torsdag den 3. april 2014

Vinterfrakke og sommerdyne - og hvor er jeg heldig :-)

Jeg ved ikke lige hvad der sker i de her dage... foråret er virkelig kommet, og så har jeg fået genstartet mit held :-) Ja - begge dele er ret overvældende i disse dage, og det er jo bare fantastisk.


Første punkt på dagens "fridags-program" var en omgang pelspleje til Lukla. Den ugentlige omgang med børsten, er blevet udskudt et par dage, men nu måtte jeg hellere få fjernet lidt af den løs vinterfrakke på hende.


Da vi var færdige, var Lukla en stor håndfuld uld mindre. Og for første gang i år, hang vi den ud til fuglene. Jeg bruger de dér holdere til fedtkugler, til at holde ulden, og fuglene er flittige gæster. De henter uld i rutefart, og det er ret morsomt at se hvordan en stor tot uld flyver afsted - fuglen er der jo også, men kan ofte slet ikke ses.


Og se så lige her.... Fuglene har fået endnu et lille fuglehus i haven. Et fint fint ét fra Bloomingville, som jeg var utrolig heldig at vinde på bloggen "Flest hverdage" Præmien var sponseret af "Drømmegaven", og den anden aften kunne jeg så åbne den smukke pakke som posten havde med. Jeg er utrolig glad for fuglehuset, og nu er det placeret i hegnet, bag en klematis. Måske der allerede nu er en lille fugl som har udset sig en ny og lækker bolig.


:-) ...... og så... så har jeg sørme og helt utroligt vundet titlen som "Årets mest inspirerende blogindlæg" på "Franciska´s Vakre verden".

Jeg fik beskeden i dag, og jeg er rigtig glad og stolt. Jeg er virkelig taknemmelig for alt jeres støtte, stemmer og LIKES. I er bare de bedste, og jeg er rigtig stolt over at I har haft lyst til at støtte mig igennem konkurrencen.

TUSIND TAK ALLESAMMEN

Særligt er jeg jo glad for at mit blogindlæg om haveglæde og haverum, kunne gøre sig i blandt de fine interiørindlæg. Ja, det var fint selskab - men støtte fra havefolk og gode venner er nu noget særligt.

*Nu er det snart weekend - med masser af spændende projekter. Og så - så vil jeg også vise jer  hvad jeg også har været heldig med :-) *

29 kommentarer:

 1. Tillykke Susan :-) med det hele:-) og hvor er det en god idé at gemme Luklas uld tolv fuglene:-) den idé vil jeg da lige snuppe selv om Alma nok ikke kan levere til så mange redskaber endnu.:-)
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej LInda. Lidt har også ret... det er jeg sikker på at fuglene vil give mig ret i :-)
   Rigtig god weekend og tak for din hilsen.
   Havehilsner Susan

   Slet
 2. Stort tillykke med titlen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-)
   God weekend fra Susan

   Slet
 3. Til lykke med at dit indlæg blev valgt som årets mest inspirerende! Det fortjente du da også :-) Det er er pragtfuldt blogindlæg!

  Og så er jeg glad for at se at fuglekassen har fået et fint nyt hjem ovre hos jer. Det er så hyggeligt at tænke på at fuglekassen via Flesthverdage endte hos dig!

  Jeg venter spændt på at se hvad du mere har været heldig med :-)

  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nana :-) Ja jeg er helt vild med det lille fuglehus - det er rigtig fint og jeg håber fuglene flytter ind allerede nu i foråret.
   Og tusind tak for din søde hilsen.... jeg er virkelig glad for jeres ord og hilsner om mit indlæg varmer meget mere end nogen præmie.
   KNUS

   Slet
 4. Tillykke Susan - så har vi ikke stemt forgæves, men det var jo også et godt indlæg.Fuglene bliver sikkert glade for Luklas hår.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - nej I har bestemt ikke stemt forgæves. For jeg føler mig som den heldigste og gladeste blogger I kan forestille jer.... Du og de andre søde mennesker som har støttet mig er bare de allerbedste.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Stort tillykke. Ikke underligt det vandt, for det var så flot et indlæg, som virkelig fortjener den ære. Men det kendetegner dine blogindlæg, altid smukke billeder, ledsaget at gode tekster. Jeg nyder at læse med hos dig.
  Så fint et fuglehus, det bliver da snart beboet. Luklas uld, vil gøre reden dejlig blød, for de små unger.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det fine ord Anette..... Jeg er jo helt rørt. Det er virkelig dejligt at høre hvordan du oplever at komme forbi herinde, og det er helt uvirkeligt at så mange har haft lyst til at støtte mig. Tusind tak :-)
   Ja - sommerdynen skulle være redet for de små fugleunger... håber der er nogen som vælger det nye hus som bolig.
   Mange knus

