fredag den 9. december 2016

9. december - Julegaver

Nå.. dér smuttede et par dage i min julekalender, men det er kun fordi jeg har haft travlt med at julehygge med min søde mand. Vores mega-lange-weekend er godt igang, og vi hygger os på bedste vis. 


Vi har blandt meget andet hygget os med at købe famliens julegaver. Ja jeg ved at mange slet slet ikke orker "ræset".. men hvis man kan finde glæden i at finde den helt rigtige ting til dem man holder af, og tager sig tiden til at hygge sig imens - så kunne det være man ville opleve det ligesom os. Vi syntes det er ret hyggeligt - nøjagtigt ligesom det er at pakke dem ind :-)


Sætningen "hvis du blot sætter byttemærke på, så vil jeg gerne selv pakke den ind" er blevet sagt mange gange, og ekspetienterne ligner nogen som syntes det er en glimrende plan. Nogen spørger lige en ekstra gang om jeg mener det... for de kan godt pakke ind for mig, men nej - det er noget som jeg har glædet mig til lige siden sidste år.


Jeg har en del bånd, pynt og papir i gemmerne, men der kommer altid nyt til hvert år... i år er ingen undtagelse. Det roder en del undervejs - men det er en del af charmen syntes jeg.


Og vi deles om arbejdet.... min mand står for papiret og jeg er klar med bånd, pynt og navneskilte. Hver pakke bliver helt sin egen - og der er tænkt på modtageren til hver og én af dem.


Silkebånd... jeg bruger altid silkebånd. En sjælden gang får butikkerne lov at pakke gaverne ind hvis de har noget meget flot papir - men båndet skal jeg nok selv stå for. Det er slet ikke så dyrt som mange tror - du får til mange smukke pakker for næsten ingen penge i fx Søstrene Grene. Her finder jeg også altid mange sjove "vedhæng" til pakkerne... ting som gør pakkerne unikke og til noget særligt.


Vi nyder selv oplevelsen af at pakke en smuk pakke op... spændingen og oplevelsen af at binde det bløde bånd op, og tankerne om at dem der har pakket gaverne ind har gjort sig umage med netop min pakke er skøn. Så ved man allerede inden pakken er åbnet, at der gemmer sig en ting som der er blevet tænkt over.


Og den følelse håber vi at kunne give videre til dem som vi skal give gaver til....  de skal smile allerede når de ser pakken, og de skal tænke "ej - nænner vi at åbne den". Og så er det jo ekstra smukt under træet - når der er kræset lidt om pakkerne.


I morgen venter endnu et par pakker, en skøøøøn familietur til én af mine ynglingscafeer... og så liiiige lidt småkagebageri :-)

*NYD WEEKENDEN*

6 kommentarer:

 1. Hvor er du dejligt positiv, Susan. Rigtig god adventsweekend med juleriet og de fine pakker sammen med din søde mand.
  Jeg skal hygge mig med en skrap pennicilinkur og strikketøj: en ny islænder i dejligt blødt pladegarn, som slet ikke er så svært at strikke i som i gamle dage, hvor tråden hele tiden gik i stykker.
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte.
   Tak for din hilsen... :-) Ja jeg prøver at være positiv, for sådan klare jeg vist livet bedst.
   Rigtig god bedring til dig. Strikketøj og antibiotika er godt... og ellers lyt til hvad de søde piger på apoteket har af gode råd. Jeg er selv én af dem du møder på apotekt, og det er ikke gas at der er mange måder at lindre sådan en omgang.
   Spændende med pladegarnet... har selv haft fingrene i noget lækkert noget på Island.
   God aften
   Susan

   Slet
 2. Så smukt med det kobberfarvede og lilla bånd..<3
  Det var en gang hvor jeg også elsket at pakke flot ind..men da vi næsten altid holdt juleaften hjemme hos os med alle børn, svigerbørn og børnebørn samt mine meget gamle svigerforældre og nogen gange min norske familie også var vi så mange og der var så mange gaver at jeg simpelthen måtte overgive mig til at butikken pakkede ind..;-)

  Det ser rigtig godt ud Susan.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Ja det kan godt være en stor omgang.. og nogen gange har butikkerne også ganske smukt papir, og så kan man nøjes med båndene.
   Måske du skal igang igen :-) Om ikke andet så vælg nogen ud som du vil gøre noget ekstra ud af.
   Stort knus Susan

   Slet
 3. Hvor er det smukt Susan.
  Du er så utrolig god til at gøre hverdagens små gøremål til noget helt specielt.
  Jeg vil lære af dig. Mine pakker skal fremover være smukkere.
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte
   Ja.... man må jo nyde alt der er at nyde her op til julen. Der er så meget stress i hverdagen.. og hvis man har muligheden for at tage sig tiden, så kan dét der stresser måske endda afstresse istedet.
   Det er ikke så ringe endda :-) Og det er ikke kun dig der bliver glad - også den der skal have din gave.
   KNUS

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.