeder altså :-) 

*Hvad året bringer ved jeg ikke - men jeg glæder mig*

13 kommentarer:

 1. Ja, der er meget at glæde sig til. Det er dejligt :-) Jeg er bare så klar til forår (selv om det nok er lidt for tidligt ...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg er klar til lidt sne og frost - INDEN foråret kommer. Ja - det kommer jo ikke her i januar alligevel.
   Men jeg tror det nok skal blive et godt år.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Det er SÅ SKØNT at kunne glæde sig til nye og jomfruelige oplevelser... :)

  SvarSlet
 3. 16. august er hermed skrevet i kalenderen. Skal godt nok arbejde den dag, men nu har jeg jo et halvt år til at finde en afløser :-) Glæder mig allerede.
  vedligehold hører jo til alle huse. Nogen gange er det bare mere kedeligt end andre gange. Vi skal have malet huset, hvilket jeg finder er et meget kedeligt job, men det skal jo gøres. Sikke et dejligt vinterbillede af jeres hus. Er der mon også meget vedligehold?
  Håber i hvert fald at 2014 vil bringe jer masser af glæde og vidunderlige oplevelser. Både med hus og have, og i det hele taget med livet.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Heike....
   Det kunne være rigtig hyggeligt hvis du kom forbi Heike - husk du har også en rundvisning til gode i huset, hvis du har lyst :-)
   Nej - vi har nok ikke SÅ meget vedligehold, men den pudsede del af huset skal males op, og så skal vores gavle vist vaskes ned.
   Og så alt det der ikke mere er vedligehold - men istandsættelse.... garagen og den slags :-)
   Også rigtig godt og lykkebringende år til dig og dine.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
  2. Hej Susan.
   Du kan tro at jeg allerede glæder mig meget til den helt store rundvisning inde og ude. Er virkelig glad for at du holder endnu en åben Have, så jeg har chancen for at komme med.
   Hilsen Heike

   Slet
 4. Hej Susan.Jeg tror vi er mange der ser frem til et helt nyt år.Har noteret mig datoen for dit åbent hus.Og så må vi se om jeg kan få det til at passe med en Jyllands tur...........det kunne være smadder hyggeligt at se din dejlige have og orangeri.
  Ledreborg står også på min seddel for det nye år.Er nogle år siden jeg har været der.Så måske løber vi sammen der.
  Kan godt genkende det med at veligeholde huset.Her er det mig der maler.........og der er altid et sted der trænger.Godaften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh... jeg vil blive utrolig glad hvis det kan passe med en tur til jylland. Det kunne være ret hyggeligt :-)
   Ja - Ledreborg kunne også være stedet hvor vi render i hinanden. Jeg glæder mig rigtig meget til at gense det hele igen.
   Fortsat god aften.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Skønt at tage hul på et nyt år, der er en masse ting og glæde sig til. Jeg skal helt klart også en tur til Ledreborg, var der også sidste år, skøn messe. Åben have og orangeri hos dig vil jeg også rigtig gerne, men jeg bor i Slagelse, så der er lidt for langt.
  Mit hjem er mit slot messen på Frederiksberg skulle også være rigtig god, den står også på min liste.
  Hilsner fra Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke.
   jeg har aldrig været på "Mit hjem er mit slot", men har også kun hørt godt om det. Men vi tager nu kun den ene.... Ledreborg. Det er vist der jeg har tabt mit hjerte :-)
   Skulle du alligevel få lyst at komme forbi det smukke midtjylland - så er du meget velkommen.
   Mange hilsner og skøn aften
   Susan

   Slet
 6. Hej Susan
  Glæder mig til dit arrangement, men inden jeg glæder mig for meget - hvor i landet er din have?

  Hilsen Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria.
   Min have finder du i det smukke midtjylland - i Viborg :-)
   Håber du har lyst og mulig for at kigge forbi.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.