tirsdag den 20. maj 2014

Vores dejlige dag hos Tante Grøn og Syrenprinsen

Så er der billeder fra vores dejlige dag hos Tante Grøn og Syrenprinsen. De to søde og hjertevarme havepassionerede mennesker som også kendes som Jytte og John. 


Det var en dag som summede af sommer og haveglæde. Syrenerne bød os velkommen - og sammen med duften af dem, var luften fyldt med forventning og glæde.


Det smukke og prægtige glashus fra Pavillon Danmark, var sammen med den smukke og unikke have, hvad gæsterne glædet sig til at se. Og når jeg lyttede til gæsterne snak og begejstrede udbrud under turen rundt - så blev de ikke skuffede. Alt stod smukt og ventede på at blive beundret - og dét blev det.


Den nye gårdhave, havde vi hørt meget om, og glædet os helt utrolig meget til at se. Den er virkelig fin lavet, og jeg er fuld af beundring af alle de ideer som Jytte og John har fået. Jeg fik mange gode ideer, og nu hvor jeg har kigget alle billederne, så er der helt sikkert nogle af dem jeg skal se nærmere på, på næste søndag.


Jeg elsker bare at se når man indretter sig smukt - selv om det er ude i haverummet. Og det gør Jytte. Hun kan noget med smukke ting og opstillinger.... og her suger jeg ekstra meget til mig.


Tulipanerne stod smukt og fik en masse opmærksomhed. Javist var de måske smukkere for 14 dage siden, men når man har en have som er tilplantet som Jytte og John´s, så var der ikke nogen der opdagede det. Helheden var perfekt..... og meget flot. 


Haven er åben fra kl. 13 til 17 - og i 4 timer vi var i haven, ændrede lyset sig hele tiden. Haven ændrede udtryk over dagen, og vi fik hele tiden øje på nyt.


Der var mange glade besøgende i haven. Også mange af jer, som jeg kender fra "blog-verdenen". Det var herligt at hilse på jer - og hyggeligt. Selv om jeg oplever det gang på gang, så bliver jeg hver gang overrasket over hvordan det føles som om vi har kendt hinanden altid. 


Særligt fik jeg en god og hyggelig snak med Heike (med bloggen "Haven med hunden"). Jeg tror sørme vi ku´ ha´ slået rod sammen med alle blomsterne, hvis det ikke lige var for at vores "gemaler" jo også gerne ville videre rundt i haven. Nogen gange så står tiden stille, og det er som om der er en masse man skal ha´ indhentet fra gamle dage. Det er sørme da hyggeligt at ha´ følelsen af at fortsætte "hvor man slap" - og det så faktisk er første gang man er mødtes :-)


Blomsterfloret kan tage vejret fra enhver.... og de store frodige områder op af skrænten indbyder til at smide sig midt i det hele. Selvfølgelig gjorde jeg det ikke - det ville være både underligt at se på, og upassende at "fladligge" alle de smukke blomster.


Det blev til en stille stund i stolen istedet...... lige under det smukke æbletræ. Her tror jeg, at man tænker godt...... det er ihvertfald et godt "tænkested".


Det har slået mig, hvordan gæsterne, på mange af billederne kigger ned af. Det var helt sikkert at blomsterne og sammensætningen i bedene, fik stor opmærksomhed. Det er også noget af det jeg selv vil kigge nærmere på i næste weekend  Kameraerne var fremme.....  også vores egne :-)


Særligt elsker jeg at fotograferer tulipanbedene.... Der er nu noget over dét lidt rodede udtryk som der kommer når nogle af tulipanerne er på det sidste, og når de begynder at læne sig mod hinanden.


Og ellers så hyggede vi os bare helt utroligt meget. Midt i blomsterne, midt i haven - og midt i blandt alle de glade havegæster.

Tak for billedet Heike :-)


Nu når jeg ikke mere "bloggeri" for i aften. Der er masser af historier at fortælle fra haven, og jeg har masser af billeder at vise jer. Så der kommer nok mere en af dagene.
Men ét er sikkert. Jeg glæder mig til endnu et gensyn med herlighederne i næste weekend.


