lørdag den 16. november 2013

På vej tilbage - med en god nyhed :-)

Nu er jeg så småt på vej tilbage igen.... Tilbage til vores nye hverdag med kun én hund, og til glæden over alle de skønne stunder vi skal opleve med hende.

Men jeg vil gerne sige jer alle tusind tak for jeres søde og varme hilsner - de har betydet meget for os.... allesamen.

Egentligt ville jeg gerne vise jer lidt billeder fra haven og Orangeriet, men ærligt så har jeg ikke fået taget ét eneste billede derude i den sidste uge. Der er ellers sket en hel del, og Orangeriet er pakket til vinteren. Jeg lover at I nok skal få lov at kigge med meget snart.


Men så vil jeg da lige vise jer noget helt helt andet..... Noget super fint, sjovt og rigtig hyggeligt - og noget som vi er ret stolte af. Lukla er hovedpersonen i en fin fin børnebog - én ud af en serie på 5 bøger.


Måske nogen af jer kan huske, at jeg i januar viste billeder af Lukla på en "store-bade-dag" her på bloggen... ?
Jeg kunne dengang ikke fortælle hvad grunden til denne foto-session var.... kun at det var sjovt. 

I kan se - eller gense indlægget lige HER


Og her er resultatet så.... rigtig fint og herligt. Lukla er jo kendt som en meget fotogen lille hund, og alle finurlige påhit og situationer på billederne er ganske hendes egne.


Bogen fortæller om Lukla som lever et dejligt hundeliv, sammen med sin familie. Hun finder på sjove ting, men kan både være en prinsesse og en lille grisebasse. Og det er jo liiiiiige sådan som Lukla´s hundeliv er.


Bogen er ligesom de andre 4 bøger lavet til højtlæsning sammen med mindre børn, og den er rigtig fin, da de lægger op til en god dialog. Og så kan den læses som begynderlæsning fra 1. klasse. Alle børn der holder af hunde, er i målgruppen.... og hvilke børn gør ikke det :-)


Flere af familiens unge medlemmer læser allerede i bogen, og min skønne niece Sarah som også medvirker i bogen, har selvfølgelig også fået et eksemplar.

Hvis du kunne tænke dig at se de andre bøger i serien kan du kigge dem alle på Forlaget Mathiasen.
Her kan du også købe bøgerne, ligesom din boghandler kan skaffe dem hjem til dig.

Og så vil jeg da allerede nu løfte sløret for at jeg da også har et ekstra eksemplar af "Lukla - en selskabshund". Det har jeg tænkt mig, inden alt for længe, at udlodde til én af jer i en GIVE AWAY..... Hvis I vel og mærket kunne tænke jer det?

*HAR I LYST TIL EN GIVE AWAY??*

17 kommentarer:

 1. Hej Susan.
  Hvor er det en sød hund du har, og sikke trist I kun har hende tilbage.
  Jeg synes bogen ser rigtig fin ud, og jeg er sikker på den vil blive godt modtaget som give away. Mon ikke bogen hurtigt kunne blive de mindstes favorit. Det tror jeg.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh jow... du kan tro jeg også håber det bliver en favorit blandt de mindste Malene. Alle bøgerne er bare så skønne, og jeg er ret glad for at Lukla er hovedpersonen i én af dem.
   Tak for dine tanker :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Jeg tror mange børn, vil synes godt om den bog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber vi sørme på Vivi.... at du har ret :-)
   Mange søndagshilsner fra Susan

   Slet
 3. Ja ja, en Give Away med Lukla, det syntes jeg er en fantastik ide.
  Sad allerede og fik en julegave ide til min niece - hun elsker hunde og skal snart lære at læse.
  Kh Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Herlig hilsen Heike :-)
   Du kan skrive til Hanne - forfatteren, via hjemmesiden som jeg linker til. Hun er rigtig sød, og én af vores gode hunde-venner. Hun sender gerne - og bogen er ret let, så det koster heller ikke alverden i porto.
   Men måske du vil prøve lykke i min give away.....? Den kommer én af de næste dage tror jeg :-)
   Fortsat god søndag.
   Knus Susan

