fredag den 23. december 2016

23. december - Juletræet med sin pynt ♥

Så blev det dagen før dagen... det er lille juleaften og det er en skøn og dejlig dag. Jeg har haft fri til at kunne hygge mig med to fede ænder og en stor portion risengrød, og i aften skal vi hygge med familien.


Juletræet står klar med sin pynt i stuen, og faktisk har vi nydt det i mange dage allerede. Træet er et lille fint cedertræ, som står i sin potte. Potten er gemt i en gammel zinktønde, og det er derfor nemt at vande træet. Det står flot og sundt midt i stuen - så vi tror ikke på dem som siger det ikke er muligt :-)


De fine grålige nålegrene er pyntet med den gamle pynt.. den dér pynt som vi er ekstra glade for. De gamle fine fugle og de gamle glaskugler. Et par store gamle fugle har fundet vej hjem til os i år - og jeg er vild med dem ♥


Min søde mand har forsynet den ene med en ny hale - og nu er den også helt klar til julefesten.


Hundene er også helt klar til julen. De er rene og lækre - og jeg tror også de er klar til at åbne deres julegaver.

 

De har også siddet pænt for fotografen... og året julebillede er vist på plads af vores prinsesser :-)


Jeg ved jeg har lovet jer en lille give away - men lidt praktiske ting mangler at komme på plads, så jeg håber I har et par dages tålmodighed mere med mig.

*GLÆDELIG JUL*

3 kommentarer:

 1. Glædelig jul, Susan - og tak for de skønne billeder du har vist her igennem hele december. Det ser ud til at alle hos jer er i det fineste juledress - hundene og træet - så fint med de smukke fugle.

  SvarSlet
 2. Smukke billeder so altid <3
  I ønskes en glædelig jul 2016 <3

  juleknus og potedask fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Så nydelig du har pynta! Fortsatt fine romjulsdager!
  Klem fra Signe.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.