mandag den 16. juni 2014

Vil du købe min hæklede hundeseng?

Ja - det har jo ikke så meget med "home and garden" at gøre, men det er noget som jeg hygger mig rigtig meget med - og formålet med salget er at støtte en sag som er mit hjerte rigtig nært. 


Jeg elsker at hækle.... ja hundesenge altså. Alt andet kan jeg ikke rigtig finde ud af, men at hækle senge går faktisk efterhånden ret godt. Denne er den fineste jeg har endnu har lavet, men jeg må jo erkende at Lukla ikke behøver flere senge. Derfor vil jeg rigtig gerne sælge den - for jeg ved at der er nogen som behøver hjælp.


Det gør de hos KAT- Centre (Kathmandu Animal Treatment- Centre) i Nepal. De er vores "hjertebarn", og vi er dybt imponerede over hvor stort et arbejde de gør, og hvor stor en forskel det gør for både mennesker og dyr i Kathmandu. Vi har besøgt dem flere gange, og vi har set hvor ydmyg og passionerede de er - her går ingen penge til spilde. Alt går til arbejdet med gadehundene. Lige nu mangler de akut en generator, til at sikre strøm i "power cut" perioderne, så de kan holde deres vacciner kolde. Vacciner mod rabies som er én af grundstenene i deres arbejde.

Alt hvad sengen kan indbringe  - det sender jeg til KAT- Centre. 


Sengen er helt "home made" - med kærlighed og masser af omsorg :-) Lukla har tilmed givet den en hurtig test - den er bestemt godkendt. Siderne er faste, og man kan evt. lægge en pude i bunden af den. Sådan foretrækker Lukla nemlig sine hæklede senge.


Er du interesseret i sengen så giv et bud. Mindste prisen er 400,-. 

Du er velkommen til at skrive en kommentar herunder, eller til at sende mig en MAIL

Sengen er også præsenteret på Facebook - så der kan også komme bud fra dén side.

(Højeste bud 18/6 er 510 kr)


Hvis du vil læse mere om den gode sag, som jeg gerne vil støtte, så kan du finde lidt her....

KAT-Centre´s hjemmeside HER

Vores hjemmeside om vores gamle hund Sherpa HER
Find KAT-siden i menuen nederst til venstre. 


Næste seng er allerede på vej....  I tøsefarver :-) Måske den også kommer til salg hvis der er interesse for den blågrønne seng...  

Når jeg hækler bruger jeg alle mulige garnrester. Venner og bekendte hjælper mig med at skaffe garn, og der er altid plads til mere. Jeg sætter stor pris på alt hvad de finder i gemmerne til mig. Uden hjælp - ingen hundesenge. Så tak til de glade givere - uden jer var det ikke muligt, og sikke jeg ville kede mig uden mit "hækletøj". 

*GI` ET BUD*

20 kommentarer:

 1. Du milde Susan. Min første tanke, da jeg så overskriften var "det lyder som et hæsligt 70'er projekt. Jeg trænger til et godt grin, så det må jeg lige se". Men grinet udeblev, for sengen er jo PÆN. Havde jeg stadigt hund (som jeg ellers har haft hele mit liv), ville jeg fluks give et bud, for det er et rigtigt godt initiativ, som jeg sender dig mange roser for!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nette..... Nej jeg er nu ikke til retro-projekter men gerne til noget pænt og anvendeligt :-)
   Jeg vil så gere hjælpe dem dernede, og håber at kunne få en god slant i kassen til donationen. Vi har jo set hvordan de brænder for projektet - og hvordan deres indsats gør en stor stor forskel.
   mange hilsner Susan

   Slet
 2. Den seng var utrolig fin.
  Så heldig en hund der måtte få den.
  Godt initiativ til at hjælpe andre hunde.
  Desværre har jeg selv ingen hund, men fin er den.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen Lonnie.
   Ja - vi vil så gerne hjælpe dem dernede. De er vores "hjertebarn" KAT-Centre gør et stort arbejde, og hvis jeg kan hjælpe dem bare lidt så vil jeg gerne det.
   Tak for dine roser.
   KNUS Susan