   Slet
 4. Hvor spændende med den fine bog. Jeg kan godt huske indlægget med badedagen, og fandt det intressant, jeg er jo nysgerrig på mange ting og synes andres interesser er spændende. Men tænk at der kom en fin og lærerig bog ud af det. Stolte må forældrene være, når prinsessen, får så fin en bog om sig, og mange minder kommer sikkert frem, kan se Sherpa er med på et af billederne. God ide med Give awayen.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette.
   Stolt .... ja det kan du tro. Og minderne... de kommer også. Ja, Sherpa er med også, for han var jo en stor del af Lukla´s liv. Og det er dejlige billeder... og vi smiler når vi ser dem.
   Der er jo jævnligt "store bade dag" her i huset - men det er altså ikke hverdagskost at Jesper følger hele festen med kameraet. Men det er da sjove billeder af ha - billeder af vores hverdag.
   God du kan li ideeen med en Give Away... den komme en af dagene.
   Mange knus Susan

   Slet
 5. Kære Susan.

  Smukkere fotomodel findes ikke:o) Og noget så fotogen:o) Forældrene må være SÅ stolte over, at deres prinsesse nu har fået hovedrollen i en bog. Hvad bliver det næste? Går man til filmen? Hollywood? :o) :o)

  Er så glad for at høre, at du er ved at arbejde dig op i lyset igen.

  Ja, der venter mange fantastiske nye oplevelser lige om hjørnet, søde Susan:o)

  Søndagssolskinsknus

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh ha da... tror næsten ikke jeg vil læse alle roserne op for hende Lukla... måske hun får prinsesse-nykker!!! Men på den anden side - lidt fra eller til - det gør nok ikke den helt store foreskel. Hollywood - ja hvem ved. Hun siger helt sikkert ja, hvis der kommer til tilbud der indebærer at grave huller eller at spise fine kager.

   Og lyset er kommet tilbage søde Jytte.... en gang imellem er der lidt overskyet, men lyset er helt sikkert tilbage. Vi føler os slet ikke snydt, så det er svært at føle sig utrøstelig. Her er tomt.. og anderledes... men her er godt og dejligt i Lukla´s selskab, og Sherpa i vores hjerter. Din engel er her endnu - og den den har været med os i skoven i dag. Det var en dejlig tur.
   Mange knus og tanker Susan

   Slet
 6. Hvor fint! Sikke da en sød bog om en sød hund! Det lyder som en god idé at lave en giveaway med bogen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt Nana..... Jamen så skal du jo heller ikke vente så længe på den. Den kommer én af dagene.
   Dejligt at du kan li bogen :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 7. Åh det er jeg ked af at læse. Har selv prøvet det og det er en utrolig sorg. Godt at du er ved at være på vej tilbage igen.
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte. Ja - vejen tilbage er sej. Men som jeg også skrev til den kære Tante Grøn, så har vi fået så meget ekstratid med Sherpa at vi kun kan være glade. Det er svært at være utrøstelig når vi ikke føler at der er noget vi manglede at opleve. Men her er tomt og trist - og det er en frygtelig tanke at vi aldrig mere skal holde ham igen. Nusse de grå øre og mærke følelsen af han bløde og varme pels. Minderne har vi altid.... og lige nu er vi ved at pakke dem ned på en fint fint sted i vores hjerter. Dejligt vi har Lukla til at få os til at trække på smilebåndene.
   Mange knus fra Susan

   Slet
 8. Hej Susan.Sikke da en fin lille bog som Lukla er med i.....er sikker på at den bliver et hit for de små børn......og en god ide med en Give Away.
  Dejligt at høre at i er ved at komme ovenpå igen.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 9. Kære Susan
  Jeg husker med smil dine billeder med store badedag :-) det er spændende med Børnebog om Lukla. Den ser rigtig god ud og en Give Away vil helt sikkert være populær.
  Jeg er helt sikker på mit barnebarn han vil elske den.

  De bedste Hilsner fra Linda

  SvarSlet
 10. Kære Susan og Jesper.
  Hvor er det en fin bog om Lukla og Sherpa, den tror jeg vores barnebarn, der lige er fyldt 8 år, ville blive glad for.
  Det er dejligt at høre, at lyset igen er ved at vende tilbage. Vi har tænkt meget på Jer i ugen der gik.Det er ufatteligt så tomt der bliver, når et elsket dyr dør.
  Hvordan klarer Lukla at være enehund?? Det er sikkert også tomt for hende.
  Vi sender mange kærlige tanker til Jer alle 3 og frokost-invitationen gælder stadig:) John og Eliane

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.