onsdag den 28. august 2013

Fantastiske og spændende dage

Ja sådan skal alle dage jo gerne være - men I sidste weekend var der jo flere særligt spændende ting i kalenderen, og sådan nogle dage kan man jo leve længe på.


Lørdag susede vi en tur til Mors. Tante Grøn´s have havde åbent for sidste gang i denne omgang, og dét ville vi rigtig gerne opleve. Desværre lidt sent da jeg jo først skulle passe mit arbejde - men vi kom afsted, hvilket bestemt var det vigtigste for os.
Vi havde glædet os til besøgt - og da jeg tog mig en fredags-fridag (til brug til hundevask), så kunne søndagens udstillings-planer også passe sammen med havebesøg.


Det var tredie gang vi oplevede haven, og det slog os hvor meget den har forandret sig for hvert besøg vi har haft dét. Den har hver gang været utrolig smuk og frodig, men frodigheden er ligesom blevet tættere og tættere for hver gang. Planterne vokser tæt og virker nærmest som nære venner eller tilmed kærester som de står dér..... Det var meget inspirerende, og også tydeligt at der er tænkt over hvilke planter der er placeret hvor.


Vores egne haveplaner er jo i fuld gang med at udvikle sig - så vi sugede til os af Jytte og Johns gode ideer, og masser af gode og kloge råd. De har jo om nogen erfaring og viden - også om hvad det er VI går og drømmer om.


Deres have er netop den have som vi drømmer om - smuk, vild, enkel og meget meget frodig, og et skønt sted at tage på opdagelse. Det er lige den slags vi søger at skabe selv - og dén proces er rigtig spændende. Vi fik taget mange nærbilleder af planter og sammensætninger - og så fik vi snakket en masse planer igennem, som vi gik dér i haven.


Ja det er jo bare én af de dér haver, som vi ikke kan få ud af vores hoveder igen - og som vi bliver ved at vende tilbage til, når vi "henter indtryk frem" fra gemmerne.


Og jeg bliver glad i maven.... glad over at se at det kan blive SÅ godt, og glad over at min mand og jeg kan hygge os med det sammen. Glæden ved at planlægge i haven - sammen. Det er skønt.


Og så fald jeg lige over dette citat på nettet i dag....

"To plant a garden is to believe in tomorrow" 
Citat Audrey Hepborn


Og hvis der er noget som jeg tror på .... så er det morgendagen :-)


Dem som kender Jytte og John ved jo, at de er nogle skønne og hjertevarme mennesker - tiden fløj i deres selskab og det trak temmelig meget ud, inden vi kom hjem over til Midtjylland igen.

*****
***
**


Søndag var endnu en spændende dag... udstillingsdag.
Det er længe siden vi har været afsted sidst, og jeg syntes det var ret spændende hvordan det ville gå. Nu ser I jo jævnligt have-grave-rode-billeder af vores hunde, så jeg syntes lige I skulle se hende i det pæne "tøj".
Lukla (og jeg) - som står bagerst på billedet, vandt sin klasse, og fik en suveræn god kritik. Desværre er hun jo en prinsesse af format - og tøsen valgte ikke at ville samarbejde da certifikatet skulle uddeles. Dét gik til den hund som hun vandt over i sin klasse :-( Men sådan kan det jo gå - og hun er stadig min skønne skønne pige.


Og se så lige en anden prinsesse. Her ser I Dhana - én af mine "stiklinger" fra sidste forår. Hun er vokset sig til en smuk og dejlig hund, og hun gjorde det også rigtig godt på udstillingen. Dejligt når éns "frø" bliver den smukkeste blomst. Så bliver jeg altså stolt.

