onsdag den 18. maj 2016

Projekter

Ihhhh hvor fik vi mange gode ting fra hånden i vores pinse. Jo - vi kunne godt have tager på langtur eller taget den på langs, men det var ikke det vi havde mest lyst til. Vi havde lyst til at få ordnet nogle ting i vores have - ting og projekter som jeg har skulet til længe. 


Dén ting som jeg nok er allermest glad for, er at min bronzehund er kommet frem i beddet så man igen kan se den. Den havde efterhånden gemt sig bag vores hortensia, og ingen kunne se den mere. Hunden er et kært minde for mig - et minde om to dejlige hunde som ikke er her mere. Det er gamle Sherpa som har været model, og den er placeret hvor en anden af vores hunde Isito er begravet.


Projekt "nye" havestole er kommet til for ganske nyligt. Faktisk er det kommet efter at de gamle stole fik en tur med højtryksrenseren - det kunne træet ikke holde til. Der var ingen vej uden om, der var nyt træ på ønskelisten til dem, for vi kan jo dårligt undvære dem. De nye pinde - som smart blev lavet af gamle lamelbunde til madrasser, blev lavet og malet på samlebånd. Pænt blev de hængt til tørre på snoren - og det blev et pudsig skue.... haven fik "klaver" :-)


2 gang maling og den tørre vind senere kunne vi igen skrue sædet på plads. Herligt og virkelig fint.


Bedet under vores pære espalier fik også en kærlig hånd og tanke. Her ligger stenmel - og før pinsen også virkelig meget fastgroet mos. Det trak en stor del sten mel med sig det blev luget op, så en ny sæk måtte til.


 Heldigvis koster det jo næsten gratis at smide en ny pose på .... og nu ser bedet igen rigtig godt og "frisk" ud.


Til naboen.... ja her har vi lavet en intermistisk afskærmning. Vores hæk er mit "smertensbarn" og jeg har siden 1999 drømt om at få noget andet. Både noget pænere og mere praktisk - ja nu den seneste tid har jeg bare drømt om noget der var tæt!! Vores nabo er søde mennesker, og vi vil helst ikke generer dem ved hundene står med næsten i hegnet og vuffer af dem. Hundene ser ALT og hører alt - og desværre kan de også larme :-( Pt er dette løsningen.... da naboerne bor til leje og ejer ikke er interesseret i en løsning for os.

Peddigrør - den billige fra Jem&Fix har redet foråret, og jeg håber at det blev det sidste forår på denne måde. Egentligt er det ikke grimt med hegnet - og jeg tror godt jeg kunne kigge på det liiiiige til det smuldre bort.

Den grøsløse stibe jord foran hegnet.... ja det er så blandt andet her at den dér Turbo græs ikke viser sig. Tsk tsk tsk..........


Æbletræet drysser lystigt og følelsen af sommer har virkelig været over os imens vi har gået og arbejdet. Måske det har været hundekoldt (læs: dét har det) men så er det jo dejligt med sit lille orangeri som giver læ for vinden når man skal nyde sine måltider eller en slapper på sengen.


Mere nyt om bedene én af de næste dage. 
*KNUS*

9 kommentarer:

 1. Så fint det hele er hos Jer!
  Og hvor er det smart at bruge lameller til stolene:-)

  SvarSlet
 2. Så fint bronsehund skulpturen er, den må så klart frem i lyset igjen:) Stolene og ordet ble superflott! Hagen ser helt fantastisk ut!
  Ha en strålende fin uke!
  Klem Jorunn

  SvarSlet
 3. Det var da rigtigt meget i har fået lavet i pinsen. God ide med lamelbrædderne til stolene, man må da sige at i er ret kreative :o) altså nogen gange er det da også bare dejligt at være derhjemme og gå og få hygget med nogle ting som man gerne vil have lavet.
  Jeg er da helt skudt i din bronze hund, den er så fin så det var godt den kom frem i lyset igen.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
 4. Hej Susan
  Det lyder til, at have været en dejlig pinse. I har fået gjort rigtig fint, og jeres havemøbler er blevet rigtig flotte igen.
  Vh.
  Malene

  SvarSlet
 5. Kære Susan.
  Så godt at bronzehunden kom frem, for hvor den flot. Og den står jo også for minder om to, som I har holdt af, så den skal være synlig.
  God ide med at bruge lamelbunde, for dem kan man få for næsten ingen penge, og så kan de jo holde den tid de kan, du ved jo hvordan man laver nye :-)
  Fortsat god dag
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Ja, det er bare så dejligt at få klaret nogle af de projekter, man går og kigger lidt til i hverdagen :0) Og så er det nu heller ikke så tosset med sådan en "hjemmeweekend" i ny og næ..
  Kan godt forstå du er glad for bronzehunden er kommet frem i lyset igen- den er virkelig fin og et dejligt minde for jer.

  SvarSlet
 7. Det er så skønt at få projekter fra hånden og disse kan du glæde dig over i fremtiden.
  Skøn bronze figur af gamle Sherpa, godt den kom frem i lyset:-)

  SvarSlet
 8. Rigig god ide med lameller til havemøblerne, det ser fint ud.

  SvarSlet
 9. Som altid et dejligt indlæg.... :0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.