søndag den 19. januar 2014

Jeg samler til huse

På denne tid af året bruger nogen meget tid på at kigge frøkataloger og haveblade - jeg bruger måske mere tid på at snuse rundt efter "alt det andet".

Jeg er ikke så god til at handle ud fra billeder - og det gælder både kataloger og netbutikker. Måske fordi jeg "shopper" med alle sanser - ikke bare øjnene, men også følesansen og når det kommer til blomster så også duftsansen.

Men der er alligevel tidspunkter hvor jeg lader mig friste - nogle tilbud er så gode at selv jeg må lade mig overvinde, og så er der der ting som jeg allerede har stiftet bekendskab med i den "virkelige verden".


Tæppet her er ét af to som jeg har fundet på udsalg hos Vintage-kompagniet. Den gamle seng i Orangeriet trængte til et nyt - og jeg tænkte at det var helt perfekt. Farven er støvet grøn, og ikke grå som billedet ellers viser. Det er enkelt og gør ikke for meget væsen af sig - sådan kan jeg godt li´ det, og netop sådanne ting finder man nemt på udsalg. Tingene som er afdæmpede i farve og design, kommer ofte på udsalg, når de nye og hippe varer kommer på hylderne.

På loftet har jeg 12 nye havehynder liggende - stadig i emballage. For samtidig med at vi pakkede Orangeriet ned for vinteren så satte Isabella Smith også sine sommervarer ned. Puderne er cremfarvede - og slet ikke spor "moderne" - og prisen var laaangt under det halve.


De skønne pudebetræk fra Jeanne d'Arc Living er også "nye". Købt brugte igennem DBA - til en rigtig god pris. Skal lige ha´ fundet 4 passende puder i IKEA - og så er de så gode som nye. De vil gøre det rigtig godt i vores sommerhave - og indtil da så vil de helt sikkert passe godt i sofaen eller i soveværelset.


Og her er så mit nyeste fund "Gammel Fransk flasketørrestativ - 1.73 cm høj".
Ja det er muligt det er Fransk - men dog heller ikke særlig antik, og så er det nu nærmere 1.30 cm istedet for 1.73 cm. Der var vist både en kat som var løbet med målene, og så én som havde skrevet forkert i annoncen - men prisen blev handlet ned, og jeg er nu alligevel rigtig glad for mit flaskestativ.  Jeg har en helt speciel plan med det - og den glæder jeg mig til at vise jer.


Så jeg samler til huse... og glæder mig over alle de gode fund som jeg gør mig. Måske du også skal have dig lidt nyt "tilbehør" ?

*Fortsat god søndag*

18 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på med dine skønne fund :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - planen er klar.... den skal bare føres ud i livet :-)
   Fortsat god søndag
   Susan

   Slet
 2. Jep kender det godt..;-)
  Jeg handler meget på nettet og næsten altid tilbud eller udsalg. Elsker når man kan gøre et godt kup.
  Vinteren er nemlig rigtig god til at finde skønne tilbud..
  Super fine ting du har fundet/købt og glæder mig til at se hvad du skal bruge stativet til..:-)

  God søndag aften fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber I holder stand i alt jeres sne Lisbeth :-)
   Når man sidder der - lukket inde, så er der også god tid ti at kigge på netbutikker.
   Også skøn søndag til dig
   Knus Susan

   Slet
 3. Hvor bliver det spændende at se det hele pakket ud og på sin plads! Det er jo næsten som at få gaver;-) det lyder ihvertfald til det bliver flot!
  God søndag
  ~ Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Velkommen til :-)
   Ja - det er lige netop sådan det er - lige som at få gaver. Jeg har nok nærmest glemt hvordan hynderne ser ud når de kommer frem til foråret.
   Jeg har lagt din fine blog i min blogrulle, og lagt mig som følger derinde - jeg glæder mig til at følge med dér.
   mange hilsner fra Susan

   Slet
 4. Sikke nogle dejlige ting, det er skønt, når man finder sådanne herligheder. Det bliver spændende at se, hvad du har tænkt med flasketørrestativet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frede
   Jeg elsker når jeg kan finde gode ting rundt omkring..... små skatte. Det er sådan noget der gør ens hjem og have personligt syntes jeg.
   Jeg har lagt din skønne blog i min bogrulle, og jeg har lagt mig som følger også. På gensyn :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
  2. Tak for det - jeg kigger os ind her hos dig via min blogrulle, så vi ses helt sikkert :-)

   Slet
 5. Sikken dejlig - og inspirerende blog du har dig. Tæppet er smukt og også lige min stil! Er spændt på din ide med stativet. Hilsen fra det sneløse koldt blæsende syd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej sneløse Tina :-)
   Vi er også sneløse - men det føles som en fryser her. Måske sneen kommer i næste uge - jeg HÅBER på at få et lille drys.
   Jeg forelskede mig også i tæppet med det samme.... og så fik jeg dem drøn billigt. Det er jo herligt.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 6. Hej Susan.Kæmper stadig med at finde ud af mit nye kamera..............så godt at man har lidt indlæg fra sidste år man kan vise lige nu,
  Er bare vild med dit skønne tæppe.Og er da spændt på at se hvad du skal bruge det flotte stativ til..
  Har selv en del tæpper og puder at skifte med i min udestue.God søndag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Ja - teknik skal lige prøves af. Hvis det er den model jeg skrev om, du har fået - så måske jeg give dig stikord... men skriv gerne en hilsen på mail... hvis du ikke vil skrive her :-)
   Håber sørme ikke I blive skuffede - alle jer som venter på at se anvendelsen af stativet :-) Men jeg tror det bliver flot Jette.
   Mange knus Susan

   Slet
 7. Sikke dog nogle dejlige fund du har gjort dig. Hvor vil de hygge i haven og orangeriet til sommer. Det er en stor glæde at finde og planlægge detaljer til haven.
  K.H. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er også en tingfinder Anette - og du er super god til det. Jeg leder stadig med lys og lygte efter de SMUKKE lanterner som vi så i din have - hvor skal man da finde dem, til bare LIDT billigere pris end normalt. Jeg vil jo gerne have nogle stykker. Men jeg glæder mig til puder og tæpper skal indtage vores have - det bliver skønt.
   Mange vinterhilsner fra Susan

   Slet
 8. Fine ting! Nu venter vi jo spændt på at se flaskestativet i brug :-)

  Og jeg ... jeg samler mere til huse end de fleste. Efter jeg har fået butik kan jeg ikke nære mig for at gå tur på lageret og finde ting til mig selv. Det er lidt farligt, og jeg PRØVER at begrænse mig ;-)
  Kh Nana

  SvarSlet
 9. Man kan finde mange flotte og dejlige ting på den blå avis, bare man ved hvad man søger efter. Glæder mig meget til at se hvad flaske stativet skal bruges til, og hvor det bliver placeret i haven.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 10. Dejlige fund!
  Rigtig god tirsdag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.