onsdag den 27. november 2013

Juleudstilling hos LoPe

Jeg vil starte med at vise jer ét af de steder som vi besøgte søndag. Jeg elsker nemlig dét sted... Keramiker Lone Pedersen´s værksted, butik og hjem.


LoPe åbnede igen dørene til sin smukke juleudstilling - en begivenhed som traditionen tro trækker masser af besøgende til. Og dét forstår jeg jo godt.


Lone er én af de mest hjertevarme mennesker jeg kender.... Men føler sig altid velkommen og vi bliver suget ind i hendes smukke og spændende univers når vi kommer dér.


Og så er hun virkelig dygtig. Hendes keramik er smukt og enkelt - og helt unikt. Jeg elsker hvordan hver enkelt ting er sin egen, og hvordan man kan kende "Lone" i den.


Men en anden og helt helt fantastisk ting som Lone også laver, er de "forkobberede" blomster, grene og frøstande. De er SÅ smukke, og mit haveelskende hjerte krøller hver eneste gang jeg ser én af dem.


Tænk at kunne tage naturen med sig ind i stuerne.....  som en smuk og holdbar dekoration. Jeg er helt helt forgabt i dem.


Overalt summede der af glade besøgende..... Stemningen var hyggelig og afslappet, og trods at alle stod i vejen for alle - så gjorde det slet ingen ting. Jeg tror, at de andre besøgende havde det ligesom jeg... man kan bare ikke blive i dårligt humør hos LoPe.


I gården var der også fyldt med fristelser..... mange fristelser.Jeg var fristet af SÅ mange af tingene - ja nærmest alt. Dekorationerne og præsentationen er noget helt særligt og det eventyr som det nærmest var at gå rundt og se det hele... det er lige noget for mig. Blandingen af nyt og gammelt, grønt og rustik er typisk LoPe.


De flotte beton ting var perfekte. Ærligt så kunne jeg sagtens bruge mindst én af hver slags. Jeg valgte dog at begrænse mig stærkt, og købte kun én....... !!!! Men en dag, så må jeg tilbage og få fingrene i mange flere af dem.


De søde piger ved kasserne havde travlt med at pakke gaver ind. Helt sikkert mange julegaver, men også skønne ting som "bare" skulle med hjem og gøre lykke i de små hjem. I køkkenet og stuen blev der serveret hjemmebag og gløgg..... ej hvor var der bare julehygge over alt :-)


Og hvad kom der så med hjem i vores pose? Selvfølgelig en smuk forkobberet hortensia blomst, en kvist med blomsterne fra en tjørn - og en hyacint hvor blomsten titter frem. Ihhhh hvor glæder jeg mig til det skal pryde mine jule-stilleben. Jeg kan se det for mig - og det bliver SÅ flot.


LoPe´s juleudstilling er også åben i denne weekend. Så hvis du syntes mine billeder ser spændende ud, så må du ikke snyde dig selv for selv at opleve det hele selv.  Det er noget ganske særligt og helt sikkert en juleudflugt værd :-).....og kommer du forbi derude - så hils lige Lone fra mig :-)


Næste gang.... så tager jeg jer med til endnu en skøn butik i Lemvig.

16 kommentarer:

 1. So beautiful are your decoration photos!
  Greetings from Holland

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you for your greeting. Nice to you for stopping by.
   Regards Susan

   Slet
 2. Kære Susan.
  Det er nogle dejlige billeder I har lagt her. Jeg er også vild med de forkobrede planter og glæder mig til at se dine pynte op i stuen.

  Susan, jeg bryder mig ikke om at være pessimist, men på Claus Dalbys blog advarer Nette mod at klikke på udenlandske link og jeg kan kun komme i tanker om den med solsorten, som har lagt en kommentar til dig. Hvis du ikke kender det, skal du måske passe på virus. Jeg kunne sagtens falde i.

  Jeg vil ønske dig en dejlig dag med tak for de fine billeder, som man kun kan blive glad af.
  Kærlig hilsen Eliane.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eliane.
   Tak for din hilsen, og tak for din "advarsel". Jeg tror nu at "solsorten" er helt ok, men jeg ved godt at der er mange andre derude som IKKE er så gode. Der ligger en fotoblog bag ved afsenderen, og den ligner en helt almindelig blog med fine billeder.
   Men tak for tippet.... du kan tro at jeg passer på.
   Også rigtig god dag til dig.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige billeder. Sætter stor pris på at komme med rundt. Glæder mig til hvor du skal hen næste gang :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte.
   Ja tiden flyver her... masser af oplevelser, men ikke så meget tid. Men I bliver IKKE snydt, I skal nok få det hele at se.
   Rigtig god dag til dig.
   Mange vinterhilsner fra Susan

   Slet
 4. kære Susan - wow for en juleudstilling. De forkobrede planter er da helt vildt skønne. Tak for et meget inspirerende indlæg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Bente - hyggeligt med dine kommentarer.
   Ja Lone´s ting er virkelig flotte, og der er masser af inspiration at hente.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Hvor ser der dejligt ud! Og jeg bliver da også helt fascineret af kobberblomsterne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et fantastisk sted Nana.... Og bare for at gøre det "endnu værre" så er blomsterne endnu smukkere når man ser dem i IRL. Ihhhh hvor jeg syntes de er fine.
   mange hilsner fra Susan

   Slet
 6. Er det den forkobrede tjørnegren som du købte der er på et af billederne (nr. 6 tror jeg)...... ellers er det et krav fra offentligheden, at du viser et billede af den :-)) De der betonopsatser er fantastiske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi. Jeps... du har set rigtigt. Det er tjørnegrenen som er på det billede du nævner... Min er dog meget mindre... selv om jeg sagtens kunne finde pladsen til denne store gren. Og I skal nok få billeder at se :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 7. Godaften Susan.Kan da godt forstå at du er vild med alle tingene fra LoPe......ville også været gået helt amok hos hende.De forgyldte grene og blomster er meget smukke og unikke.
  Håber jeg finder lidt spændende ting i Berlin.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god tur til Berlin Jette. Det må virkelig blive en oplevelse af de store.
   Nyd det... og husk at tage en masse billeder du kan vise os.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 8. Jeg er vild med det hele og det mix som du nævner er lige min stil. Det er bare ærgerligt at LoPe holder til i Lemvig for der kommer jeg ikke lige forbi, men tak fordi du tager mig med her;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Ja - Lemvig er jo lidt i den "ene side" af landet. Men hvem ved om en ferie en dag bringer dig på de kanter.... Men indtil da så vil jeg rigtig gerne tage dig "med".
   Mange hilsner og god aften.
   Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.