fredag den 29. november 2013

Besøg hos Karsten Andersen - bolig og blomster

I dag vil jeg gerne vise jer billederne fra vores besøg hos den skønneste butik i Lemvig - nemlig Karsten Andersen - bolig og blomster.


For enden af gågaden og med kig til vandet ligger den...
Ja, men kan ikke undgå at se at her er en butik som er helt speciel, for allerede på lang afstand ses dekorationerne uden for døren.


Jeg elsker den slags, og det virker lige som en magnet på mig. Fine møbler, skind, lanterner og masser af grønt og blomster....  Ting som fortæller at hér er der virkelig smukke ting at finde.


Flere af jer ved, hvordan jeg hvert år leder i lang tid efter grankranse til at hænge i min stue. Endnu har jeg ikke fundet nogen i Viborg som jeg har har været sådan rigtig glad for....  men hos Karsten Andersen er smukke kranse en selvfølge.


En anden selvfølge hos Karsten Andersen er overdådighed....  Virkelig flotte og overdådige dekorationer. De bruger masser af blomster - friske blomster vel og mærket, og det giver et udtryk og en følelse som er utrolig eksklusiv.


Og julen fornægter sig ikke i den smukt dekorerede butik.... Den er overalt og den giver nærmest én en stor krammer. En julekrammer.


Masser af levende lys, pynt og grønt....  


... og masser af dufte og indtryk.


Butikken bugner..... bugner af blomster, brugskunst, smukke møbler og oplevelser.


Vi får altid en fantastisk velkomst og masser af smil....  Og jo de kunne sørme godt huske, at det var os, der i den tro at butikken havde åbent, kom til at "brase ind" hos dem i butikken en søndag op mod jul sidste år. Godt at de have "rigtigt" åbent i år..... vi er jo ikke meget for at trænge os på :-)


Vi nød alle de smukke indtryk .... lige som de hjemmebagte pebbernødder :-)


Er du på Facebook kan du finde Karsten Andersen - bolig og blomster´s side lige HER
Og ellers... så kan jeg kun anbefale dig at kigge ind forbi hos dem i Lemvig.
7 kommentarer:

 1. øj øj øj hvor fint... mon ikke du blive fristet af alle de dejlige ting

  SvarSlet
  Svar
  1. Fristet.....?? JO det kan du lige tro jeg gør Sussi :-)
   Desværre møder jeg alt for mange fristelser på denne tid af året, så det er en stor udfordring at vælge hvad jeg MÅ lade mig friste af.
   Men fin... helt utrolig fin.. dét er butikken.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Svar
  1. Måske du skal en tur til Lemvig Solvejg?? :-)
   Fortsat god aften.
   Hilsen Susan

   Slet
 3. Svar
  1. Det kan du tro det også er Fru Friis.
   Bestemt et besøg værd.
   Mange hilsner og god weekend.
   Susan

   Slet
 4. Hvor er det nogle fede butikker du besøger Susan, det er så hyggeligt de fotos du poster.... :0) Det er en skam jeg bor så langt sydpå, men jeg må på jagt efter tilsvarende butikker her i det sønderjyske... Rigtig go 1. advent... :0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.