fredag den 16. december 2016

16. december - Jul i Orangeriet

Endelig kan jeg vise jer hvordan julehyggen har fundet vej til vores lille Orangeri. Ja - vi bruger ikke vores glashus til opbevaring af alverdens vinteropbevaring af havemøbler, for vi vil nemlig gerne kunne nyde det derude både sommer og vinter. 


Der er nemlig ikke noget skønnere end at sidde derude i den snedækkede eller frosne have.... at trække i den tykke trøje, og at tage sin varme cacao med derud. Vi nupper nok lige et par lammeskind til stolene på vejen - men det er noget jeg syntes alle skulle opleve. Det er råhygge på et højt plan.


Gran, grene og mos danner sammen med lys og hyacinter dekoratiorne derude. Enkelt og fint... som jeg bedst kan li´ det.


Egentligt skal der ikke så meget til for at gi´ lidt julestemning.....  et sylteglas med en lille snor og en lille kvist stedsegrøn kan faktisk skabe stor magi. Julemagi.


Og julemagien har indfundet sig...  Vores hus og have emmer af dén dér specielle følelse og fornemmelse som kun findes op til jul. Lysene skinner ekstra smukt derude, og de levende lys i haven får smilene frem på både os og mange som går forbi ude på vejen. Ja vi tænder dem jo for os selv... også på en helt almindelig aften. Vi nyder det derude - og stjernehimmelen bliver altså ekstra fin når man også har det levende lys omkring sig.


Min weekend startede allerede i går kl 17 så hele dagen har jeg nydt at bruge på det som gør mig glad. Nu venter nogle dejlige dage sammen med min søde mand, hundebørnene og min mor.  For i morgen står der konfekt på programmet... det skal nok blive hyggeligt.


*DEJLIG OG FANTASTISK WEEKEND TIL JER*

4 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt, det er næsten magi. Sådan et hus står højt på min ønskeliste.

  SvarSlet
 2. Vakkert og stemningsfullt!
  God helg!

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt det altså ser ud :) så fint at I ikke er nødt til at bruge glashuset til at opbevare planter i vinterhi.
  Ha' en god konfektdag :)

  SvarSlet
 4. Så smukt og stemningsfuldt!
  Og jeg ønsker dig - som Ulla - en god konfektdag i dag :-)
  Kh Nana

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.