søndag den 8. juni 2014

Ledreborg-shopping


Her er hvad turen til Ledreborg forledte os til at tage med hjem i bilen.
Lidt men godt, og nøje udvalgt må man sige :-)

Jeg havde en ide om at et par metalkasser ville være et godt fund for os - også selv om jeg  ikke lige vidste hvor de skulle bruges. Men et lidt maskulint indslag i haven har jeg længe kigget efter, og måske de rå kasser ville være et godt bud. 


Kasser var der masser af, men ikke mange med huller i. Hvis de skulle bruges til blomster så ville dem med huller være mest velegnede. Men vi skulle jo blot lede lidt... og så fandt vi disse to skønne af slagsen hos My Vintage Home. De er super skønne og tilmed hvidmalede. Perfekte.

De har endnu ikke fået nogen plads i haven, men jeg er igang med at spotte det helt rigtige sted. Jeg har en ide om at de kan lyse op i det lidt mørke rum imellem Orangeriet og brændeskurene. Og foreløbig - så står de og ser skønne ud med de fine brudeslør, som vi også havde med fra messen.


Vi faldt også straks for denne fine grønne "bakke". Den har vist oprindeligt været brugt til at rengøre fisk på, men nu har den fået en fornem plads på havebordet med blomster og lys.
Jeg er vild med den slidte grønne farve og de skæve sider. Og nej - den har ikke den mindste luft af fisk mere :-) Pelargonien er også fra Ledreborg - bare fordi at dem kan man ALDRIG få for mange af :-)


Og så smask forelskede jeg mig i denne store og smukke lavendel. Den er vildt stor, og har den smukke grålilla farve. Ja - der var mange lavendeler på messen, og de fleste var i den store ende. Men der var kun ét sted hvor den havde denne her - og den var også noget særligt.


Det var forelskelse ved første øjekast, og min søde mand mente bestemt jeg skulle ha´ den og ikke én af de andre (og billigere) lavendeler. Så med hjem kom den - og vi havde den dejligste duft i bilen hele vejen hjem til Midtjylland. Nu har den fået en ny krukke, og står og dufter på havens mest solrige sted. Lige ved siden af vores havesofa - den gamle barneseng. I morgen vil jeg nyde en lur imens jeg skal nyde duften.

Og sørme om ikke der er én ting mere - men som jeg ikke har fået fotograferet. Dén må i vente med til en anden gang.


Men ellers - så var det det. Ikke meget vil nogen nok sige, og jeg må da give dem lidt ret. Men det føltes som meget, og det var helt perfekte ting. Der var masser af ting som  jeg sagtens kunne have ønsket mig, og masser af ting som jeg stadig drømmer om. Men som jeg tidligere har nævnt - så var der et pladsproblem i både bilen og i haven, og så var der måske liiiiiige lidt nok i pengepungen ;-)

Og så... så er det også lidt svært at "vælge" når man går iblandt SÅ meget guld.... ihvertfald for sådan en som mig.

Men jeg har fået masser af ideer, og masser af inspiration med hjem, ligesom krop og sind er fyldt om af rigtig god energi og glæde. Og det er jo vel også det der er vigtigst.

*Fortsat god pinse*


16 kommentarer:

  1. Så mange fine ting I fandt .. og sikke lækkert I har fået lavet ændringer i haven både bagved og højbedene ;0)
    Fortsat go pinse

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Merete. Ja der sker noget i haven.... vi har det jo med at lade os inspirerer - og SÅ er der ikke langt til handling :-)
      Vi syntes også det er rigtig skønt.
      Også god pinse til dig
      Susan

      Slet
  2. Skønne ting I valgte at tage med hjem. De måtte hjertens gerne bo i min have.

    SvarSlet
    Svar
    1. :-)
      Fortsat skøn pinse til dig.
      Susan

      Slet
  3. Så fine ting i fik med hjem.
    Her var det også få men gode ting der kom med hjem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hellere lidt men godt ikke :-)
      Mange hilsner Susan

      Slet
  4. Sikke nogle fine sager, du fandt. Jeg er især vild med kasserne, som du helt sikkert kan få noget rigtig fint ud af. Fortsat god pinse!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Rikke.
      Tak for din hilsen :-)
      Jeg tænker stadig over hvor kaserne skal placeres - men egentligt så er de super fine dér midt i det hele... med brudeslør i.
      Mange hilsner Susan

      Slet
  5. Sikke lækre ting I har hjembragt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke Frede.... Jeg er også ret godt tilfreds :-)
      Mange havehilsner Susan

      Slet
  6. Hvor er det flotte jern kasser I fik med hjem.... Super smukt med brudeslør i....

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi vidste også lige med det samme at det var DEM vi manglede.... My Vintage Home har mange skønne ting, men kasserne var lige hvad vi manglede.
      Sommerhilsner Susan

      Slet
  7. Sikke lækre ting, den lavendel kan jeg godt forstå bare måtte med hjem... :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Farven er SÅ skøn. Og middagsluren ved siden af den - den fik jeg i dag. Det var skønt. Selv Lukla ligger og snuser til den når hun ligger i sengen.
      Mange havehilsner Susan

      Slet
  8. Jeg er da helt vild med den der fisketing :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er også skøøøøøn :-)
      Fortsat god aften
      Susan

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.