   Slet
 6. Tillykke! Det glæder mig, at du vandt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Susanne :-)
   Rigtig god weekend til dig
   Hilsner fra Susan

   Slet
 7. Tillykke til dig, det var også et rigtigt godt og flot indlæg, syntes også at du fortjente det :-). Måske, måske bliver der en anden god gang :-), i såfald vil jeg glæde mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din hilsen - og rigtig god weekend
   Mange hilsner Susan

   Slet
 8. Tillykke, Susan - det var rigtigt dejligt at du vandt og blogindlægget var virkelig godt og stemningsfuldt og en rigtig appetitvækker til en gentagelse af besøget hos Tanten.

  Fint fuglehus, det har fået en fin placering der i clematissen. Luklas hår er da perfekt redemateriale, kan lige forestille mig de bittesmå fugleunger putte sig i hendes pels.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla. Ja det plejer at være et hit med hundepelsen i redekasserne. Da jeg gjorde rent i redekasserne kunne jeg se en god del pels i reden - og det gjorde mig rigtig glad.
   Og tak for hilsen - jeg er stolt af de fine ord som du omtaler mit indlæg med.
   Skøn skøn weekend til dig
   Susan

   Slet
 9. Her redes også igennem, utroligt at hunden, her, kan have så meget hår/uld i overskud, men skønt at fuglene kan bruge det(jeg hænger det dog ikke op)!
  Stort TILLYKKE med titlen:-D og dejligt du vandt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette. Ja det er lige nu der er overskud af vinterfrakkerne på hundene... de smider rigtig pelsen lige nu. Vores race fælder heldigvis ikke så hele huset flyder - ulden sætter sig i yderpelsen og ved almindelig pleje så kan man fange det med børsten.
   Tusind tak for din lykønskning.... Jeg er så glad.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 10. Hjertelig tillykke Susan, du fortjener det sørme også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Susanne :-)
   Kan du ha en skøn weekend
   Hilsner fra Susan

   Slet
 11. Kære Susan.
  Et stort TILLYKKE fra os begge to. Det er virkelig fortjent, for det var en meget smuk artikel om Jytte og Johns have.
  Også tillykke med fuglehuset. Når du så oven i købet hænger uld ud til at putte i reden, har du bestemt fortjent det.
  Er spændt på hvad du ellers har været heldig med:)
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej I søde mennesker. Hvor er jeg glad for jeres hilsen... den varmer utrolig meget.
   Ja der er masser af inspiration og smukke motiver i Jytte og Johns have - så jeg takker også dem for muligheden for at suge til mig, for derefter at kunne skrive om det.
   God weekend til jer.
   Knus Susan

   Slet
 12. Det var også et dejligt indlæg du havde lavet, så det fortjente at vinde.
  Tillykke med det hele. Altid godt at få lidt medvind. Det er ikke at kimse af!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Nej.. medvind er dejligt og at folk har lyst til at tilkendegive deres støtte i form af stemmer er også fantastisk. Det er en følelse som jeg sætter stor pris på, og som jeg er glad for at have fået lov at opleve her med min blog.
   Tusind tak for din hilsen
   God weekend Susan

   Slet
 13. Kære Susan.

  Et stort og rungende tillykke med det hele, skal der også lyde herfra. Hvor er det dejligt, at heldet sådan tilsmiler dig for tiden.Det må være skønt at komme ind i en hel stime af held:o)

  Sikke nogle dejlige bløde reder Lukla leverer pels til:o) Her bliver dun og små fjer fra vore duer, flittigt brugt i diverse fuglereder.

  Også jeg glæder mig til at se, hvad du mere har haft held med.

  Rigtig god weekend til jer.

  Knus og kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Også skøn weekend til jer :-)
   Jeg kan også kun forestille mig at dun fra eventyrligt duer er skønne som sommerdyne for fugleungerne - tænk at en lille spurv kan komme til verden dér.
   Ja det er en go´ stime.... og jeg nyder det :-) Dejligt at kunne være så heldige en gang imellem.
   Knus

   Slet
 14. Så flot Susan, og et stort tillykke med titlen, det er bare SÅ godt gået... :0) Det fuglehus må jeg da lige se nærmere på, for det er da så fint, lige noget til vores have... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi.
   Tusind tak ... jeg er også utrolig glad og ret overvældet af alle jeres stemmer.
   Og fuglehuset... det er virkelig CUTE :-)
   Mange weekenhilsner fra Susan

   Slet
 15. Hej Susan. Tillykke, det er fuldt fortjent, smukke billeder og fine tekster:0) dejlig at følge med i hvad I går og hygger jer med. God weekend til jer.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.