torsdag den 29. januar 2015

Vinterdrys og forårsstemning

Selv om jeg stadig jubler over det hvide drys som kommer fra oven, så nyder jeg også at endelig kan se lidt forårstegn i haven. 


I dag har været første dag i min weekend, og der har været god tid til at nyde både det fantastiske vejr, en tur med Lukla og blomster shopping.... og så en kig i haven.


Endelig var der vintergækker at se - og endda med blomster. Det er det aller allerførste tegn på foråret i vores have.


Og én af de få tulipankrukker som overvintre i Orangeriet, viser også tegn på liv. Ihhhh hvor er det spændende. Ja hukommelsen rummer ikke oplysninger om hvad det er for løg der er sat i krukken, men så er der jo en overraskelse forude.


Det plejer ikke at være svært at lokke Lukla med ud i Orangeriet - og i anledningen af fridag og dagslys skulle vi også lige ha´ den sidste nye hundeseng fotograferet. Èn af vores små "stiklinger" Dorje (og hans mennesker) har lagt billet ind på den, og I kan tro jeg glæder mig over at én af Lukla´s hvalpe nok skal have den at putte i. 


Sneen har drysset ned i dag - i flere omgange. Mere er i vente, ligesom temperaturene vist også dykker. Men selv om jeg har hygget mig over forårstegnene i dag - så er vejrskiftet meget velkommen. Jeg ønsker mig nemlig sne.... sne i fødselsdagsgave :-)


*SNOW*

5 kommentarer:

 1. De første forårstegn er skønne :) Her er vintergækkerne endnu ikke så langt fremme...men har set en gul knop på 4-5 krokus i haven allerede :)

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige fotos, og det er skønt det pibler derude.... Nu er der kun 1 måned til der står forår i kalenderen... :o)

  SvarSlet
 3. Kære Susan.
  I dag står der "Susan" i min kalender. Mon det så ikke er passende at ønske dig hjertelig tillykke med fødselsdagen? Vi ønsker, at du får en dejlig dag med skønne gaver og et dejligt nyt år med mange glade timer.
  Vi kan ikke komme til at smugkikke i vores krukker, da presenningen er frosset fast over dem, men mon ikke der også er spirer.
  Kærlig hilsen fra John og Eliane

  SvarSlet
 4. Det lyder som teksten fra en fødselar :-) mange gange tillykke til dig! Håber du nød dagen.
  Kh. Lone

  SvarSlet
 5. I love yours blog its such a beautyfull and full of inspirations...thanks...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.