søndag den 18. december 2016

18. december - Ny velkomst til vores have

Vi får egenligt mange kommentarer på vores navneskilt ved døren. Folk er interesseret i hvor vi har fundet det, og om de også kan bestille et med deres navn og husnummer.


Sagen er, at det er et skilt jeg for år tilbage vandt i en konkurrence her i blogland, og det var firmaet Ramsign som havde sponseret præmien. Det ledte til at jeg også her på min blog lavede en lille Give Away hvor én af jer kunne vinde et skilt fra firmaet - det var en stor succes. 


Et husnummer har også fundet vej til facaden - og nu... nu har vi udvidet "flokken" og fået et lille fint skilt på vores havelåge. 


Ja jeg har længe gerne ville have et fint lille skilt til vores havelåge. Ingen kan se hvor lågen er, da det ligner nøjagtigt resten af hegnet, og for folk der ikke har været her før, har det nogen gange givet nogle sjove situationer. Hvor søren kommer man da ind henne? :-)


Så jeg kom endnu engang i snak med Ramsign.....  og imens de gik igang med at lave det skilt jeg drømte om til lågen, så har vi også lavet en lille aftale om at jeg kan udlove endnu et skilt til én af jer søde mennesker som følger med herinde. Jeg tænker at sådan en lille Give Away vil være skøn at have kørende hen over alle juledagene - så hold øje med bloggen de næste dage :-)


Der gik ikke lang tid før skiltet kom med posten - og par dage efter blev det også hængt op på lågen. Det er virkelig fint og lige som jeg havde tænkt det skulle være. En lille kvist af det grønne og en lille snor... så er det også klar til at byde velkommen i vores vinterhave.

*Glædelig 4. søndag i advent*


6 kommentarer:

 1. Hvor er det fint og hyggeligt at kunne se at der sker noget helt særligt bag den havelåge. :)

  SvarSlet
 2. De skilte er så fine og hyggelige. God ide til havelågen, så det synliggør hvor man kommer ind.
  Rigtig smukt som du har pyntet jeres indgang, sikke en fin velkomst.

  Julehilsen Anette

  SvarSlet
 3. Jeg har selv et skilt fra dette firma - kvaliteten er bare i orden 👍 og så er de smukke.

  Rigtig god søndag til dig!

  SvarSlet
 4. Deres skilte er så fine og passer så smukt til jeres hus:-) super ide med skilt til havelågen.
  Jeg vil glæde mig til konkurrencen, selv om jeg aldrig vinder konkurrencer, men håbet er lysegrønt:-D
  Kram

  SvarSlet
 5. Ville lige ønske en rigtig glædelig jul ♥
  De kærligste julehilsener
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Hej Susan.
  Glædelig bagjul.
  Det er godt nok også nogle lækre skilte du har der.
  Og så er du bare så super god til, at pynte op, både ude og inde. Jeg havde nok aldrig tænkt på, at der kunne hænge sådan en sød julebuket ved skiltet på lågen, men det ser simpelthen bare så sødt og hyggeligt ud.
  Godt nytår.
  Malene

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.