torsdag den 16. juni 2016

Et smukt flor.... som flormelis :-)

Pæonerne står virkelig på deres højeste nu. Et smukt og overvældende skue, og særligt når de står samlet i flok ser det ekstra flot og eventyrligt ud. 


I vores lille have står de alle samlet på det smalle sted ved stien foran huset. Uendeligt flot og frodigt.... altså lige indtil de afblomstre og der kun er de grønne blade tilbage. Så er det jævn kedeligt om jeg må sige.... men til den tid så vil vores øjne fæstne sig ved noget andet i haven.


Lige nu har nyder jeg dem.....  Alt hvad jeg kan.

Jeg har nurset dem og vandet dem i den tørre periode som vi har haft i de sidste uger - og nu hvor regnen er på vej sukker jeg og håber at de ikke bliver regnet i stykker.


Udtørring og regn ned i blomsterne er nemlig ikke noget de kan li´ - og den alt for korte blomstring kan blive endnu kortere, derfor har jeg reddet hvad reddes skulle.


Jeg syntes næsten det er synd at klippe de store blomster af, men omvendt er det en måde at få dem til at holde længere hvis vejret ikke er med os. De er en særlig luksus - og stuen får et strejf af flormelis :-) Et strejf af luksus og lykke over sig.


Jeg ville elske at ha´ vist jer nogle skønnere billeder..... men lyset var ikke så prangende da jeg nåede hjem i vores egen have med kameraet. Sådan er det - en hver ting til sin tid. Måske jeg kan fange dem én af de næste dage - hvis regnen ikke kommer mig i forkøbet.

Hvis nogle af dem stadig står smukt i weekenden når vores gæster kommer vil det da heller ikke gøre noget.... det vil faktisk være rigtig godt.

*Skøn dag derude*

6 kommentarer:

 1. Hvor er de riktig så lekre dine mange peoner. Jeg er så glad for peoner. Mine står fortsatt i knopp, så forsommeren har nok kommet lenger hos deg. Nyt dem!
  Jannicke

  SvarSlet
 2. Hvor ser de smukke ud, jeg har også en del. Nogle af sorterne er ikke sprunget ud endnu mens andre står SÅ smukt. Jeg nyder dem men er også træt af at regnen ødelægger blomsterne.

  God weekend - uden regn...

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne, jeg har selv kun de nærmest pinke, de er altså lidt larmende i farven, det ser flot ud på den smalle sti.

  SvarSlet
 4. Åhhh hvor er de utroligt smukke. Jeg har hvide pæoner højest på min ønskeseddel i år, og håber familien tænker på det når jeg snart har fødselsdag 😉
  Det ser virkelig helt vidunderligt ud med det drys af flormelis. Tak for altid skønne billeder

  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Flotte og store pæoner, kan man kun stoppe op af og nyde synet af. Håber at du fortsat kan nyde dem og regnen ikke har gjort det som er værst
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.