lørdag den 10. maj 2014

Lørdagstur

Sådan en lørdag som i dag - hvor vejret og energien ikke er til havearbejde, hvor der ikke er andre der har haft planer for vores tid, og hvor huset er rengjordt.... så var det oplagt at tage på tur. 


Vores lille tur gik til den hyggelige gårdbutik Rosen-lund, som i denne weekend har et havearrangement. Det er altid rigtig hyggeligt at besøge butikken, og jeg finder altid noget som jeg forelsker mig i.


Tanja som har butikken, kan noget særligt med at indrette og dekorerer. Der er masser af gode ideer at hente, og masser af flotte indtryk som man får sig med hjem.


Flere smukke og utroligt dekorative planter og blomster vakte min interesse, og efter en "efterlysning" på facebook af blomsternes navne, så har jeg nu bestilt flere poser med frø. Er det ikke bare herligt. Man kan mene mange ting om facebook, men der er utroligt mange kloge, søde og hjælpsomme havefolk derinde :-)


Området var dekoreret rigtig fint - lige som jeg elsker det. Lidt "skæv" brug af tingene, enkelt og meget meget elegant. Alle kan få gode ideer her.... og man bestemmer jo selv hvor meget man vil "tage med sig hjem". Og jeg - jeg kunne ta´ det hele :-)


Opdækningen her syntes jeg jo er helt skøn....  og dér var endnu en grund til at få rababer i haven :-)


Ideen med en gammel jernseng i haven kender jeg jo. Men ideen med "himmelen" var ikke dårlig. Det blev bare ekstra romantisk - og så er det jo også praktisk for at holde insekter og måske en direkte sol væk.


Rosen-Lund har også den fineste frugtplantage, hvor man på den rette årstid, kan nyde at plukke sin egen frugt. Den stod fantastisk flot i blomsterfloret....  og indbød bestemt til en hyggelig lille gåtur med hundene. Ja - vores weekend-gæst var med, og det var utrolig hyggeligt. Det var dejligt at have en hund i hver hånd igen - det er nu en følelse der gør mig glad.


Som noget nyt har Rosen-Lund fået Burgon & Ball i butikken. Dét havde jeg glædet mig til at se. Der var mange skønne og lækre haveting....og jo - jeg blev fristet :-)


Inde i butikken var der, som sædvanligt, utrolig flot og spændende. Den lyse stil - som ikke er alt  for romantisk, det er lige sådan jeg gerne selv vil indrette mig.


Og hvad var det så jeg blev fristet af? Det blev jeg af den fine og rigtig lækre vandkande herunder. En gave til migselv -  fra mig selv :-)


Jeg har kigget på flere vandkander igennem den sidste tid, men da de alle  har gemt sig i webshops, så har jeg manglet den dér følelse af at det var "min". Jeg har bare nemmere ved at lade mig friste når jeg har tingene i hænderne. Jeg vil mærke om det er god kvalitet - eller om det blot gode billeder. Heldigvis er vi jo forskellige, for jeg syntes også der skal være plads til de gode webbutikker. Men desværre - dem bliver jeg nok aldrig rigtig god til at handle i.

Har du nydt billederne, så måske du kan nå en lille tur til  Rosen-Lund imogen :-) 
Der er åbent fra 11-16, og du kan se mere HER

*Fortsat god og skøn weekend*

6 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig butik, meen den ligger nok lidt langt væk for mig. Fin vandekande, sådan en kunne jeg også godt ønske mig - man må aldrig gå ned på vandekander :-)

  SvarSlet
 2. Tak for rundvisningen. Meget inspirerende :-)

  SvarSlet
 3. Du har ret Susan, vi kan mene hvad vi vil om fb, Har nogen gange et lidt ambivalent forhold til det, da jeg har det svært nogen gange med at skulle være øjenvidne til eks. stødende opslag m.m. Men må også erkende der er mange muligheder... Bla. har min 16 årige søn netop fået fritidsjob via Fb, et opslag fra en lokal kro der søgte opvaskere, hurtigt fik han ringet, og han starter på fredag... Sønnike blev glad, og det gjorde mor også, så sommerferien ikke bare går med pc spil og sove længe... De har godt af at gøre en indsats, det hjælper dem i længden... :-) Dejlige fotos, som altid, sikke en skøn butik.. :-)

  SvarSlet
 4. Hej Susan.Sikke da et pragtfuld sted du har besøgt............og flot vandkande du fik med hjem.Elsker også sådan nogle gårdbutikker........men synes ikke vi har så mage her i området.Må kikke efter nogle når jeg besøger Jylland.
  God søndag knus Jette

  SvarSlet
 5. Sikke da et dejligt sted du har besøgt, det kunne godt friste at komme der engang.
  Vi var også på tur i går, men det var nu bare for at køre datteren til Billund, hun skulle en uge til Mallorca.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. Sikke da et fantastisk sted. Det hele ser så fint ud. Her kunne jeg sikkert også godt få noget tid til at gå. Der må jeg vist have en tur hen engang også. Fin vandkande du fik med dig hjem.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.