torsdag den 24. oktober 2013

En god dag starter om morgenen.......

Hvad er det mon der får mig til at stå møgtidligt op på min fridag - for dernæst at køre i Bilka, bare for at stå i kø med Hr. og Fru. Danmark indtil åbningstid kl 8.00?


Jamen det var da selvfølgelig nyheden om at alle deres løg var nedsat til halv pris - og med dét tilbud, så fik vi pludselig behov for endnu flere løg til haven.

Heldigvis var det kun mig der stilede efter haveafdelingen - mobiler og tv var øjensynligt hvad de andre havde interesse for. Men det betød jo bare at jeg havde goooooood tid til at lade mig friste.


Ja vist - ikke alt var impuls-forelskelser, for min søde mand havde afgivet ønsker om hvad han gerne ville købe. Så med en lille ønskeseddel på mobilen... som også mindede mig om at finde løg til flere krukker.....så var det bare at lade sig friste.


Vi er utrolig glade for Claus Dalby´s løg. De er altid flotte og friske, og så har vi kun oplevet succes når de kommer op til foråret. Normalprisen er egentlig helt ok med os - og dén har vi shoppet løs af. Men et tilbud som dette... så bliver vi da helt kuldrede. Vi MÅTTE bare have nogle flere løg. 550 stk blev det til, og det betyder at vi, når vi er færdige, har sat næsten 1000 små glædesdepoter her i efteråret.


Hjemme igen, kunne jeg nyde min morgenmad, til synet af morgensolen i regnvejret - ja efterår fra sin finurlige og smukke side. Senere have jeg en tid til healings-massage - en luksus som alle burde give sig selv med jævne mellemrum. Det er godt for både krop og sjæl - og lige hvad jeg trængte til.


Eftermiddagen har været helt afslappet og helt sagelig. Hygge i sofaen med mine dejlige hunde, frøsåning i haven, planteskolebesøg, oprydning i Orangeriet og..... fridag når den er bedst.

*Håber også du har haft en dejlig dag*

27 kommentarer:

 1. Der er vist kun en ting at sige til det....Det er da for VILDT.... ;0) Go fornøjelse med løgene... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi.... du kan tro at vi nok skal hygge os med arbejdet :-) Det er lidt vildt, men vi er SÅ glade for at ha fået masser af plads, visioner og ideer.... Vi er helt klar til at møde vores nye bede i forårs-pragt :-)
   Hilsen Susan

   Slet
 2. Det lyder virkelig som om du har fået det maksimale ud af din fridag. Håber ikke det giver alt for mange vabler, når alle de skønne glædesdepoter skal i jorden. Måske skulle man tage et smut i Bilka i weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næææe jeg håbe ikke der kommer lige så mange vabler som der er løg :-) Vores nye løglægger har vist sig meget effektiv, så vi håber at holde det til et minimum.
   God tur på løg-shopping.
   Og god weekend.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 3. Der er noget at gå igang med. Det bliver så smukt til foråret.
  Jeg vil også runde Bilka imorgen og se om der var noget der kunne friste.
  Hilsner fra Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er helt sikkert noget som vil friste dig Rikke.... :-) Håber du finder en masse "guld".... guld som viser sig fra den fineste side til foråret.
   Mange efterårshilsner fra Susan

   Slet
 4. Åh, jeg elsker bare, når andre er lige så skøre som mig :-)
  Jeg havde helt tilfældigt aftalt at køre i Bilka her til aften med min veninde, fordi jeg håbede at det var ved at være løg-udsalgs-tid, så jeg jublede da jeg så Claus blog tidligere i dag.
  Du har nu godt nok slået mig med flere længder, tror jeg nåee op på 216 :-)
  Sikke skønne haver vi får til foråret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *FNIS*..... Ja, det er godt at møde ligesindede her i blogland ikke? Vi har aldrig før gået SÅ vild i vores "løg-shopping", men meget af det vi har valgt burde komme igen i flere år.... så virker det ikke så slemt at handle stort ind.
   Ja vores haver bliver da bare VILDT skønne..... Jeg glæder mig rigtig meget til at se alle resultaterne af efterårets arbejde.
   Mange hilsener og god weekend.
   Susan

