torsdag den 22. januar 2015

Det ligner vinter......

Det ligner vinter derude. Der er ikke imponerende mængder af det smukke hvide sne, men dog et let drys som lyser op i mørket. De sidste dage har også budt på en hvid og kold tåge, og nu solen ikke skinner ned på nyfalden sne - så er det et smukt alternativ.


Ja egentligt kan man jo sige at jeg bare holder af at se dagslys......
Der er nemlig mørkt både når jeg tager på  arbejde og når jeg kommer hjem igen, så det er ikke meget jeg ser til haven. Men i dag har jeg været derude. Nydt min tiltrængte fridag med gode venner og afslapning -  en havevandring sammen med Lukla.


Særligt de hvide "bolde" lyser op derude. Hortensiablomsterne står alle med hvide kapper, og det er rigtig fint. De er nærmest som små lys derude i bedene, og jeg nyder det. Alt der lyser op er noget særligt og får mig til at smile.


Geranierne dukker sig også under sneen. Utroligt som de aldrig  helt visner hen for vinteren egentligt - men de er på alle måder bare altid et fint indslag i vores have. Altid grønne og friske - og altid flittige til at gro.


Men trods sneen og den hvide tåge så var dagen i går alligevel lidt grå. D. 21. januar er stadig i  vores tanker som en dag hvor vi fejre fødselsdag  - Sherpa´s fødselsdag. Trods den store glæde, at vi kunne sige tillykke med fødseldagen til hans søster Frida, som stadig trisser rundt og spreder glæde, så var det hårdt at blive mindet om hvor meget jeg savner Sherpa. Følelsen af savn dukker stadig op - og når den kommer, er det dejligt at Lukla er mere end gavmild med sin kærlighed og fjollede indslag.

Men selv om en dag er trist - så må man jo aldrig lade den fortsætte til dagen efter. Så i Sherpa´s ånd fik vi en go´ kage til kaffen og gik en god aftentur med Lukla i sneen. At være sammen med dem, som man deler minderne med gør godt - særligt når det gør ondt. Og så er det jo ekstra dejligt at vi måske snart har nyt om en lille ny hund i familien.


Snart er det weekend - dejligt. 

6 kommentarer:

 1. Godt at have minderne kære <3

  Og ny lille hund...? Det lyder spændende.

  En kærlig tanke på en hård dag og et varmt knus herfra.

  SvarSlet
 2. Oooops..... fik lige kaffen galt i halsen!:o) På den fede måde altså:o) En lille ny??? Åh ja, det lyder som en rigtig god ide. Det ville glæde Sherpa, at se jer være dobbeltglade igen.

  Da min hund døde, tog mig næsten 20 år, før jeg turde knytte mig inderligt til et nyt lille hundevæsen igen. Jeg fortryder nu, at det skulle tage mig så lang tid, for intet er bedre end end lille glædesspreder på fire poter. "Du ka` få kvinder og kager, og jordbær for sjov. Men der er intet så skønt, som en vuffilivov!"

  Spændte knus og spændte kærlige tanker

  SvarSlet
 3. Skønne billeder af en sneklædt have. Jeg forstår til fulde din tristhed. I disse dage er det et år siden vi måtte sige farvel til vores skønne vidunderlige hund. Det er bare så hårdt og savnet er stort. Vi måtte hurtigt erkende at vi er en hundefamilie, så der gik ikke lang tid før end vi hentede en ny lille vovse. Så jeg ønsker jer det bedste mht. en ny. God weekend herfra

  SvarSlet
 4. Så smukt ser det ud Susan med et lille fint drys......og efter lige at have hørt vejrudsigten så ser det ud til at drysset bliver tykkere i morgen. Jeg krydser fingre for en fortryllende smuk weekend trods savn. Knus og godt nytår Dorthe

  SvarSlet
 5. Kære Susan.Smukke blleder fra din have med et lille drys sne.Men nu lover de jo sne over hele landet i morgen.
  Dejligt at du har Lukla når savnet bliver for stort.
  Men synes da det lyder spændende med en lille ny til familien.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.