   Slet
 3. Sikken fin hundeseng, og godt initiativ at støtte.
  Jeg byder 520,- Jeg er sikker på at min Pepsi vil elske sådan en fin seng.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og TUSIND TAK for dit bud :-)
   Sengen er helt sikkert et hit hos de små.
   Dit bud er dog blevet overgået... Og det højeste er nu 525 kr.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
  2. 530 er budt :-)
   Knus Susan

   Slet
  3. Hej Anne-Mette. Jeg sætter luk på budrunden fredag aften kl 19. Hvis der kommer nye bud i de sidste 10 minutter, forlænger jeg til 19.15. (19.30, 19.45 osv.) Da der bydes flere steder på FB og på bloggen vil jeg også tillade mig at spørge dig herinde i kommentarfeltet om du stadig er med :-)

   Slet
 4. Hej Susan.
  Hvor er den bare vidunderlig smuk din kurv. Er helt forelsket. Desværre passer blå ikke ind i vores hjem, men hvis den nye kurv i tøse farver kan indeholde en border collie tæve på små 18 kg, så har du allerede en køber til den 🌞
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Heike.
   Ihhh hvor er det fine roser... dem er jeg rigtig glad for kan du tro. Men du siger bare hvad farver der passer - og hvor stor "bagdel" der skal være plads til... så må jeg se om ikke jeg kan få lavet sådan en. Måske den frister dig - og måske du så bliver fristet :-)
   KNUS Susan

   Slet
 5. Det projekt skal du ha et stort skulderklap for Susan, først og fremmest pga. projektet du støtter, men også fordi den jo er enorm sød og rigtig rigtig flot... Jeg håber du får den solgt til en rigtig fin pris... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heidi. ... jeg vil jo så gerne hjælpe, og tænkte at det her måske var en måde. Og sørme jo - der kommer nogle gode bud, så en god donation er på vej til gadehundene.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 6. For en flott hundeseng du har laget og så snill du er som donerer bort pengene til dyr som trenger det.Skjønne farger både på den som er solgt og den du lager nå! Jeg tipper flere gjerne vil ha slike hundesenger.

  Hagen din er helt fantastisk vakker nå og jeg elsker orangeriet ditt!! Så smart å henge opp de hvite gardinene i åpningen så fuglene blir advart mot å fly inn.

  Tusen takk for varme tanker og klem på bloggen, Susan...det varmet mitt hjerte godt!

  Ønsker deg en fortsatt fin heg!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jorunn.
   Jeg kender den følelse som man mærker når man mister sin elskede hund... den er frygtelig og sidder dybt i én. Den sidder der længe og man glemmer dem aldrig, men med tiden bliver følelsen nemmere at håndterer og på sigt finder hundene deres egen lille plads i vores hjerter. Her gemmer de sig, og vi har dem altid tæt ved os.
   Vi glemmer dem aldrig ♥
   KNUS Susan

   Slet
 7. Det er en flot hundeseng, og der er en pakke garn på vej til nye senge fra Diki's "mor", som synes, det er sjovt, at min Diki's Far får en flot seng, hæklet af Diki's Mor Lukla's "mor" = Susan! Knus! Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne.
   TUSIND tak for endnu en fin donation af garn :-) Det er guld værd kan du tro.
   Endnu en seng er på vej - meget snart.
   KNUS Susan

   Slet
 8. Hej Susan! :)
  Jeg faldt lige over dine fine hundesenge - og hvor er det en god ide!
  Jeg tænkte på, om du ligger inde med en opskrift på dem? Eller bare en eller anden form for guide? Så ville jeg nemlig prøve at kaste mig ud i projektet selv :)
  Vh Signe

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.