*Dejlig sensommer til jer alle*


10 kommentarer:

 1. Audrey Hepburn's berømte sætning hænger ude på mit kontor på arbejdet ;)
  - gode billeder fra Grøn's have :) , den have må jeg besøge engang ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim. Ja - tiden må vise om John og Jytte får lyst at slå havelågen op igen, men jeg ved at vi er mange der drømmer om det.
   Mange havehilsner fra Susan

   Slet
 2. Sikke skønne billeder, det lyder til at have været en suveræn go weekend... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt bestemt Heidi :-)
   Mange hilsner

   Slet
 3. Hov hov, din dumme snegl....kan du så se at komme væk fra min duftlilje!!!!!!!!:o)Ellers bliver du skudt ved daggry......lige mellem øjene!!!!!:o)

  Søde Susan,

  tusind tak for alle de pæne og hjertevarmende ord og for en fotoreportage, som jeg er meget meget glad for. Jeg er helt vild med billedet af den hvide stol, der er "pakket ind" i mine elskede violfrøstjerner. Og selvom sneglen er en <¤^¨*xz%*(/.... beep!,- der æder alle mine planter, må jeg jo bryde sammen og tilstå, at den er vældig fotogen og klæder billedet umanerlig godt.

  Jeg elsker havecitater, så tusind tak for en ny til samlingen. Det er et meget smukt citat. Hvor er citatets udsagn både rigtigt og livsbekræftende. Vi kender et sødt ægtepar, der er et godt stykke oppe i firserne. De elsker deres have og sidst vi besøgte dem, havde de planlagt at lave en ny terrasse og et nyt bed. Sådan en tro på morgendagen er både rørende og vidunderlig. Man kunne jo også bare give op, men her lægges der store planer for en dejlig fremtid.

  Et stort og hjerteligt tillykke med den flotte placering til hundeudstillingen. Lukla ER virkelig en smuk hund. Det samme er Dhana. Ja, blomster og dyr forskønner livet og giver os fantastiske oplevelser, som gør tilværelsen rigere på alle punkter.

  JEG bliver glad i maven, når jeg ser dig og din søde mand suge til jer af blomster/haveoplevelser. At dele sin passion med ens ægtefælle, giver en helt fantastisk samhørighed og hos jer, er det meget tydeligt at jeres grønne hjerter banker i takt.

  Glæder mig meget til at se jeres blomsterparadis vokse frem:o) Med jeres sans for æstetik kan det kun blive godt.

  TUSIND tak for alle jeres skønne havebesøg. I fortjener en medalje for trofast og flittigt fremmøde.

  Stort knus til jer begge. Og et klap og lidt øre-nusseri til de firbenede:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte

   Først.... Klap og ørenysseri er videregivet :-) Dét er altid et hit.

   Søde og skønne skønne hilsner det er du altså bare mester i. Jeg nyder at læse dem kan du tro.

   Hvor dejligt at høre om det aldrende ægtepar... virkelig skønt. Jeg kender mennesker med godt helbred, som langt langt tideligere bekymre sig om dén dag de skal herfra.... og det er altså både trist og uinspirerende. Nyt livet og få det bedste ud af det - den som allerede tænker på enden, de lever sjældent i nuet. Og det er jo her der er sjovt :-)

   Og Jytte - i går blev vores græs klippet, så vi kunne "se" de nye stier og bede. Ihhhh hvor var det spændende. Og det ser sørme godt ud syntes vi.
   Nu skal vi bare over nogle hårde og bookede uger - SÅ skal vi rigtig igang. Drømme bliver til virkelighed - jeg ved det.

   KNUS

   Slet
 4. Hej Susan.Ja! dig og din mand får da virkeligt oplevet noget.Kan da godt forstå at du lige skal lade op igen efter både åben have-havebesøg og også en udstillingsdag med jeres skønne hunde.
  Men dejligt at det er ting man virkeligt brænder for.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Ja vi oplever mange skønne ting - og vi søger dem alt hvad vi kan. Der er SÅ meget inspiration at hente rundt omkring, og det er bare at suge til sig når man kommer rundt.
   Mange sensommerhilsner fra Susan

   Slet
 5. Jeg nød også det dejlige Audrey Hepburn citat her forleden :)
  hvor ser jeres hund fin og sød ud, det må være dejligt. tillykke med placeringen
  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne.
   Tak for roserne til Lukla - dém skal jeg lade gå videre til hende :-)
   Mange havehilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.