tirsdag den 17. februar 2015

Blomster, glæde og noget om datoer.

Det har været nogle hårde dage i de sidste uger. Lige nu ligger jeg på langs med forkølelse og ørepine - og jeg føler mig temmelig slidt. 
Men alligevel er der smil og glæde - for uanset hvor træt man bliver af tanker der suser rundt i hovedet, så er vi omgivet af ene søde og skønne mennesker.... og vi har hinanden. 


Èn af mine kollegaer har en temmelig god "mærkedage-hukommelse", og derfor var der en meget kærlig hilsen og smukke blomster fra alle mine kollegaer i fredags. Ja - min søde mand og jeg går ikke så meget op i datoer og mærkedage, men sagen er at det var vores Kobberbryllupsdag.


Vi vidste godt at det var "vores dato"... men at det skulle var noget særligt.... det havde vi ikke lige bemærket.  Så overraskelsen var stor - over deres søde og varme tanker til os. Buketten var selvfølgelig i de dejligste varme "kobber-farver".


Meget meget sødt og kærligt ment, har vi fået hilsner og kram fra familien og venner. Det er altid dejligt at mærke at folks kærlige tanker - men vi havde virkelig ikke set dagen som noget "særligt". Vi fejre hver dag, nyder hver dag - og sætter pris på hinanden hver dag. Og det er også nemmere at huske end "12 ½ år".

Men derfor er der igen fine buketter og lækkerier i vaserne, og det er lige til at smile over. Buketten her ved påskelammet er blandt andet bundet af klematis, juleroser og hyacinter. Virkelig smuk.


Gode venner har forsynet os med de smukkeste forårs bebudere.... mirabellegrene. Snart springer de  ud - og foråret indtager stuerne.


Grøntorvet - min faste "løgplante-pusher" har for tiden masser af forår i krukker. Et par dage inde i varmen, og så er der blomster, farver og dufte i hele huset.


Buketten her...den er virkelig smuk. Franske anemoner og perlehyacinter - jeg syntes den er noget ganske særligt.


Grenene var i rigelige mængder - tænkt en luksus at kunne fylde alle vaser i alle rum med friske mirabellegrene...... med garanti plukket med kærlighed og gode tanker.


Og denne særlige pil. Sjov og finurlig -  og helst sin egen. De små "dutter" vokser for hver dag inde i varmen,  og den bliver mere og mere lodden hver dag. Et sjovt indslag, og gæslinger er virkelig nuttede :-)


Min pc er stadig usamarbejdsvillig, men da datoen for garantien har ventet læææænge på at jeg kunne ta´  mig sammen til at sende den væk, så er den overskredet. Ja - os og datoer!!!
Nu må andre muligheder undersøges - alternativt, må den rejse til de evige pc-marker.

*Smil*

9 kommentarer:

 1. øj, hvor er der fint i dine stuer, det er vel nok smukke buketter - og tillykke forresten. Håber at tankerne i dit stakkels hoved får lidt orden og struktur - så du kan slappe af - varme hilsner herfra.

  SvarSlet
 2. SKØNT at kunne fylde alle vaserne op! Tillykke - og tak for smukke billeder :o) KH Trine

  SvarSlet
 3. Æv med pc-problemer, det er ikke spor sjovt.... Så fint der er i dine stuer og smukke buketter, det luner da med så megen kærlighed og glæde fra dine omgivelser. Tillykke :)

  SvarSlet
 4. Sikke smukke billeder.. uh ja Grønttorvet er altid et dejligt sted at komme - og særdeles fristende ;0)
  Tillykke med dagen - og alle de smukke buketter..

  SvarSlet
 5. Hej Susan.Øv med både helbredet og din PC.....................men et stort tillykke med
  kobberbrylluppet
  Og hvor er du blevet begavet at alle vennerne og gode kolleger.
  Smukke buketter og dejlige forårsgrene i stuerne er jeg sikker på
  kan dulme dine dårligheder.
  Og med smil kommer man langt.
  Mange trøstende knus Jette

  SvarSlet
 6. Tillykke med kobberbrylluppet, dejligt at nogen havde husket det for jer :-)
  God bedring med ørene og forkølelsen, nu bliver det forår, er jeg sikker på :-) solen har da skinnet dejligt i dag.
  Dejlige stemningsfulde billeder, du har taget af de skønne buketter. Samt foråret i jeres vindueskarme, men de fine glasting som lyset spiller i.
  Du må nok ønske dig en ny PC, for sådan en er ikke til at undvære.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 7. tillykke med kobberbrylluppet, vi har det i juni måned :) :)

  SvarSlet
 8. Kæreste Susan.
  Det gør os meget ondt, at du har det så dårligt. Men man skal tage sig tid til at sørge, det er meget vigtigt. Vi sender dig begge to mange kærlige tanker.
  Dernæst et stort tillykke med kobberbrylluppet. Godt at høre, at I fejrer hver dag.
  De kærligste tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 9. Kære Susan og Jesper.

  Er stort og varmt tillykke med kobberbrylluppet. Hvor er det dog nogle fantastisk smukke buketter og opstillinger, der pryder jeres hjem. Rendyrket æstetik på en meget nænsom, blid og delikat måde. I love it. Alle de smukke flasker er vidunderlige, især i de sarte aquafarver. De er fulde af sjæl og charme. Sådan en samling kunne man godt blive totalt bidt af at få fat i. Eller "bare" et par stykker, ville også lune godt.

  I er utroligt livskloge jeres unge alder til trods. Hvor er det flot, at I fejrer jeres kærlighed hver eneste dag. Man må aldrig tage nogen eller noget for givet og det ved I dybt i hjerterne.

  Håber du snart kommer ovenpå igen, søde Susan. Men det er også vigtigt at give sigselv den tid, man har brug for. Og så hjælper det altså gevaldigt på psyken at have noget smukt at kigge på. Og det har I......for søren da.

  Hils kobberbrudgommen.

  Tillykkeknus fra morsingboerne

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.