søndag den 1. februar 2015

Når man bliver sådan rigtig glad.....

Det har været en rigtig skøn og dejlig weekend. Jeg kunne fejre min fødselsdag i fredags, og traditionen tro var vi på tur... tur ud i det blå. Jeg syntes det er sådan en dejlig måde at fejre dagen på. Fri fra arbejde og tid til at tage ud og opleve....  bare os to.


Egentligt så betyder alderen ikke så meget for mig. Et par veninder tog fejl, og troede jeg "rundede" i år, men faktisk så tæller jeg ikke. Jeg forsøger at leve i nuet, og bare få det bedste ud af hver dag.
Men måske jeg alligevel er ved at blive gammel...  jeg har virkelig været tæt på tårer i denne weekend. Flere gange endda. Jeg er blevet utrolig rørt over de hilsner jeg har fået.


Et par fantastiske veninder sendte mig blomster hilsner....... Det var ganske uventet, og jeg blev virkelig rørt. Tænk at de havde lyst til at sende blomster til mig. Men sådan er de bare.... gode og eftertænksomme piger. Den ene har jeg kendt i mange mange år, og den anden ganske kort. Men med dem begge  - er det som vi har kendt hinanden altid :-)


Jeg fik også en fin pakke med posten, fra en skøn pige som kan noget ganske særligt med håndarbejde. En smuk hilsen som er "lige mig" -  også den var meget meget uventet, og fik mig til at synke en gang ♥ Desværre er der for lidt lys til at kunne fotograferer den i aften - men I skal nok få den at se.

Min mor forærede mig noget godt værktøj, til mit nye kreative "påhit", og noget gammelt og meget smukt sølvtøj fra min farmor. Og så var den gal igen....  :-)


En anden ting som virkelig har gjort mig glad, er vores "nye" stue. I mange år har vi nydt min mands akvarium, men nu var det tid for noget andet. Både bord og spejle er meget heldige fund her i den sidste uge, og pludselig er min drøm om et "nyt" hjørne i stuen virkelighed.
Jeg er vild med det...  og min søde mand er heldigvis også :-)


Billedet  her er fra vores tur i fredags. Lyset og udsigten var fantastisk.... ligesom museet Momu (tidligere Moesgård Museum)

*Det har altså været en rigtig glad og dejlig weekend*

10 kommentarer:

 1. Så smukt det nye hjørne er blevet - hvor er det rart at høre fra sådan en livs-nyder.

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen og det nye hjørne i stuen :-)

  SvarSlet
 3. Endnu engang tillykke med dagen. Sikke fint jeres nye hjørne i stuen er blevet, kan godt forstå at du er glad for det.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 4. Jeg var også på udflugt sidst jeg havde fødselsdag, og det er en dejlig måde at holde fødselsdag på. Det synes jeg i hvert fald også! Jeres nye hjørne er smukt :-)

  SvarSlet
 5. Godaften Susan.Et storttillykke med i fredags.................og skønt at høre at du havde en rigtig dejlig dag med din søde mand.
  Er helt vild med dit nye bord med de flotte spejle.............det ser bare rigtig godt ud.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen - og sikke et smukt hjørne du har fået lavet!

  SvarSlet
 7. Kære Susan, et stort og varmt tillykke med din fødseldag. Sikke en weekend, og sikke fantastiske gaver. Du er en heldig tøs er du... :0) Kærlig hilsen Heidi

  SvarSlet
 8. Det blev så smukt men det er du jo så god til Susan..<3

  Stort knus fra mig til dig..<3

  Ps..ingen nordmænd har meldt nogen danmarks tur endnu, men jeg holder dem i ørene.;-)

  SvarSlet
 9. Tillykke med dagen , lyder som om det var skønne gaver og vidunderlige blomsterholsner. Bare så dejligt. Kh Tina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.