torsdag den 17. april 2014

Rigtig god påske

Jeg har glædet mig.... sådan rigtig glædet mig. Men skulle jo tror at det var pakker indblandet ligesom i en juleferie - men nix det er bare en helt almindelig påskeferie som jeg har glædet mig sådan til. 


Det er jo helt almindelige helligdage ... men det er også helligdage som kan bruges til alverdens ting. Der er lyst og dejligt ude, og der er masser af ting man kan gøre. Jeg glæder mig til at komme i haven, komme ud i det blå og til at komme på familiebesøg.
Men hvor ofte er det lige at man kan ha´ SÅ mange fridag i træk, uden at alle dage er "beslaglagt" af både det ene og det andet..... ?? Nej vel - jeg glæder mig til at vi kan når langt det meste.


Vi håber at vejret bliver så fint som det er lovet. Helst ingen blæst og regn - og allerhelst noget sol til at give krop og sjæl noget varme. Haven bliver grønnere og grønnere for hver dag - og jeg vil nyde at have tiden til at være midt i det hele. Ja vist trænger det til at blive luget - men hvis solen skinner, så vil jeg med glæde gøre dét også :-)


Rigtig god påske til dig og dine. Jeg håber du får nogle skønne dage, og får tid til det du allermest drømmer om.
Jeg drømmer mest om en dejlig dag i haven - få møbleringen af terrassen på plads, og så en dejlig middagslur i Orangeriet med min søde mand og Lukla. Det er lykken :-)

*God påske*

14 kommentarer:

 1. Tak, Susan, og god påske til dig - og din mand + Lukla ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)
   Tak skal du ha´.
   Hilsen fra Susan

   Slet
 2. Også en rigtig go påske her fra det sønderjyske... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi.
   Ja - den er jo godt igang nu... og den er go´ :-)
   Mange hilsner Susan

   Slet
 3. Ønsker jer alle en rigtig god påske og god lur i orangeriet. Må påsken blive lang og fyldt med mange smukke timer i haven.
  Knus Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Heike. Du kan tro den er go :-) Bare dagen i dag har givet os mange utrolige timer i haven, og humøret er helt i top. Vi har nået rigtig meget- og vi nyder det så utrolig meget. Så er det jo ingen sag at lave havearbejde :-)
   Mange hilsner Susan

   Slet
 4. Dejlig påske til jer alle 3..håber at I når det hele..:-)
  Her er regn og blæsevejr..men pyt med det. Vi har sovet længe sammen med alle dyrene..:-)
  For jeg er i godt humør..:-)
  Min veninde over på Sjælland og jeg har nemlig planlagt en skøn ferie sammen til næste år. Nemlig en tur rundt i Scotland..:-)
  Jeg har jo været der flere gange men hun har altid drømt om at komme dit...så nu gør vi alvor af det.
  Hvorfor det først bliver til næste år..er at vi meget gerne vil til Tatoo som er i August måned og vi kan først få billetter til 2015.
  Så nu går jeg i gang med et trænings program for knæerne skulle gerne være gode til at klatre lidt i det skotske højland..;-)
  Altid dejligt til at have noget at se frem til..:-)

  Stort påskeknus fra Lisbeth

  Ps..smukt påskepyntet og fuglen er skøn..:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt at læse om din påskeglæde, jeg er efterlønner, så jeg har ferie hver dag - og uhhhh, hvor er det skønt.
  Elsker dine æg og den fine guldfugl (jeg kan huske at have set og beundret den før).

  SvarSlet
 6. Hej Susan.Dejligt med feriedage..............hvor man kan gøre lige hvad man har lyst til.
  Smukke glasklokker med de dejlige guldfugle...........har selv en del klokker.
  Og de kan jo pyntes alt efter årstiden.
  Håber du må få en rigtig dejlig påske med manden og Lukla.
  Knus Jette

  SvarSlet
 7. Tak i lige måde med ønske om en god påske!

  SvarSlet
 8. Også god påske til dig og dine! Det er sandt, der er noget særligt ved påskeferien, sikkert fordi det, som regel, er ved at være forår og nogenlunde vejr.

  Jeg skal på den traditionelle påskerundtur i dag, hvor jeg - måske - også vil besøge Lone/Lope. Det kommer an på mængden af biler langs vejen. :-) Ellers udsætter jeg det til søndag eller mandag.

  Jette
  http://jettek.typepad.com/parttime_perfectionist/

  SvarSlet
 9. Og rigtig god påske til jer, jeg håber at I får nogle skønne dage. Jeg har det rigtig luksuriøst for jeg har haft en uges ferie indtil nu og nået så mange ting.
  Jeg krydser fingre for at vi kan komme i haven uden for meget blæst og kulde, det er heldigvis en tid hvor det er nemt at få overskud - idag så jeg dejlige lysegrønne bøgetræer og så var mit humør i top:o)

  SvarSlet
 10. Lyder skønt med luren i orangeriet - og alt det andet! God påske til dig og dine!

  SvarSlet
 11. Ville lige forbi og ønske dig en god Påske. :-)
  Kh
  Birgitte

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.