lørdag den 17. maj 2014

En hurtig hilsen fra en glad og træt haveblogger


Det har været en fantastisk dejlig dag i Tante Grøn´s have. Jeg er træt i fusserne, og glad i maven efter de mange timer i paradis, så derfor må I vente med den helt store rundvisning til i morgen. 


Men jeg syntes lige jeg vil sige tak for i dag. Tusind tak til Tante Grøn og Syrenprinsen, fordi I endnu engang åbnede havelågen til jeres paradis, og for at vi endnu engang har fået et boost til vores haveglæde og drømme. I er energien der får tingene til at gro rundt omkring i mange mange haver tror jer..... :-)


Og så selvfølgelig tusind tak for hyggelig snak til alle jer havebloggere, der også var på havevisit. Det var en fornøjelse at hilse på jer, og få lidt plante-snak i Tanten og Prinsens´s smukke have. Det er herligt som det føles vi har kendt hinanden altid, og som snakken bare går derud af. I er nu nogle gæve og dejlige mennesker allesammen.


Og hvem kan holde sig væk fra paradis? Ja - vi har svært ved det, og måske vi er på pletten igen i morgen. Men helt sikkert er det, at vi er dér igen søndag, i næste weekend.

Jeg kan klart anbefale dig at tage turen til Mors... Ta manden, konen og børnene med, og jeg vil love dig at I får en skøn og smuk dag. Man bliver altså glad af at træde ind i Tanten´s have....  og det må man ikke snyde sig selv for.

12 kommentarer:

 1. Ja, det var en vidunderlig dag.
  Tak for sidst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind mange gange i lige måde. Det var SÅ hyggeligt at hilse på jer.
   Det var en skøn dag.
   Knus Susan

   Slet
 2. Svar
  1. Det var virkelig en dejlig dag.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 3. Hej Susan
  Smukke smukke billeder fra paradis ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Paradis på jord... Ja det var der mange besøgende der kalde haven :-)
   Mange glade havehilsner Susan

   Slet
 4. Lyder så skønt,og glæder mig til at se mere:-) ved at jeg skal til mors på et tidspunkt, det er bare lige med hvornår......der er kommet så mange dejlige haver frem, jeg bare må se (siden jeg fandt havebloggerne)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Hvis du er fristet af et besøg... så er det næste weekend du må et lille smut til Mors. Det er den sidste weekend de har åben have.... og de planlægger ikke flere af slagsen.
   Men det er SÅ smukt og virkelig spændende.
   Måske vi ses på søndag.
   Mange hilsner Susan

   Slet
  2. 1000 tak for informationen Susan!

   Slet
 5. Det lyder bare så skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sådan en dag man kan leve læææænge på :-)

   mange hilsner fra Susan

   Slet
 6. Kære Susan.

  Tusind trillioner tak for alle dine søde ord og for de dejlige billeder fra vores have. Også en kæmpetak til dine skønne læsere for alle de pæne ord. I aner ikke, hvor meget det glæder os, at møde så meget positivitet og hjertevarme.

  Vi er stadig totalt overvældede og meget meget rørte ovenpå weekendens fantastiske havegæster. Hvis nogle af jer, som besøgte os, læser med her, vil jeg gerne være så fri at tillade mig, at benytte Susans blog, til at sige jer allesammen tusind tak for besøgene og nogle helt uforglemmelige dage. Så meget hjertevarme og positiv respons giver fornyet energi til havearbejde.

  Knus og kram til jer alle fra et andet stamme-medlem af "Sorteneglsfolket" ugh ugh:o)

  PS Det var skønt, at så mange fra blogverdenen kunne mødes her i Flade. Det var en stor glæde at se, hvor mange knus og kram der blev uddelt og udvekslet:o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.