fredag den 3. juni 2016

Sandstenskrukker - den smukke gamle slags.

Her er de så... de fine fund som vi hentede hos den virkelig skønne butik ezpace i sidste weekend. Jeg har bare en ting med gamle sandstenskrukker... og ja sandsten i det hele taget. 


Jeg have på netbutikken forelsket mig i to fine gamle franske krukker. Nåååe ja - ikke kun forelsket, også købt :-) De kunne ikke sendes og det var jo slet ikke så ringe for så måtte vi jo afsted og besøge butikken for at få dem hjem.
Denne store lyse krukke er virkelig flot i sin facon og jeg er vild med hvor perfekt den passer til vores cedertræ. Træet var vokset ud af sin gamle krukke,,,,,  en anden gammel sag af sandsten, og det var slet ikke så ringe endda.


Krukken som cedertræet før stod i - den står nemlig nu på trappen op til Orangeriet. Og den står ikke alene... for sørme om ikke der ved ezpace også stod en makker til den.


Jo da - den hvide herover er også "ny" og den passer perfekt sammen med den jeg havde. Farverne er ikke helt ens - men med tiden vil det udligne sig, og egentligt så er jeg slet ikke til hvis det er alt for perfekt.


Et par flotte store lavendel har fået ærespladsen i dem og det ser godt ud.... det gør det sørme.


I stuen står noget andet som ser godt ud....  Ja i mine sandstens-elskende øjne. De helt igennem fantastiske gamle svaner. Også fra frankrig og én af den slags ting som man ellers aldrig ser. De fik virkelig min mave til at krølle, og jeg måtte bare eje dem. Det var kærlighed ved første blik ♥


Ja jeg havde jo tænkt at de kunne få selskab af både spejle og en lille småblandet plante.... men da de blev placeret der næsten helt alene på købmandsdisken så kunne jeg godt se at det var sådan jeg lige skulle nyde dem i første omgang.


I køkkenet nyder jeg de gamle kaffeskåle... masser af patina men stadig fuldt ud brugbare. De gør kun chokoladen eller din snack bedre, dit bord flottere og dit liv smukkere.


*Jeg håber I kan holde til varmen. Her kniber det - og vi søger de skyggefulde steder i haven*

6 kommentarer:

 1. Kære Susan.
  Ja sandsten er utrolig flot, og det bliver flottere med tiden når naturen har sat sit præg på sandstenen.
  Krukkerne er utrolig flotte så jeg kan godt forstå at det var noget der hjem i samlingen.
  Svanerne er unike og utrolig flotte. Synes også at de står flot der uden meget andet.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten
   Tak for dine altid hyggelige og søde kommentarer :-)
   Ja hvad er det lige med mig og de krukker? Jeg har altid elsket dem, og nu er jeg vist blevet så "voksen" at jeg kan tillade mig at købe dem. Jeg sætter pris på de særlige og unikke ting- men de kræver desværre også at man lige har lidt på kistebunden til dem.
   Nyd sommeren.
   KNUS Susan

   Slet
 2. Kære Susan
  Hvor er de bare helt vildt flotte de krukker. Jeg er også helt forelsket i sandsten, men tror ikke jeg er helt "voksen" nok endnu 😉 Eller rettere sagt, må jeg vidst spare lidt mere. Svanerne er simpelt hen så skønne, og ja de står så smukt alene.
  Dejligt indlæg, tak for det 🌸

  Lone

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine, både krukker og svaner. 👍 Du kan altså bare noget med indretning, både ude og inde.... 😃

  SvarSlet
 4. JA nemlig sandstenskrukker af den pæne og lækre slags, det ser supergodt ud og cedertræets farve er jeg helt vild med.
  God søndag
  Annette

  SvarSlet
 5. Wauw! Skønne billeder af skønne sager.. jeg var helt sikkert faldet for svanerne også ;0) De er virkelig fine..

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.