   Slet
 5. Hold da helt op Susan - i kommer da vist til at drømme om løglægning de næste nætter ;o)
  Glæder mig til at se al den skønhed til foråret ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu drømte jeg en helt del om dét at skulle købe dem *fnis*... og mon ikke arbejdet med at lægge dem, gør os SÅ trætte at vi sover helt uden at drømme?
   Men det bliver så flot.... det er jeg helt sikkert på .
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 6. øj øj øj - glæder mig rigtig meget til at se dit nye bed til foråret, for det bed er vel også blevet betænkt med et par løg - wauuuuuuw

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan du lige tro Sussi... der er masser af løg i det nye bed :-)
   Fortsat god weekend.
   Hilsen Susan

   Slet
 7. Hold da op det har været effektiv, og nået meget på en enkel dag.
  Det bliver spændende til foråret når glædes depoterne kommer op og springer ud. Så er det rigtig noget at se frem til hen over vinteren.
  Kh Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften Heike. Nu er løgene jo ikke kommet i jorden endnu.... men jow det var helt sikkert en effektiv dag :-) Jeg glæder mig også til foråret - det bliver smukt.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 8. Hej Susan.Jeg siger da også......hold da helt op.Der er da købt glædesdepoter til den store guldmedalje.......men det bliver et eventyrligt syn til foråret.
  Har lige lavet 7 krukker med tulipaner........men har da flere krukker endnu......så den står vist også på en tur til Bilka i morgen.
  Kan ikke slå dine tusinde............men 500-600 kan også gøre det.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker guldmedaljer Jette *SMIL*
   Og hold da op en masse krukker du har fået plantet til... det bliver SÅ flot.
   Jeg glæder mig SÅ meget til at se billeder af alle tulipanerne når de står i blomst - alle dem som er plantet i hele "blog-land". Vi må huske at vise billeder... allesammen :-)
   Knus og fortsat god og dejlig weekend. Susan

   Slet
 9. Hold op en fest til foråret …det må du vise os! Jeg købte kun 1/10 del af det du købte. Men lidt har også ret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fest og farver... du kan tro jeg nok skal vise billeder Bente. Og du har HELT ret Bente... uanset om der er mange eller knap så mange - så bliver det smukt, og glæden er lige så stor. Vores kriplen i maven er den samme... og helt sikkert også vores smil.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 10. Held og lykke med dine mange blomsterløg. Hvor får du dog en blomsterflor uden lige til forår Jeg glæder mig til at se resultatet.
  Dit sidste billede er vel nok fin.
  Tak for kigget..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak... Ja, der er noget over lyset i Orangeiet når der er dugget derude, og særligt nu i efteråret er der noget specielt lys.
   Knus fra Susan

   Slet
 11. Uh, jeg glæder mig allerede til at se løgplanterne når de kommer op til foråret!
  God weekend! - Det lyder som om den er startet på allerbedste måde for dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana..... også rigtig god og dejlig weekend til dig.
   Knus Susan

   Slet
 12. Hej Susan.

  Det ser vel nok pragtfuldt ud med alle de løg og sikke en herlig måde at tilbringe en fridag på.

  Jeg tror da også liiiige vi skal et smut til Bilka i morgen......måske har de flere pinseliljer.

  Mange hilsner fra Eliane


  PS. Lille lam nåede aldrig ud i haven, kun til kommoden i køkkenet...... så er han også tættere på familien og kan bedre beundres.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg bare glad for din hilsen Eliane. Herligt at lamseben har fået en fine plads - og at du er glad for ham. Det er virkelig herligt.
   Håber de havde flere pinseliljer til dig.... :-)
   Knus og fortsat god weekend Susan

   Slet
 13. Det skal nok blive rigtig smukt til foråret med alle de løg, I har købt :-) Dejligt at have noget at glæde sig til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig allerede Bente.
   Knus Susan

   Slet
 14. Det bliver så fint til foråret kære.
  Glæder mig allerede helt vildt til at se billeder <3

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.