torsdag den 1. december 2016

1. december

Så blev det endelig december.... julemåneden er startet og julerierne kan begynde. Min søde mand har spurgt om jeg nu er sikker på jeg vil lave en julekalender herinde - set i lyset af at jeg har alt for meget om ørene, men jo... jeg vil prøve om jeg kan lave et julekalender indslag hver dag til jer.


De sidste dage har vi lagt underdrejet herhjemme - en grum forkølelse hev tæppet væk under os, men nu er vi så småt på vej op igen. Og hvordan fejre man bedre at helbredet igen kan se lyset - og at julemåneden er startet, end at tage på vintage-julepynts-shopping :-)


Det var en privat sælger her fra byen som havde nogle fine sager til salg - og efter at have nærstuderet billederne på hendes facebook side fik vi reserveret lidt gode sager.


Og selv om billeder jo som bekendt ofte er taknemmelige, så var det rigtig fine ting hun solgte. En hel kasse kom med os hjem.....  en julegave til os selv :-)

Gamle glasklokker, valnødder og kugler..... alle sammen af ældre dato og fra europa. Smukke hver og én - slidte og med et længere liv bag sig. Sådan foretrækker vi dem nemlig - og nu får de særstatus og endnu en god del år her hos os.


Nogle havde allerede en lille snor på - og vupti var på de plads på vores lille juletræ. Og ja - vores lille juletræ skal jeg nok fortælle mere om en anden dag.


Hjemme igen hyggede vi os med en skøn kop kaffe. Ja vi elsker en god kaffe - og efter flere dage med spandevis af the med honning, var det vist ekstra tiltrængt.

*Glædelig 1. december*

4 kommentarer:

 1. Kære Susan -godt at I er ved at være oppe igen:)
  Jeg har også et svagt punkt for gamle kugler. Jeg har i mange år købt EEN ny (gammel) kugle, men nu har jeg mere end rigeligt, så der skal meget til, før jeg slår til:) Jeg kan godt forstå I faldt for den fine håndfuld. Når så der med tiden drypper lidt stearin ned på dem -så er de for alvor indviet:) kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Åh... De er meget smukke, Susan. Jeg vil glæde mig til alle dine december indlæg :)

  SvarSlet
 3. Smukke smukke gamle kugler. Det er rigtig jul og kaffen ser jo fantastisk ud.
  Jeg tager hatten af for at du springer ud i en julekalender, og jeg vil glæde mig til at følge med.
  Rigtig god weekend

  Knus Lone

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at følge din julekalender, den plejer at være så hyggelig:-) Håber du kan overkomme det hele.
  Kuglerne er bare smukke. Der ville jeg også have slået til.
  Kram fra Litte

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.