*Go´ nat - og sov godt*

12 kommentarer:

 1. Tak for billederne, når man nu ikke selv kan være der.... håber at der kommer mange flere :-)

  SvarSlet
 2. Overvældende smukke billeder - tak fordi du gider at dele, når nu man ikke selv kan komme forbi!

  SvarSlet
 3. Tak for billederne - kunne ikke komme på forårsvisit denne gang, men håber der bliver en chance senere på sommeren?

  SvarSlet
 4. Im so thankful for the pictures- she (and you) have such inspiring gardens! I take a lot of inspiration from seeing that other people create in their spaces as I continue to create my space here in Victoria in Canada. I have been to Denmark many times and still have family there (my Mom was Danish and she created the most wonderful and cozy garden where we grew up) . Infact on my blog today I have a picture of the greenhouse that we moved here last year as she was dying. She died last April but she knew that the greenhouse would be well loved and taken care of - which it is in the bottom of my garden.
  Thanks again,
  Lise-Lotte
  partygreen.ca

  SvarSlet
 5. Du fortæller det så smukt, Susan - om glæde og begejstringen ved at gå rundt i den smukke have og muligheden for at sætte sig og lade sig opsluge - det hele er bare som én lang skøn sommerdag.

  Glæder mig til flere billeder fra dagen - og måske også lidt fra næste weekend? Godt at se et billede af Heike, hende fik jeg slet ikke hilst på...

  Knus, Ulla

  SvarSlet
 6. Kære Susan.

  Dejlig at se dine skønne billeder, og gense haven igennem dine øjne. Det var en fantastisk dag, og jeg håber en får lige så gode dage og oplevelser i haven igen i weekenden. Er helt misundelig, ville ønske at vi også skulle se haven igen. Er helt sikker på at man vil finde nye og smukke kroge af haven, hver gang man træder ind af havelågen.
  Rigtig god tur.

  Knus og kram Heike

  P.S: Elsker billedet af dig under æbletræet - det er vidunderligt.

  SvarSlet
 7. Tak for turen i Tantens helt vidunderlige og smukke have. Skønt med billederne, når jeg ikke selv kunne komme :-) Det er virkelig smukke og dejlige billeder i har taget, bliver så glad at at kigge på dem.

  SvarSlet
 8. Kære Susan.

  Tusind tak for alle de dejlige billeder og ord. Jeg har nydt at være med på en kigger og en historiefortælling, for man ser ikke selv så meget på en dag med mange dejlige gæster. Og i dagene op til et stort gæstebud, fokuserer man jo mere på ukrudt og det uskønne end på blomsterne.

  I har taget nogle fantastiske billeder. Jeg er helt vild med Heikes billede af jer på bakken. Mine have-papparazzier:o) Det er et skønt billede, for det viser jer lige præcis, som I er. Altid positive, i tæt samklang med hinanden, altid på jagt efter skønheden og søgende efter noget smukt, som I på jeres unikke maner, kan forevige i sjælen via kameraet.

  Hvor ER det dejligt at gense nogle af alle de fantastiske gæster, vi havde på besøg:o) Man bliver helt varm om hjertet:o)

  Tusind og atter tusind tak fordi I ville forevige dagen for os, kære Susan og Jesper.

  Knus og kærlige tanker

  SvarSlet
 9. PS:

  Du er meget velkommen til at smide dig i blomsterne oppe på bakken, sweetie:o) Så kan du lave en forglemmigej-engel, når nu du blev snydt for sne-engle sidste vinter.

  Flere knus

  SvarSlet
 10. Skønne billeder fra en skøn skøn have

  SvarSlet
 11. Hvor ser det bare fantastisk ud! Ih jeg ville så gerne afsted imorgen, men det bliver det vist desværre ikke til :( Og så må jeg lige indskyde, at du simpelthen tager de skønneste billeder!

  Mange hilsner
  Fru Due

  SvarSlet
 12. Hej Susan Nu er jeg landet efter en helt forrygende havetur i det Jyske.
  Skønne billeder du viser fra Tante Grøns vidunderlige have.
  Og dejligt at hilse på dig og din mand på Mors.
  Skønt sådan at komme rundt i landet og se smukke haver og få en havesnak med alle de dejlige bloggere.God dag knus Jette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.