lørdag den 30. november 2013

Julebesøg hos Fransk Livsstil

Sidste stop på vores juletur til Lemvig, var hos Fransk Livsstil.


Det er én af mine ynglings butikker, da der virkelig er mange smukke franske ting. Ægte patina, og masser af sjæl. Kun én aller ganske få af hver slags - og der er kun det bedste af det bedste.


Særligt faldt jeg over de gamle glaskugler denne gang, og flere af dem kom med os hjem. Nogen vil nok kalde dem for "dyre", men jeg vil hellere kalde dem unikke. Og det er lidt lige som med god chokolade... hellere lidt men godt.
Jeg fik god "chokolade" med mig hjem :-)


Sidste år fandt vi jo vores juletræ hos Fransk Livsstil - en DRØM af et juletræ. Og ærligt så havde jeg sat næsen op efter sådan et træ igen i år. Intet mindre kunne gøre det.


Men der var ikke lige det rigtige træ, og vi havde heller ikke mulighed for at få det med os hjem i bilen. Så pludselig så jeg julen for mig.. uden et træ. Ja, sådan måtte det jo så være..... i min skuffelse. Jeg skal i forvejen undvære flere ting i denne jul - så ét træ fra eller til :-(


Men mon ikke vi findet et træ et sted... selvfølgelig gør vi det. Jeg håber på endnu en tur til Fransk Livsstil efter mit drømmetræ, for jo - hun får nye træer af flere omgange. Men dét vil december måned vise.
Men et ekstra besøg hos Anne-Mette vil bestemt heller ikke være dårligt. Måske jeg falder over nogle flere fristelser..... "chokolade" eller de hjemmebagte vanillekranse :-)


Fransk Livsstil har åbent hver lørdag og søndag indtil jul. Og kommer du ikke lige forbi, og har du lyst at ser mere, så kan du besøge butikkens hjemmeside HER.11 kommentarer:

 1. Jeg ser lige at Obama familien har fået foræret et Douglassgrantræ på 5 m - måske kan du sende en ansøgning til den forening der har skænket dem træet :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha Sussi.... Tak for din skønne hilsen. Jeg tror nu ikke det bliver nødvendigt med en ansøgning om et juletræ. Vi skal nok få et.... et fint et.
   Og så kan mindre end 5 meter også gøre det :-) For vores forhold er vist ikke sammenlignelige med Obana´s :-)
   Rigtig god weekend
   Susan

   Slet
 2. sikke en flot blog du har! jeg glæder mig til at læse dine indlæg. er lige selv startet www.leblomster.blogspot.com. skal til sommer have opført orangeri!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina - og velkommen til.
   Hyggeligt at du havde lyst at kigge forbi, og at du også har lyst til at følge med herinde. Jeg har lagt mig som følger af din blog, og jeg glæder mig til at kigge med dér også.
   Spændende med et orangeri...utrolig spændende. Det er en spændende tid her op til... og når det så står der - så er det ren nydelse.
   mange hilsner fra Susan

   Slet
 3. Sikken et smukt sted! Jeg kan nu godt forstå, at du blev forelsket... Har også selv forkøbt mig - igen i år!
  Mange kærlige hilsner,
  Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror dét dér med at forkøbe sig Mathias... det høre sig vist til i juletiden. Jeg syntes der er SÅ mange fristelser. Store og små - til inde og ude. SUK.
   Håber du selv får muligheden for at kigge forbi i Lemvig engang - jeg tror du vil syntes det er en rigtig spændende butik.
   mange hilsner og skøn weekend
   Susan

   Slet
 4. Åh hvor ser der spændende ud, utroligt at jeg endnu ikke har været der :-) men det kommer. Er helt vild med zinkbaljerne på muren, med grantræer imellem.
  Juleknus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Ja det var såååå fint med baljerne dér imellem træerne.. en rigtig god ide.
   Men kræver både mange træer og baljer for at gøre ideen efter - og jeg har ingen af delene :-)
   Mange weekendhilsner fra Susan

   Slet
 5. Kære Susan.
  Det er fantastisk at tre så flotte forretninger ligger i Lemvig.
  Min dejlige kæreste har foreslået at vi tager et smut derud, godt inspireret af dine smukke billeder.
  Vi må se om jeg lader mig friste næste weekend.
  Ønsker dig og din mand en dejlig 1. søndag i Advent.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 6. Dejligt at se dine billeder fra de forskellige steder i og omkring Lemvig. Jeg har skrevet et par indlæg om det samme og har tilladt mig at linke til dine indlæg i det seneste, som man kan læse her: http://jettek.typepad.com/parttime_perfectionist/2013/12/kl.html
  Mange hilsner Jette (som endelig har opdaget, at man kan tilmelde sig med mail for at få besked om nye indlæg. Min foretrukne måde. :-))

  SvarSlet
 7. Sidste år besøgte jeg, efter opfordring på din blog, fransk livsstil. og sikke en nydelse. vi sad i deres private stue og nød hjemmebag og kaffe. varerne er ikke i den billige ende, men som du siger - lidt men godt. det er virkelig et sted man kommer i julestemning.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.