mandag den 4. november 2013

Velkommen til min blog

Jeg har længe tænkt på, at jeg ville præsenterer de forskellige dele af min blog for jer.
Jeg er jo super glad for at jeg hele tiden får nye besøgende herinde, men måske I ikke alle ved hvad der gemmer sig under de forskellige faner.

Derfor vil jeg gerne vise jer lidt rundt....


Bag knappen "Orangeri" finder du først og fremmest historien om hvordan vi fik os vores Orangeri. Du finder her linket til det indlæg som vel nærmest var starten på mit blog-liv. Jeg lavede nemlig en dagbog over processen med at klargøre til, og opsætte vore Junior Orangeri. Jeg manglede selv sådan et indlæg, i vore egne overvejelser, så derfor kom min blog til verden. Jeg ved at mange har fundet god inspiration derinde - og det er jeg SÅ glad for. 

Ellers finder du masser af billeder af Orangeriet. 


Bag knappen "Have" finder du masser af billeder. De bedste billeder af haven gemmer sig her, og hvis du gerne vil have et hurtigt "have-kig" igennem de forskellige måneder, så finder du dem her. 


Bag knappen "Mit hjem - mit slot", finder du også billeder. Her er det billeder fra vores hjem. En del af jer besøgende herinde, er meget interesserede i indretning, og det er dejligt at høre jeres feedback. I vinterhalvåret er der jo ikke den store aktivitet i haven, og derfor skifter "garden-bloggen" lidt over i en "home-blog".


Bag knappen "Mine fotokort" finder du mine små "børn" - mine fotokort. Mine kort kom til  verden, da flere fortalte mig at jeg da burde lave nogle af mine fotografier til kort - og det skulle da prøves. Jeg har lavet både julekort, og "stemningskort", og de blev rigtig godt modtaget. De nyeste skud på stammen er blomster-kortene som vi lavede her i sommers. Ja - jeg siger "vi", for min mand har også lavet et sæt med sine motiver.
På siden kan du se motiverne som er i de forskellige sæt, og hvad det er du køber hvis du falder for dem.  

Overvejer lige nu om jeg skal lave nogle flere - evt nye julekort. Men nu må jeg se hvad November måned bringer. 


Så er vi nået til knappen "Mit loppemarked". Da vi jo bor i et lille hus, må jeg nogen gange indse at jeg ikke KAN beholde alt. Der kommer jævnligt nyt ting ind på siden, også uden at jeg nævner det i et indlæg. Så hvis dén slags har din interesse... så kig derind en gang imellem. 


"Shopping"-knappen gemmer på en oversigt over de skønne butikker og kunstnere hvor jeg selv elsker at forelske mig alverdens ting. En link-side altså. Under de forskellige kunstnere og butikker, er der links til mine indlæg, hvor de er nævnt eller indgår på én eller anden måde. 
Siden er ikke helt færdig, og vil jo selvfølgelig hele tiden blive udvidet...


Under knappen "Åben have & Orangeri" finder du stadig invitationen til vores have arrangement i august. Men det varer ikke længe ..... for jeg glæder mig til at opdaterer siden med billeder fra dagen, og måske links til jeres indlæg om jeres besøg i vores have. Og så ... så er det jo også herinde at vi forhåbentligt kan skrive endnu en ny dato for "Åben have & Orangeri".

Det var en lille rundtur på min blog´s undersider.... Håber I hyggede jer. 

*KNUS*

5 kommentarer:

 1. Kære Susan.

  Tak for denne pædagogiske oversigt over din blog. Har dog allerede snuset lidt, men først i dag nåede jeg "flere kilometer" ned af den, så jeg kunne trykke mig til som Fast Læser. Glæder mig nu til at følge dig og blive begejstret for dine fine indlæg og sider.

  Dejlig dag fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katinka. "Flere kilometer"... du har ret. Jeg må vist få flytte den "fast læser" knap lidt længere op. ... Tak for hintet - man kan jo godt blive lidt "blind" på hvordan siden ser ud.
   Herligt at du følger med herinde... det er SÅ dejligt at høre.
   KNUS og god dag til dig.
   Susan

   Slet
 2. Hej Susan.Fin oversigt over din blog.Har nydt alle dine links.Især dem der omhandler dit hjem og have.Har også skrevet lidt om hvad jer får tiden til at gå med nu når vi nu så småt er trukket indendøre..
  Ville bare ønske at jeg kunne finde ud af at lave sådanne links.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Tak for din dejlige hilsen - du gør mig SÅ glad når du fortæller at du nyder at kigge forbi på mine sider.
   Dét med links - det kan jeg måske hjælpe dig med en gang Jette.
   Mange knus og også fortsat god aften til dig.
   Susan

   Slet
 3. Tør slet ikke klikke ind på dine links - for så kommer jeg først i seng klokken meget sent i nat. Har set de fleste, men alle tåler et gensyn <3

  Håber alt er vel.
  Stort knus til jer begge.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.