mandag den 16. maj 2016

En god pinse

Allerede onsdag aften startede min pinseferie. Det var tiltrængt som aldrig før - og sikke jeg havde glædet mig. Alting er gået så hurtigt omkring mig - ja alting undtagen mig altså. Pinsen er brugt på at tænke på alt det jeg elsker og som får mig til at slappe af.... alt det herhjemme, min søde familie og vores dejlige have.


Magnolien her har stået fantastik smukt og det varme sommervejr som vi fik æren af at nyde, gjorde synet og fornøjelsen fantastisk smukt men også lidt kort. Vi har nydt at blomsterne ikke er regnet væk - kun varmen har afkortet blomstringen. Den blå himmel i baggrunden kan man jo kun elske.... ligesom varmen :-)


Billederne her er 9 dage gamle og der er sket enormt meget siden da i vores have. Uendelige projekter er lavet og jeg er GLAD for alle de ting jeg har kunne strege på "huskesedlen". De næste dage vi jeg vise jer lidt af hvad vi har fordrevet tiden med.... det er ikke småting.


Jeg håber også at I har nydt jeres pinse..... tid til alt det nære og det man har mest lyst til er vigtigt at nå. Egen-tid :-)


*Vi ses i morgen*

5 kommentarer:

 1. Hvor er det utrolig flotte fotos af din magnolia på blå himmel. Det er sjovt med disse forårsmåneder, hvor træerne blomstrer. Nogle gange får vi lov at nyde det nogle ekstra dage og andre år, regner eller blæser det hele væk på rekordtid. Men det hører jo med til glæderne ved vores skiftende årstider.
  Egentid er det så ikke blevet så meget til, derimod 3 arbejdsdage... men nogen skal jo gøre det!! Til gengæld holder jeg fri næste uge, så der er noget at se frem til. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må igen skrive her - ellers får jeg slet ikke muligheden for at juble over dine smukke billeder! Hvor er de flotte!

   Slet
 2. Lækre billeder og super at du har nydt pinsen, endda i forlænget udgave. Vi har dyrket familien en hel del, men også været i haven.

  SvarSlet
 3. Kære Susan.
  Så flotte billeder af en flot Magnolia. Man bliver helt høj af de billeder - og ja det er for en kort stund de viser deres blomst, men hold da op hvilken tid det er
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.