fredag den 4. marts 2016

Velkommen vår - velkommen weekend

Forårets er officielt skudt igang, og sørme om ikke det har budt på mere sne end sol og lune temperaturer. Men sådan er det - og sådan må det være ifølge moder natur. Jeg venter tålmodigt og nyde hvad jeg bliver tildelt at sol og lune temperaturer, og jeg glæder mig bare ekstra meget til jeg snart skal tage det store forårs "ryk ind" i orangeriet. 


Imens havearbejdet lader vente på sig, glæder jeg mig over endeligt at få tænkt lidt nyt herinde. Lidt nyt på vores bad venter, og en tiltrængt oprydning trænger sig i den grad på. Mit hæklede-hundesenge-projekt giver en del rod for tiden - men det giver også gode stunder, færdige senge - og ikke mindst gode donationer til gadehundene i Nepal. 


Weekenden byder på lidt af det hele.... arbejde, hygge og hækling, jagt på loppefund, oprydning og så en hel dag sammen med gode kollegaer. Det bliver godt - og det bliver vældig :-)

* Håber også I søde mennesker får en god og dejlig weekend *

5 kommentarer:

 1. Kære Susan. ja det lyder som om det bliver en rigtig hyggelig weekend du får, dejligt. Og der skal da nok komme et tidspunkt hvor vi kan komme ud i haven og se hvordan det ser ud alt sammen. Sikkert også lidt oprydning. Du har jo været igang, men jeg er slet ikke begyndt - men Jack og jeg har aftalt at vi begynder i morgen i driverhuset, så kan vi gå derinde i læ og ikke blive våde, hvis det skulle regne.
  Så jeg ænsker også dig en rigtig hyggelig weekend med gode oplevelser og godt samvær med hyggelige mennesker.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Hej Susan, Ja nu vil det snart være godt med noget sol så vi kan komme ud og nyde vores haver.
  Det er ved at være et stykke tid siden jeg har kommenteret hos dig, det skyldes at jeg ikke har kunnet ligge nogen kommentarer i feltet.
  Men du skal vide at jeg læser alt hvad du skriver og jeg nød hver et billede fra jeres fantastiske tur til Island :o)
  Nå men nu har jeg ved hjælp fra min svigersøn fundet ud af hvorfor jeg ikke kunne kommentere. Det er så enkelt at jeg ofte bruger Google når jeg ligger kommentarer, men her inde ved dig skal jeg bruge Google crome for at kunne ligge en kommentar :o)

  Nu må du have en rigtig dejlig weekend, den lyder til at blive hyggelig.
  Kh Fra Linda

  SvarSlet
 3. Det lyder som en perfekt weekend, håber du nyder den i fulde drag.
  Vi glæder os vist alle til lidt mere forårsagtige temperaturer, det kniber lidt for tiden.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en hyggelig weekend.
  Det er trist at læse DMIs 14dages udsigt...for den melder ikke om temperaturer over 5 gradder...sidst jeg læste den...SUK.
  Jeg trænger ganske voldsomt til +10 grader, sol og næsten vindstille. Det ville være så perfekt med et sådant vejr...så håber det arter sig sådan når vi når til påsken...der er vi jo omkring forårsjævndøgn.

  SvarSlet
 5. Hej Susan
  Fine kort-holdere og fåret er rigtigt flot.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.