tirsdag den 7. juni 2016

Vores nye grillbord - hjemmelavet og FEDT :-)

Vores grill har endelig fået en ordenlig plads i haven. Et grillbord som passer ind i vores have, ét som fungerer og som jeg syntes er pænt. Jeg er ikke så vild med dem som kan købes sammen med grillen - de er alt for plasticagtige til min smag, og så ligner de lidt et understel til en barnevogn *fnis*.


Bordet er hjemmelavet - efter gode ideer fundet på nettet, egne indput - og min mands håndværk. Den gamle muretrælle kunne en af vores gode venner hjælpe os med at få hjem, og efter en tur i byggemarkedet efter løsdelene var det faktisk ret hurtigt lavet.


Vandrør som ben og "flanger" til at montere vandrørene på trællen. Nederst - 4 hjul selvfølgelig, så den nemt kan flyttes hen foran orangeriet hvis vejret er til at sidde dér og grille.


På den nederste hylde har vi gemt den minde skønne gasflaske i en gammel zinktønde. Den passer perfekt til formålet, og man kan stadig nemt komme til flasken selv om man ikke kan se den.

I en kurv ligger de forskellige spray til grille - og grillbørsten selvfølgelig.


Grillen står på en gammel skifferplade, og står på den måde mere stabilt en hvis den skulle stå på trællen. Skifferen bliver kun flottere af at få lidt fedtstænk en gang imellem, og jeg syntes det rå look er rigtig fint.


Og den skønne støbejerns due fra Wildlife garden... den er selvfølgelig også med. Prikken over
i´et.... og vores nye grillbord, madsted og sommercentrum er helt perfekt.

Måske andre kan få en ide ud fra vores til at lave lige dét arrangement som I drømmer om i haven... hvorfor nøjes, hvis man kan lave det man gerne vil have selv.

*Go´grill sommer til alle I søde mennesker*

12 kommentarer:

 1. Rigtig flot og personligt grillbord. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan

   Af en eller anden grund, har jeg ikke adgang til kommentarfeltet for neden, som bare er hvidt, og ikke kan modtage skrift. Men der kommer et fint kommentarfelt frem, når jeg trykker på svar hos en, som allerede har kommenteret. Så jeg har trykket på Fru Fniis, som jeg er så enig med. Bordet er både flot og praktisk. Super godt fundet på. Duen er jeg også lidt pjattet med, så tak for linket.

   Slet
 2. Det er da blevet et rigtig fedt grillbord, for jeg kan kun give dig ret, at de man køber er kedelige og ofte ikke særlig robuste, når man vil flytte rundt på det hele.
  Tak for ideen, den kan sagtens bruges :-)

  SvarSlet
 3. Super fed ide Susan, den låner jeg lige lidt fra. Det var lige hvad jeg havde brug for. Så tak for det. Nu går turen til byggemarkedet.
  Rigtig god dag og det kan da kun blive en lækker gang Grill.
  Kram fra Linda

  SvarSlet
 4. Superflot og fedt bord. :-) det er herligt med en handyman.... :-)

  SvarSlet
 5. Fantastisk grillbord. Er specielt vild med gasflaske skjuleren, for de flasker er da om noget grimme og iøjnefaldende.
  Er sikker på at den bringer stor lykke i jeres dejlige have.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 6. Kære Susan.
  Alle tider gode idé, at gemme den grimme gasflaske væk. Det er virkelig blevet et dejligt bord.
  Rigtig god sommer til dig og Jesper.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare flot, kan rigtig godt li stilen. Det er kreativt tænkt.

  SvarSlet
 8. Super fin ide, jeg har de sidste par år søgt efter den perfekte grillbord, men har det lige som dig, de fleste er for plastikagtig. jeg kunne godt finde på at snuppe ideen, skal bare lige finde ud af om jeg har noget at skjule gas flasken i. De Zink ting jeg har passer ikke rigtig i størrelsen, og det er jo en temmelig vigtig del af designet.

  SvarSlet
 9. Fantastisk ide med muretrellerne, gør det meget mere rustikt. Hvor er i super gode til at få anderledes ideer til indretningen, virkelig kreativt. 👍

  SvarSlet
 10. Rustikt og lækkert - siger det bare
  Ser rigtig godt ud
  Annette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.