søndag den 29. maj 2016

I LOVE BROCANTE

I lørdags tog vi på tur... tur til Vejle hvor vi skulle hente to sandstenskrukker som jeg havde købt på nettet hos Ezpace.dk. Butikken er en netbutik, men har et lille showroom hvor man efter aftale kan komme forbi og kigge - og kigge dét havde jeg glædet mig til. 


Vi blev modtaget af en storsmilende Annette - ejer af butikken. Hun bød på fransk jordbærsaft, og meget beskedent bød hun os inden for i skatkammeret.


Og showroomet er virkelig et skatkammer...... sjældent har vi set så mange smukke og helt unikke ting samlet på ét sted. Måske ikke så stort et sted - men kvaliteten på varene var helt fantastisk. Der var mange ting som jeg aldrig har set før, og masser af ting som jeg kun har set billeder af. Alt var så fint og lækkert - og alt var lige noget for mig. Hvem behøver et stort sted - når man kan finde alt guldet på et lille ét :-)


Af mystiske grunde var kameraet ikke på sin plads i min taske - så mobilen har forsynet os med billederne. Jeg ville ikke misse muligheden for at vise jer hvor fine ting butikken har.


Jeg er VILD med gammelt fattigmandssølv... VILD. Samlingen her kunne godt stå hjemme hos mig, og jeg ville nyde den hver eneste dag. 


Disse helt helt skønne og gamle franske design og mønster prøver var helt fantastiske. Ja - ligesom man i dag slår op i en tapet bog når man skal forny boligen, så kunne man dengang se hvilke mønstre som man kunne få sine kaffeskåle malet i. Jeg har aldrig set dem før... og har allerede fortrudt at jeg ikke købte to af dem. 


Gamle spejle med masser af patina, glasglober, stager og blomster...... alt det som jeg elsker og som i mine øjne er helt unikt. Ja - med så mange skønne ting omkring sig kan man kun smile :-)


De to smukke kaffeskåle på billedet her kom med os hjem. Jeg har en ting med det fine guldmønster på kanten, og så er jeg vild med deres facon. 


Og så kunne jeg jo slet slet ikke modstå disse to svaner. SUK. Jeg har jo set dem på butikkens hjemmeside, og allerede dér forelsket mig i dem. Men at se dem foran sig er bare noget helt andet, og jeg fik helt sommerfugle i maven da de stod der - jeg MÅTTE bare eje dem. De er ganske særlige og helt specielle. I mine øjne er det nogle af de smukkeste ting jeg har set..... i mine øjne er det guld. 


Måske I kender det... der kan være mange ting som man er tiltrukket af, og ting som man godt kunne tænke sig. Men når de ganske få ting som får maven til at krølle og hjertet til at banke pludselig står foran dig - så ved man at det er det helt rigtige og noget som man altid vil fortryde hvis man lader det gå forbi én. Sådan havde jeg det med svanerne .... 


Sådanne skønne oplevelser kan jeg leve længe på.....
Det var noget særligt at besøge Annette og hendes lille butik. Fornemmelsen som jeg fik af at være omgivet af smukke og unikke ting med hver deres historie, og møde det søde og spændende menneske bag - hende som håndplukker hver enkelt af tingene til butikken - det var helt fantastisk.


Gamle madonna figurer.......  ♥


De to fantastiske sandstenskrukker som vi kørte afsted efter kom selvfølgelig også med hjem. De er plantet til og står nu helt og pryder vores have. Jeg har billeder på vej af dem til jer - de kommer i det næste indlæg. 


Er du til gammel franske brocante og er du til kvalitet... så skal du ta´ at kigge forbi hos EzpaceDet er fine håndplukkede ting, og jeg glæder mig altid til at se hvilke nyheder hun viser på siden. 

*I LOVE BROCANTE*

4 kommentarer:

 1. åh ja kære Susan det kan jeg godt forstå. Når man den fornemmelse skal man lytte til den ellers fortryder mig det bare i så lang tid - kender alt til det.
  Det er nogle fine ting at finde inden på hendes side. Tak fordi du henviste til den
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 2. WOW Så masse fint og unikt
  her hadde jeg gått bananas
  takk for du delte søte deg Susan:)
  klem Eli:)

  SvarSlet
 3. Smukke sager! Der må jeg vist hellere ned engang 🙂

  SvarSlet
 4. Hold da nogle lækre ting, hvormeget købte du så - eller kunne du lade være

  God dag
  Annette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.