tirsdag den 17. april 2018

Tre hæklede på stribe

Ferien blev ikke kun brugt på have og drivhus.... den blev også brugt på at få færdiggjort et par hundesenge mere. Efterhånden har jeg lavet nogle stykker af dem, men da de som regel flyver fra reden så snart de er færdige, så er det lidt særligt at have tre af dem hjemme på én gang. En oplagt mulighed til at få taget et par billeder af dem.... for mit lille projekt "projekt hæklede hundesenge" skal jo også bruge lidt pr ;-)


Hundene er jo begge flasket op med at posere for kameraet - og når det er senge vi skal fotograferer så er de meget hurtige til at være på deres pladser. De er ret glade for sengene og I som følger mig på Facebook og Instagram har set hvordan de altid tester hver enkelt af dem.


Sengene her skal følges ad - og er bestilt af den samme "køber". Ja sengene bliver byttet væk for fine donationer til en non profit organisation i Nepal - Kathmandu Animal Treatment Centre, som gør et virkelig fantastisk stykke arbejde for gadehundene. Det er efterhånden mange år siden vi første gang stiftede bekendskab til dem og deres store arbejde, og vi har flere gange besøgt dem. Her gør penge virkelig en forskel.... som i VIRKELIG. Som eksempel kan man for 125 dollar - ca 750 kr, opererer og behandle en ellers dødsdømt hund som er blevet kørt ned i trafikken. Ja man kommer langt i Nepal for hvad mange herhjemme vil kalde "småpenge", og jeg har en god fornemmelse i maven når jeg ved at ALLE penge går til formålet og ikke til unødig administration og lønninger. Ja - for mig er det virkelig vigtigt - ligesom det er vigtigt at vi så tydeligt kan se i gadebilledet hvor betydeligt færre syge og skadedet hunde der er, at der rent faktiske bliver meget meget færre hunde generelt. Sterilisationer af hundene og uddannelse af lokalbefolkningen betyder alverden - gadehundene bliver færre, og de bliver oftere taget til sig af befolkningen. Det er SÅ godt.


Ja.... jeg har nok erkendt at jeg ikke kan redde verden, men jeg kan ihvertfald gøre en forskel ét sted.
Vi har tabt vores hjerter til projektet, og vil gerne give dem så mange muligheder og midler som muligt til at gøre det de gør så godt..... at se alle hunde som de levende og dejlige væsner de er, og at hjælpe dem og samfundet de lever i til at være det bedste for hinanden som de kan være.


Du kan se mere her 3 kommentarer:

 1. Det må være dejlig at kunne se ens hjælp virkelig gør en forskel. Du har helt ret i, èt menneske kan ikke redde verden, men hvis vi alle eller bare nogle, gør som dig, og går all in for et procekt, så bliver det en lidt bedre verden. Det er som dråber i vandet. Tilsyneladene er de små, men de spreder sig som ringe i vandet.
  med al respekt hilsner Gunvor

  SvarSlet
 2. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet
 3. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  starbet login

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.